ai27
Well-known member
למה לוותר על קינמון?גורמים אמריקנים רשמיים הודיעו בשבוע שעבר כי עופרת נמצאה במכלים של קינמון טחון המשמשים לעתים קרובות לבישול ביתי. בסתיו האחרון, רשויות הבריאות מצאו גם ריכוזים "גבוהים במיוחד" של עופרת בשקיות רסק תפוחים בטעם קינמון, מה שגרם לריקול המוני ולחקירה בינלאומית
אוהבים קינמון?
תוותרו על קינמון?
מתה על תפוח עץ עם קינמון וא,סוכר אפוי במיקרו.
פשוט לעבור להשתמש במקלות - זה הכל
מבשלים את המקל במים - הטעם יוצא טוב בהרבה מאשר האבקה המוזרה (ומסתבר - שגם עתירת עופרת)
גיליתי גם - שעוגה יוצאת טעימה בהרבה אם במקום מים - שמים בה מי קינמון