פגישת קפטנים (הדבר הבא)

איך שלא מפרשים את מצב הקבוצות

(ואני לא מסכים עם הניתוח שלך) העובדות הן פשוטות, *יום המשחק מיתקרב* ואנחנו צריכים פגישה, הנציג שלנו בתל אביב לא בבית בזמן הקרוב אז פגישה שם היא מיחוץ לתמונה מבחינתנו. אני נימצא בחיפה לרגל ענינים פנימיים של כדר,בנוסף אושר הולך להיות שם גם ולהיפגש איתי ועם קפטנים אחרים מכדר (דת, קסם, מסחר, וסוג לוחמים ...) אני אשמח אם תבואו וכך ונוכל לערוך ישיבה מלאה. במידה וזה לא יקרה הפגישה הבא תערך בעוד יותר מידי זמן, והמשחק ידחה לפי הערכתי הכנה. מי מוכן להגיע?

טוב מאד.

האפשרויות הן מוצ"ש או שישי. מתי לכל אחד מכם נוח להגיע ועד מתי הוא יוכל להשאר? (השאלה עומדת הן ליום שישי והן ליום שבת). אני אעדיף את מוצ"ש, אלא אם כן ברור יהיה שיום שישי יתן לנו יותר מרחב פעולה.

5נדב

New member
מוצ"ש

יום שישי זה מצויין, כל עוד אריק ואני נספיק להיות בגני יהושוע בחמש. שבת זה יום בעייתי, מסיבות ברורות.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאו...! R warCraft! ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

רק אנא, עשה את החישוב של האוטובוסים וכל זה

5נדב

New member
אווווווווווווווף

זה אומר שאנחנו צריכים לעלות על קו 900 בשעה 14:45.

5נדב

New member
מוצ"ש

במוצ"ש האוטובוס הראשון לחיפה יוצא ב- 20:40 ומגיע שעתיים(!!) אחרי (שזה 22:40 לאלה מאיתנו שיש להם בעיות במתמטיקה). האוטובוס האחרון חזרה לירושלים יוצא ב- 23:00. מה שנותן לנו 20 דקות של דיונים. אני מאמין שתסכים איתי אושר, זה זמן מכובד, אבל עלול לא להספיק
.

כן. אני אהיה בכרמיאל

לאבא שלי יש יומולדת, ואחיו גר בכרמיאל. מארגנים לו משהו...

למעלה