פגעה, ברחה וטוענת שלא פגעה בי

OHAD55

New member
פגעה, ברחה וטוענת שלא פגעה בי

שלום, ביום רביעי רכבתי על אופנוע בנתיב הימני כשלפני צומת הגיח רכב משמאלי ו"חתך" אותי תוך ביצוע פניה ימינה ופגיעה בי (ולמיטב ידיעתי לא קיימים סימנים על כלי הרכב) לאחר סיום הפנייה כלי הרכב נעצר וכעבור מס' שניות המשיך בנסיעה, עוברי אורח שראו אותו בורח (לא ראו אתה פוגעת בי) רשמו את מס' הרכב, הזעיקו משטרה ולאחר מס' דקות הגיעה המשטרה כשהנהגת ברכב הגיעה גם. הופניתי לבית חולים עם אמבולנס ולכן לא הספקתי אפילו להעביר פרטים, האופנוע שלי ניזוק ואני עם כאבי גב ושפשופים בירך.. האם יש לי סיכוי לתבוע את חברת הביטוח שלה?

תביעה בגין נזקי גוף מתאונת דרכים

אתה צריך לתבוע את חברת הביטוח שביטחה את האופנוע שלך ולא את הביטוח של רכבה על נזקי הגוף שנגרמו לך בתאונה, כך קובע חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים. עו"ד יניב בקאל מומחה לתאונות ונזקי גוף

את מי תובעים ומתי

נוסע ברכב תובע את מבטחת החובה של הרכב בו נסע בעת התאונה.נהג ברכב תובע את מבטחת החובה של הרכב בו נהג בעת התאונה.הולך רגל תובע א מבטחת החובה של הרכב אשר פגע בו.רכב אשר אין ביטוח חובה המכסה את השימוש או שזהות חברת הביטוח לא ידועה – תוגש התביעה כנגד קרנית – קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים, אשר הוקמה מכוח החוק בדיוק למטרה זו. יצויין כי נפגע אשר יש לו עילת תביעה מכוח חוק הפיצויים, לא יהיה זכאי לתבוע כל גורם אחר מכוח כל חוק אחר (לדוגמא: אם התאונה ארעה בשל מפגע המצוי באחריות הרשות המקומית, אין באפשרות הנפגע לתבוע את הרשות בתביעת נזיקין או לצרפה להליך). עקרון, הקבוע בחוק הפיצויים, קרוי "עקרון ייחוד העילה".

elid123

New member
ביטוח אופנוע

כפי שאמרו חלק מהחברים ביטוח חובה לאופנוע לא מחפשים רשלנות או אשמים ביטוח החובה שלך ישלם עבור הנזק שנגרם לך תוכל למצוא עוד פוסטים באתר ביטוח אופנוע.נט

noam185

New member
כדאי להיעזר בעו"ד

בגלל הבעיתיות שבנושא אני ממליץ לפנות לעו"ד לפחות להתיעצות, כי מנסיון אישי חברות הביטוח יעשו הכל כדי להתחמק מתשלום..

למעלה