פגשתי את פיטר

פגשתי את פיטר

הייתי בהופעה של מוניקה ושלום חנוך באוניברסיטת ת"א ונכנסתי למאחורי הקלעים ודיברתי עם פיטר המתוקי ונורא רציתי נשיקה אבל חברה שלו הייתה בדרך והוא פחד..הוא נתן לי מפרט אחרי ההופעה. ואז הלהקה נטשה את שחר וחברותי ואני השתלטנו על החדר של הלהקה ושתינו להם קפה ובירה ואז שחר בא ועשינו איתו קצת צחוקים והוא חיבק אותנו והיה מתוק. יהלי היה מגעיל כרגיל למרות שלא התייחסתי אליו בכלל כי פיטר היה שם! ופיטר היה ממש מתוק והתחבקנו אבל הוא פחד שאני יעשה לו טריקים ויאנוס אותו. בקיצור נהנתי מאוד ואני לא יכולה לחכות לפעם הבאה..

חח איזה מגניב זו את?

אני זאת עם החולצה האדומה והמיני השחור. אוף מעצבן שאי אפשר ללכת להופעה של שחר היום. מבחן מזוין בפיסיקה!

ShadowiT

New member
חחח כן, הזאת שלקחה את המפרט ../images/Emo13.gif

ולא נראה לי את תפספסי משהו בהופעה פה.. למקום נכנסים 50 איש בערך ומכל הפרסום שזה קיבל נראה לי יבוא לפחות 20. אני מקווה שלא יהיו סיבוכים. חוץ מזה את תמיד יכולה ללכת להופעה בבארבי
ובהצלחה במבחן מחר! תגידי גם לורד

פשש יש לך אחלה זכרון..

יפה שאת זוכרת את השמות. המבחן ביום ראשון אבל כשחוגגים בבי"ס כל השיעורים צריך אח"כ ללמוד לבד. ד"א דוקא בגלל שזו הופעה קטנה זה יותר שווה ויותר כיף!

פשש יש לך אחלה זכרון..

יפה שאת זוכרת את השמות. המבחן ביום ראשון אבל כשחוגגים בבי"ס כל השיעורים צריך אח"כ ללמוד לבד. ד"א דוקא בגלל שזו הופעה קטנה זה יותר שווה ויותר כיף!

מגניב../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

אווףף., אני עומד על זה שיהלי לא כזה מניאק..., כי כשאני דיברתי איתו הוא היה מזה אחלה....

JaWbreaker15

New member
יהלי כלי (;

זה דווקא כיף להיות גרופית מדי פעם (; ביום הסטודנט בחיפה דיברתי איתו. בנאדם נחמד. עם שאר מוניקה דיברתי בהופעה אחרת. אנשים נחמדים. כן. יעל

כן, מגעיל כרגיל

תמיד יהלי סנוב כזה.חברה שלי קראה לו והוא התחיל לרוץ. אני קראתי לו והחלטתי להיות נחמדה למרות שאני לא אוהבת את יהלי ואמרתי לו:יהלי, רק שתדע שאתה ממש משורר. אז הוא אמר:וואי באמת? תודה. וזו ההתנהגות הכי נחמדה שיצאה ממנו וזו כבר הפעם השניה שפגשתי אותו.

Holy Cow4

New member
אנטיסוציהלי סובול

ואני חושבת שכבר כתבתי את זה. בהופעה אחת של מוניקה שהייתי, והם נתנו חתימות בסוף - יהלי ישב בתוך המסחרית שלוקחת אותם בחזרה לתל אביב. וכשהוא הסכים סוף סוף לפתוח את הדלת של המסחרית, הוא כולו היה בלי רצון וזה וחילק חתימות בכזאת אי התייחסות, וזה לא שאני דורשת שהוא ידבר איתי, אלא שלפחות יסתכל עליי.

יש לו חוצפה!

אחרי הכל כל להקה צריכה להודות למעריצים שלה הרי בלעדיהם מי יקשיב לה? ויהלי הוא לפי דעתי גם זמר חרא. וצריך להחליף אותו בשחר בתור סולן.

../images/Emo31.gifיהלי הוא אחלה זמר../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אם הוא לא יהיה הסולן זאת לא תהיה מוניקה סקס. יש לו קול ממש ממש ממש יפה!

Holy Cow4

New member
אוקיי... לא!

יהלי הוא טוב יותר משחר, וחוץ מזה - השירים הם שלו, הוא צריך לשיר אותם. ונכון יהלי הוא אמנם סנוב לא נורמלי (איזה חרוזים יוצאים לי היום ליהלי) אבל עדיין, קצת כבוד
. הוא זמר גדול, שליט. גם לא לשכוח שיש את הצד השני. אולי קרה לו משהו באותו יום, אולי הוא בדיכאון, אולי הוא סתם לא חירבן שבוע ובדיוק בא לו והוא מת להגיע הביתה
. נכון מבחינתנו הוא מנייאק, אבל האם גם מבחינתו? מה עובר עליי היום? פעם הוא מניאק, פעם הוא פסיידר. Just Shoot Me!

חח הצחקת אותי קשות עם הקטע של החרא.

נכון. הוא אחלה משורר, מלחין ופרפומר. אבל האיכות הקולית שלו בקרשים. אני מדברת על זיופים קשים. יש לי שמיעה אבסולוטית וזה מפריע לי כשהוא מזייף. הוא גם שר בצורה אדישה וחסרת רגש הרבה פעמים.

Holy Cow4

New member
יהלי

הוא הסולן הכי מתאים למוניקה סקס. לא היה, אין ולא יהיה כמוהו.

המם גם לי יש שמיעה אבסולוטית

ולדעתי דווקא הוא לא מזייף!!.. אני שמה לב שלפעמים יש חוסר התאמה קל בין המוזיקה לווקאליות (?), אבל לא הייתי מגדירה את זה כזיוף... [בעצם שאני שומעת את זה עכשיו, יש תחושה שהוא מנסה לפרוץ החוצה, והכלים כאילו לא נותנים לו, או משהו.
אבל לא שמתי לב/התעמקתי בזה קודם.] שיש... כאילו הוא משיג את המוזיקה, או משהו. Oo חוץ מזה, האדישות שלו ממש מתאימה לשירים.. אני חושבת שהוא יודע מתי להסחף ומתי לצרוח, ואחרי הכול, אם צריך קצת אקשן בלהקה, תמיד יש את שחר.. אם את רוצה להקה אגרסיבית, תשמעי משהו אחר.. אבל חלק מהיופי במוניקה וביהלי היא האדישות שלו! אדישות רולז.

fushi e

New member
מה אתם רוצים מיהלי?!../images/Emo95.gif

זה האופי של הבנאדם,מה לעשות.

למעלה