פגע וברח

א2008

New member
פגע וברח

ביום שישי האחרון בערב עצרתי ליד בית מרקחת --לפני עצרה מונית עם לקוחה שגם היא ירדה מהמונית על מנת לרכוש בבית המרקחת--היא סיימה לפני {חיכיתי בתור} וכאשר יצאתי המתינו זוג צעיר והפנו את תשומת ליבי לכך שהמונית שהיתה לפני הרכב שלי נסע לאחור , פגע ברכב שלי ומהר הסתלק משם. חזרתי לרכב ובחנתי את הנזק--נגרם נזק קל מאוד - הפגוש הקדמי יצא ממקומו -הרכב הוא סובארו ליאונה 93 החזרתי אני פיזית את הפגוש למקום -- חזרתי אל הזוג שנתנו לי את מספר הרכב-- ובאותו הערב הלכתי והגשתי תלונה במשטרה על הפגיעה--{ראוי לציין שלפני זה הגעתי למצב שאני נוסע על אדים על מנת למצוא את המונית כדי ליישר את ההדורים ולהמנע מהגשת התלונה-} החלטתי להגיש תלונה כי בסוף לא מצאתי את הנהג או המונית הפוגעים- אפילו שהנזק קטן--מה קורה בדיוק אחרי הגשת תלונה כזו? כאשר ישנו נזק לרכוש אפילו במידה קטנה אבל אין נפגעים? כיצד הם מטפלים בנהג כזה?-והאם אני יכול לבקש ממנו תשלום על הנזק בהתאם בתמורה לביטול התלונה?

פגע וברח

מוזר שהשוטר קיבל את התלונה התיק פשוט יגנז באים היה נגרם נזק למי מהנוסעים המשטרה היתה ממשיכה בחקירה מיקרה מסוג זה קורה מאות פעמים כל יום על כבישי ישראל

למעלה