פגשתי את אגםםםםםם!!!!

oorlyy1

New member
כן קראתי הכל....התעוררתי מוקדם

ובאתי למחשב ואז ראיתי שכתבת מגילה אז לא זזתי עד לא קראתי הכך
בבקשה
..חייב ליות לך זמן וכוח!!l
סתם....אבל תישתדלי
חחחחחחח מוווווווווווווווווווואה

ואז שהיא הלכהה.../images/Emo126.gif

אמרתי לך בואי נלך לאוטו שלה מאחורה אבל לא רצית
קופהההההה
וזה מה זה לא מצחיק מה שקרה לאמא שלך עם ההוא...לא סיפרתי לך את הכל..והוא מה זה זבל, זה שהיא רבה איתו..הוא אחר המפיקים והוא הבן אדם הכי מגעיל בעולם תגידי לאמא שלך שתספר לך וזה לא מצחיק בכלל את לא יודעת איזה וויכוח היה להם שםם!! אמא שלך כ"כ התעצבנה..ניראה לי בחיים היא לא הייתה ככה!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ניראה לי היא לא תביא לי ללכת לשלגיה יותר
למה הייתי רק 3 פעמים
וספיר יא מפגרתתתתתתתתתתת
הם כבר יצאוווו
דיברתי עם שקד והיא אמרה לי שמחכים לה שההסעה יוצאת
ואחר כך דיברתי עם אגם והיא אמרה שהיא חייבת ללכת שמחכים לה בהסעה וכל השומרים גררו אותה משם

שירר...../images/Emo126.gif

ניראה לי באמת שהיא לא תסכים לך יותר הם הולכים להתלונן למועצה ולעוד מלא על כל מה שקרה שם אתמול אמא שלך לקחה טלפון מאישה אחת שהיא לא מכירה והן יתלוננו ביחד.. כל מיני כאלהה וזה לא קשור להיכל התרבות שהיה שם בכלל, זה רק האיש הזה מההפקה..

היפה5

New member
יא שיר יפה לך..../images/Emo99.gif

אמרת שאת רוצה ללכת לשילגיה לפני כמה זמן ובסוף באמת הלכת ניראה לי היית בשילגיה מיליון פעם!!!
טוב אבל תביאי תמונות
כל הכבוד שאת מצליחה כל פעם מחדש

ואיי קראתי../images/Emo47.gif שמחה שנהנת:]../images/Emo205.gif

איזו חמודה אגמ'ושששששששששש:) ואיי, ממש שמחה בשבילך

חחח קראתי הכל ../images/Emo12.gif

לא הבנתי בסוף מה קרה עם אמא שלך והכרטיס? ואני שמחה שפגשתן אותה... ושנהנתתןן...!! תוסיפו אח"כ תמונות :p איזה חמודה שקד :p חחח כל הכבוד לה
שמחה בשבילכן :)

אמממממ../images/Emo126.gif

היה איזה בעיה עם אמא שלה והכרטיסס.. הם הזמינו בהתלחה 4 ואז התקשרו להזמין 5 עוד אחד בשביל אחותי ואז שוב התקשרו לבטל אז האיש שדיבר עם אבא של שיר התעתבן שהוא ביטל ת'כרטיס
וניתק את הטלפון אבל לא ביטל וציפה שנתקשר שוב כדי לבטל
ואמא של שיר מן הסתם חשבה שהוא ביטל את הכרטיס אבל הוא לא, אז הם הלכו לשם (הגעתי קצת באיחור, כאילו לא הייתי בהצגה אבל הגבאתי את אחותי עם אמא שלי) והאיש המעצבן הזה לא רצה להכניס את שיר והאחיות שלה
הוא מה זה זבללל!! בקיצור היו מלא בעיות ועד שהם נכנסוו אמא של שיר מה זה התווכחה שם עם האיש ההוא

L0VE T0M

New member
מושקיייייייייית

שמחה בשבילך המוןןןןןןןןןןןןןןן איפה הייתה ההצגה?? וטמחכה לתמונותתת

היללי 2

New member
דיייייייי איזה כיףף לךךךךך!!../images/Emo23.gif

דייי אני ככזה שמחה בשביללךךך מחכה לתמונותתת
מאוווווווווווווווהההההההה

למעלה