פגישות מועטות

אז בעצם, הדבר היחיד...

שמפריע באמת הוא הקושי... אז אין פה שאלה של: "מה לעשות?" השאלה הנכונה היא: "איך אני מתגברת על הקושי, שבגעגוע?" והתשובה היא: בסבלנות... תנסי למצוא לך עיסוקים שלא יכבלו אותך, אלא דברים תקופתיים, שיוכלו לאפשר לך גם להתפנות אליו, כשהוא פנוי.

בונדית

New member
יש לי חיים מאוד מלאים

תמיד היו לי ותמיד יהיו לי עם קשר או בלי קשר וטוב לי שיש לי מרחב מחיה וחופש לבחור מה לעשות ומתי. אבל הקושי הוא שהוא לא ממש זמין ואני מפחדת שיגיע יום שאני באמת אהיה צריכה אותו לצידי אבל הוא לא יוכל להיות שם.

אורזמן

New member
לא מכניס רעיונות...

היא צריכה להבין לבד מצטת אותה, " ...כתוצאה מהמצב של המדינה שלנו הוא עובד יום וליל.... ...היינו נפגשים בלילה אחרי שהייה מסיים לעבוד, מה שהשאיר לי בקושי שעתיים לישון בלילה" . הבחור מספר לה שהוא עובד קשה . מה שנשאר זה מפגש לילי, מתראים מלילה ללילה, איזה מין מערכת יחסים זו ? והיא עוד בקושי ישנה...

בונדית

New member
אני לא אומרת שהוא במשמרות כל הזמן

הוא לוקח המון עבודות בשכר כי כידוע המשכורות במשטרה הן לא משהו וחייבים את העבודות בשכר כי זה השעות הנוספות

מכירה את זה מקרוב

מה עם הימים בהם הוא תורן לילה?.. יש לכם את כל היום שלפניי ואת המחר. גם תורנות של שבת מזכה אותו ביומיים חופש. קודם תבררי שהוא לא מתחמק ממך! כי השעות שאת מתארת כאן לא הגיוניות, אלא אם הוא קצין פיקודי. לרוב הם מסיימים בשעה 17:30 כמו שעון שוויצרי. אם הוא וורקוהוליק , את בבעיה, אם זו הקפצה , זה חד פעמי ועל כך את יכולה לראות לצערינו רק אם יש פיגוע המרחב שלו, או שיש תירגול אחת לחודש. תבררי פרטים יותר לעומק..... עיצה...תתרחקי משוטרים! עם כל הכאב...תפסי רגליים וצאי משם כל זמן שאת יכולה.

YYY

מה שיצא כאן
, רואים שאת לא במשטרה. מה שמזכיר לי שאשתי התקשרה לפני מספר שנים למשטרה וביקשה פרטים לגבי עבודה, שאלו על ההשכלה שלה וענו לא שהם לא מקבלים בעלי תואר ראשון, רק חסרי תואר.

לא, אני לא שוטרת....

<אני חסרת תארים..> האקס שלי קצין פיקודי! יצא לי לשמוע "חוויות" של שוטרים....גועל נפש!

למעלה