פגישת פורום?!

JusT BaRi

New member
ואם כבר אז אפשר

ברמת גן שמה בבורסה יש גם תחנת רכבת..

יש לי כמה דברים להגיד...

1. מי שרוצה תמיד יכול למצוא זמן, בטח שבזמן החופשה. אתם לא יושבים על השיעורים 24 שעות ביממה,ביננו, רובכם לא יושבים עליהם אפילו שעה ביום
2. יש עוד המון מקומות יפים להיות בהם חוץ מעזריאלי. בעזריאלי אין שום דבר מיוחד חוץ מחנויות. בסופו של דבר, אנחנו לא באים כדי לאכול ולטייל בחנויות. אפשר להיפגש בעזריאלי (או בכל תחנת רכבת אחרת) ומשם כבר ללכת למקום שקט ורגוע יותר. 3. יש תוכנית של מה נעשה? צריך תוכנית, וצריך לתכנן גם דברים בסיסים (מקום,שעה,מה נעשה בפגישה,איפה נאכל - אם בכלל {צריך שיתאים לכולם*},כמה זמן תימשך הפגישה (בערך) וכמה כסף עלינו להביא (רצוי שכולם יביאו סכום זהה-או כמעט זהה, כדי שלא יווצרו מצבים לא נעימים). 4. והדבר הכי חשוב
, יבואו עוד בנים חוץ ממני (בהנחה שאני אבוא)
? M.B

moshavnikit

New member
בינתיים רק בקשר ל-2

בעזריאלי, לא בגלל שזה מקום יפה. אני מניחה שאנחנו רוצים להפגש בשביל לדבר ולהכיר אחד את השני, לא בשביל איזשהי אטרקציה

shiris5

New member
יהיה לך כיף

אתה ואולי מור תהיו הבנים היחידים ותהיו מוקפים בבנות... (מה רע?)

moshavnikit

New member
כי כל אחד בא ממקום שונה בארץ

אם נצטרך לקחת רכבת לאיפשהו ואז לעבור לאוטובוס/מונית לאנשים שגרים רחוק זה יהיה סתם מבאס כל הנסיעות.. אם זה רק רכבת אז זה עוד בסדר

N o a a1

New member
אמ.. אולי אפשר במגדלי ת"א נראה לי .

שזה די קרוב לעזריאלי זה בנחלת יצחק.. וזה לא קניון עמוס כל כך נראה לי

../images/Emo183.gifכןןןןןןןןןןן במיגדלים פליזז

[אני פשוט גרה בדיוק דקה משם]
סתם, עדיף בעזריאלי..

../images/Emo183.gif+../images/Emo15.gifעדיף עזריאלי לדעתנו...

[סופי שוב פה] כי.. כולם יודעים איפה זה..

אוף למה חיפה זה לא במרכז?!

אני א קמצנית או משו כזה אבל זה עולה 50 הלוך חזור לתל אביב ועוד לביזבוזים המצב קשה קשה חח אני אתחיל לחסוך מעכשיו....

אתי 13

New member
גם אני גרה ליד חיפה,

וגם אלינור.... זה באמת מעצבן שכל פעם שצריך לנסוע לאנשהו צריך רכבת... לא נורא... מתרגלים!

חניניתה

New member
חח בקצב הזה נראה לי הפגישה תעבור

לחיפה..חח אנחנו כל כך הרבה פה מחיפה.. אבל אני עדיין חושבת שזה צריךצ להיות בתל- אביב כי זה המרכז.. ועזריאלי זה הכי טוב בגלל שזה ישר ליד הרכבת.. אני לדוגמא יבוא ברכבת ואני לא רוצה להסתבך לי בתל אביב עם אוטובוסים ומוניות

למעלה