פגישת קפטנים (הדבר הבא)

5נדב

New member
פגישת קפטנים (הדבר הבא)

לא יודע אם שמתם לב, אבל יש פחות מחודש עד לדבר הבא. הזמן קצר, והמלאכה מרובה. מתי פגישת הקפטנים הבאה?

אני נימצא בחיפה בסוף השבוע

אושר נימצא בטיבעון שזה קרוב לחיפה בסוף שבוע. זה ניראה לי כמו היזדמנות טובה לפגישה. אם אתה רוצה אפשר גם לעשות אימון בין הקבוצות שלנו בשבת אם תוכל להביא אנשים שלך לחיפה.

5נדב

New member
סופ"ש

סופ"ש זה רעיון מצוין, אבל יום שבת זה לא. ביום שבת אין אוטובוסים ואנשים תלויים במכוניות, שלהם או של אחרים.

5נדב

New member
כל יום מתאים לי

למעט ימים ספציפיים שבהם כבר מתוכנן משהו, ולמעט יום שבת. יום חמישי זה גם טוב.

5נדב

New member
סבבה,

אבל זה אומר שנסיים את הישיבה ב-11 (לא, לא בבוקר) כדי שאספיק להגיע הביתה (וגם אריק). אבל (ואני חייב לנסות) מה רע בת"א? יש אוטובוס חביב שלוקח אותך מחיפה לת"א וחזור. ראה אתר אגד להמון פרטים מועילים.

5נדב

New member
לא, אני אדיוט

אני אצטרך לעזוב לפחות ב- 22:30 (וזה אם נהיה בתוך התחנה המרכזית של חיפה...), כדי להספיק להגיע הביתה...

simons

New member
הזמן לשינוי

הפעם יותר נוח לעשות את זה בחיפה. שרי מותק, הפגישה היא בין קדר, המגדל, ואמור. אלא אם מישהו חדש אושר?

דווקא...

בטבעון משום מה נורא נוח לי :) ואני מאמין שכך יהיה גם לאושר אבל גם לחיפה לא קשה להגיע למה תמיד ת"א?

יש וד שתי קבוצות מאושרות:

הארפן פיורד - ויקינגים שהגיעו מן הים בשנים האחרונות. קפטין - ניקיטה. עובדי המכרות - קבוצה של עובדים שמשכירים עצמם לבעלי קרקעות ע"מ לנצל נכונה את משאבי ארצם, ועובדים בשביל אמור. הקבוצה בראשות דניאל גינת וניקולאי בלטוב.

5נדב

New member
יש למישהו דרך ליצור איתם קשר?

יש שני ירושלמים - אמור, המגדל. אחד מת"א - עובדי המכרות (אולי שניים, לא יודע מאיפה ניקיטה). ואחד מהצפון - קדר. אז ברור שבחיפה יהיה הכי נוח לכולם...
אבל בכל זאת, מבחינתי אפשר ללכת לקראתכם (מילולית) הפעם, זה לא ממש יכאב לי להגיע לחיפה, ונראה שזה ממש עקרוני בשבילכם, שיהיה. אבל זה שאני ואתם יכולים להגיע לא אומר כלום בקשר לאחרים. למישהו יש דרך לתקשר עם ניקיטה, דניאל וניקולאי?

יש קבוצות שאתה מיתעלם מהם

שני דתות חדשות שמקורן בכדר הולכות להישתתף בפגישה, אחת כבר זכתה לאישור. שתינן מקורן בכדר. בנוסף גילדת האלכימאים של כדר תשלח נציג,והקפטן שלהם גר בטיבעון שזה קרוב לחיפה. בקיצור... סור שוב.

5נדב

New member
טוב, בוא נספור שוב

קבוצות מאושרות (לפי דבריך): יש שני ירושלמים - אמור, המגדל. אחד מת"א - עובדי המכרות (אולי שניים, לא יודע מאיפה ניקיטה). ושניים מהצפון - קדר. לא, עדיין יש לתל אביב יתרון. בוא ננסה לא רק עם קבוצות מאושרות: ירושלים: 2. מת"א: 2 שרי, מיכרות. ושלוש מהצפון. לא, עדיין לת"א יש יתרון. רוצה אולי להביא עוד אנשים?

למעלה