פגניני

The Exorcist

New member
דמוקרטיה זה דבר רע שזה

מגיע לדיבורים של אנשים מטומטמים...(אם נעלבת...לא אכפת לי) אתה מוזמן לפרסם את הקטע. (חבל שלא היו בו אקורדים) אתה גם מוזמן לתת לינק לאותו קטע בדיוק אחרי שניגנתי אותו כמו שהוא אמור להיות (אני יכול לתת לינק אם אתה מתבייש) אתה גם יכול לספר מה אתה וחבריך כתבתם בתגובה לקטע הלא מעובד (ואם גם בזה אתה מתבייש גם בזה אני יכול לעזור לך) אז אם אתה רוצה להמשיך לדון עלי אז אתה מוזמן לעשות את זה בכל מקום אחר חוץ מכאן, אם אין לך הודעות שקשורות לנושא הפורום פשוט תמשיך הלאה (אולי לפורום לינקין-פארש?) נ.ב. הציון היה 4 ולא 2, ורק אחד (שאת שמו לא נזכיר בפרהסיה) הצביע. המגרש, אוכל תאילנדי זה טוב.

elad2040

New member
לא נאה.

הוא אולי לא הבן אדם הכי מנומס בעולם ואתה אולי לא מסכים עם הדעות שלו, אבל בתור מנהל אתה אמור, לכל היותר, להעיר לו על איך שהוא מדבר, ועם הוא ממשיך לחסום אותו. לענות לו בקללות זה ממש לא ראוי.

The Exorcist

New member
אותה חבורה לא מכירה שפה אחרת

אין גם טעם בלדבר איתם באיזה צורה. הוא נחסם, שיפנה להנהלה עכשיו, מהצד שלי הם קיבלו את כל הפרטים.

Toccata Fugue

New member
סתם לדעתי...

לנגן מוזיקה קלאסית ועוד של באך בסגנון מטאל זה יהרג ובל יעבור!

dark eyes

New member
אני צטער להרוס

אבל ממש ממש מצטער אבל לכל אלה הטוענים לחוכמתו של Der albert יש טענה דיי מפגרת אולי תנסה בתואר שלך להבין שלא תוכל ללמוד גרמנית דיי טוב ולהכיר את כל הכללים אבל הנה טיפ: התווית המיידעת הגרמנית שהיא Der או Das או Die לא באה לפניי שם. וזה דיי דומה לעברית אתה לא אומר האלברט יפה אלא אלברט היפה. בקיצור זהו כלל יסוד והכינוי שלך הוא בעתם שגיאה אבל מטעויות לומדים

Der-Albert

New member
חבל מאוד

אף פעם לא טענתי שאני יודע גרמנית. כמובן שזה הופך אותי לאידיוט. אנשים שיודעים גרמנית ותמיד רצים להראות את זה לכולם הם הכי מצחיקים.

dark eyes

New member
נכון.

הכינוי שלך הוא בגרמנית אז אתה לא רץ ואומר ישירות אתה רומז נואשות. אבל הכי מצחיק זה שאני לא זה שרשם שם למטה שרושמים היינריש (עוד טענה מפגרת) במקום היינריך. ורק על זה הגבתי וסך הכל תקנתי אותך שזאת שגיאה בתור אחד שעוזר לאנשים אתה לא צריך להיפגע או להרגיש מאויים אני רק ילד בן 15 ובתור אחד ששפת האם שלו היא גרמנית וגם השפה המדוברת בבית היא גרמנית אז אני הייתי לוקח את עיצתי ושותק!!!

Der-Albert

New member
אני מרגיש מאויים?

Thinking big huh? אני פשוט אמרתי שזה לא ממש מטריד אותי, השם האמצעי שלי הוא אלברט ורציתי להדגיש שאני "ה" אלברט, זה היה בידוח. כמו גם ההיינריש למטה שזה סתם פיסת טריוויה שקלטתי מאמא שלי. ככה שאל תדאג לי, אני ממש לא מרגיש מאוים, אבל אני חושב שאתה לוקח את עצמך ברצינות יתרה.

Sir Humphrey

New member
תלמד לקרוא...

ההודעה שלי היא תשובה להודעה שלך, ובגלל זה היא באותו גובה כמו הודעתו של דר אלברט. או שהיית עסוק בלכתוב לידר.

קפריצו של פגניני על גיטרה

בביצוע של ELIOT FISK יש לו עוד ביצועים, אבל אני חייב לראות הדיסק שנמצא בבית ואני בעבודה. הדיסק הנל: PAGANINI 24 CAPRICIO / GUITAR BMG DDD 67092-2 01/11/95 22.- Eliot Fisk נחמד מאוד...

bralon

New member
אתם יודעים יחסית לפורום של מוזיקה

קלאסית (שאמור להיות יותר תרבותי מכאן עם אנשים מתורבתים) אתם יותר דומים לפורום של ילדים קטנים שמקללים אחד את השני באינטרנט. :)

Sir Humphrey

New member
Bralon...

אז מבחינתי אתה יכול לחזור לפורום ג´אז, אם לא נראה לך כאן. אני אישית נהנה, שגם אפשר להשוות ולחפש ביצועים ליצירות, וגם קצת להתגושש בחדווה.

dark eyes

New member
לא אני מעדיף אותו

אותך אפשר לשים בפורום על הכלבים האלה שמנת האי קיו שלהם נמוכה שזאת של חתיכת עץ שרופה

Der-Albert

New member
שנינות!

זה היה המשפט הכי פחות שנון ששמעתי בחיים שלי. הוא היה כל כך לא שנון שאני אפילו לא יגיד בסרקאזם שהוא היה שנון.

bralon

New member
פורום ג´אז ובלוז (למה תמיד שוכחים

להוסיף את הבלוז)?!

למעלה