כנ"לושמחה בשבילך
א אייללוש New member 18/12/06 #28 כנ"ל../images/Emo3.gif../images/Emo15.gifושמחה בשבילך../images/Emo25.gif
ש שריתוששששש New member 18/12/06 #17 חחחח קראתייי ולא הבנתי.. ת'חלק הראשון של ההצגה פספסתם כי הייתם במקום השני? למה לא הכניסו אותכם? חחח ושמחה שנהנתת... איזה מותק אגם!!! חחח "בובי" חמודהה
חחחח קראתייי ולא הבנתי.. ת'חלק הראשון של ההצגה פספסתם כי הייתם במקום השני? למה לא הכניסו אותכם? חחח ושמחה שנהנתת... איזה מותק אגם!!! חחח "בובי" חמודהה
ש שירוש חולה על אגמי New member 18/12/06 #19 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif היינו במקום השני מ3 עד 4 ורבע... וההצגה התחילה ב4 וחצי.. ולא קנינו כרטיס כאילוו אז היינו בחלק הראשון של ההצגה בחוץץ!! התייבשנו סתם חיכינו בחו.ץ ובחלק השני ישבנו במקום שלא היו בו אנשים!!
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif היינו במקום השני מ3 עד 4 ורבע... וההצגה התחילה ב4 וחצי.. ולא קנינו כרטיס כאילוו אז היינו בחלק הראשון של ההצגה בחוץץ!! התייבשנו סתם חיכינו בחו.ץ ובחלק השני ישבנו במקום שלא היו בו אנשים!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/12/06 #18 קראתי../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif כפרעלייך תסבירי לי בפון שוב
O oorlyy1 New member 18/12/06 #23 שירוש קראתי הכל כייף לך!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif ואני רוצה תמונותת
T the Girl of Love New member 18/12/06 #22 ../images/Emo214.gifוווווואי, איזה כיףףףף לךךךך קראתייייייייייייייייייייייי!!! זה כלכך כיף שאמן זוכר את השם שלך..במיוחד כשמדובר באגם שמחה שכל הנסיעה הזאת הייתה שווה לך
../images/Emo214.gifוווווואי, איזה כיףףףף לךךךך קראתייייייייייייייייייייייי!!! זה כלכך כיף שאמן זוכר את השם שלך..במיוחד כשמדובר באגם שמחה שכל הנסיעה הזאת הייתה שווה לך
ה היפה5 New member 18/12/06 #24 יאא איזה יופי../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif זה באמת כייף שאמן זוכר את השם שלך שמח שנהנית
מ מיתרי אוהבת אגמי New member 18/12/06 #27 ../images/Emo137.gifחח לא נורא חיימששלי אוהבת אותך כ"ככ יפפה ששלי :]
ש שירוש חולה על אגמי New member 18/12/06 #30 אני אוהבת אותך יותרררר../images/Emo24.gif איזה מאמייייי.... חחחחחח נכון ששיגעתי אותךך?
מ מיתרי אוהבת אגמי New member 18/12/06 #31 קקצצת , [ הרבבה ] אבל לא נוראא אייששתי , בכל זזאת, 'ניי אוהבת אותתך
ש שירוש חולה על אגמי New member 18/12/06 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי חחחחחחח גם אני אוהבת אותךךךך נ.ב את צריכה להגיד לי משהו באייסי נכון??
מ מיתרי אוהבת אגמי New member 18/12/06 #33 הא חח .. נככון , ! # צודקקקת. שכחתתי ! אבל איך לא שמת לב לזה !?
פ פטרי המלכעע New member 18/12/06 #35 שיייררר../images/Emo99.gif חחח אהבתיי ת'גודל של המגילה נראלך ואני קוראת את זה בשביל מה בימינו יש פלאפון?!# שיר תתקשר לפטרי ותספר הכל בפלאפוון:] חח שמחה שנהנהתתת:] מחכה לטלפון:] אווהבת מלא!# + + פפפטטטררייי ;]]
שיייררר../images/Emo99.gif חחח אהבתיי ת'גודל של המגילה נראלך ואני קוראת את זה בשביל מה בימינו יש פלאפון?!# שיר תתקשר לפטרי ותספר הכל בפלאפוון:] חח שמחה שנהנהתתת:] מחכה לטלפון:] אווהבת מלא!# + + פפפטטטררייי ;]]
X XkookiX New member 18/12/06 #36 קראתי הכול../images/Emo99.gifשמחה שנהנת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif