פגישת אוריגמי בחיפה

bshuval

New member
נשמע כיף!

חבל שלא יכולתי להצטרף... אני מניח שבכנס אתה מתכוון לפתיחת התערוכה באוסטריה. השור האדום (של ג'ייסון קו) לא מאד מסובך. אני קיפלתי אותו (אבל בהנחיית ג'ייסון... הוא עבד על להמציא הוראות קיפול לדגם שהוא התכוון ללמד בכנס, ואני התנדבתי להיות התלמיד. כמובן שגם לאחר שיש בסיס יש שלבי קיפול רבים ולא טריויאליים). האם הצלחתם לקפל את השור? כשאהיה בארץ בפעם הבאה אשתדל לעשות גם מפגש. (כמו בפעם הקודמת)

giladznaor

New member
זה לא השור של ג'ייסון

אלא השור המדהים של סטפן וובר. הבסיס של השור מאוד דומה לבסיס שסעדיה משתמש, ולכן ניסינו לשחזר את השור ע"ב הבסיס, עם הצלחה חלקית בלבד.

ophler

New member
שתי תמונות

הראשונה: החיפושיות. במרכז החיפושית ש גלעד הביא למפגש מסביב השלבים אליהם הגענו.

bshay100

New member
היה עשר !

קצת באיחור, אבל זאת הזדמנות להודות לאייל על האירוח האדיב. היה מאוד נחמד. דיברנו, קיפלנו ואכלנו (מה יכול להיות יותר טוב מזה...) ושוב תודה לאייל על שארח אותנו עד השעות הקטנות של הלילה. מצפה למפגש החיפאים הבא ...

spflyer

New member
גם אני קצת באיחור...

בהחלט גם אני נהניתי! אבל התודה מגיעה למי שהגיע למפגש, גם אם לא היה הכי נוח להיסחב באוטובוסים, רכבות וכדומה. בלעדיכם, בעצם, הייתי צריך לאכול את העוגה לבד... סעדיה וגלעד בהחלט הרשימו ביצירתיות המפליגה שלהם! היה פשוט כייף לקפל ביחד ולהכיר את הפרצופים האמיתיים מאחורי הכינויים. גם אני כבר מצפה בקוצר רוח למפגש הבא!

למעלה