פגשתי את פיטר

טולָה

New member
פפפייטטטטטררררר יא איזה מוצ'ק../images/Emo70.gif

איזה = לך
שהייתי בהופעה אז ממש רציתי מפרט.. וחברה לשי רצתה מקל אחד של שחר אז שהם נסעו רצנו כזה אליהם ואז פיטר החמוט =) הזה עושה לי מצטער נתתי את כל המפרטים שהיו לי.. עפ פרצוף כזה
של אני מזה רוצה לתת לך ומצטער הכי בעולם! וכולם ביחד- אווו..

כן, פיטר מתוק ואחלה בנאדם.

פעם כשמוניקה הופיעו אצלנו ביישוב אחרי ההופעה הלכתי לדבר עם הלהקה. הם ישבו ושתו ולא התייחסו וצחקו ורק פיטר המתוק נשאר לדבר איתי 10 דקות בערך.גם אחרי ששאר הלהקה הלכה. ובסוף הוא אמר לי: טוב, נשיקה ואני הולך. ונתן לי נשיקה על הלחי. מתוקי. וגם בצמח פגשתי אותו וחיבקתי אותו קושקוש חתיך. ד"א הידעתם שיש לו עיניים ירוקות?

כן, פיטר מתוק ואחלה בנאדם.

פעם כשמוניקה הופיעו אצלנו ביישוב אחרי ההופעה הלכתי לדבר עם הלהקה. הם ישבו ושתו ולא התייחסו וצחקו ורק פיטר המתוק נשאר לדבר איתי 10 דקות בערך.גם אחרי ששאר הלהקה הלכה. ובסוף הוא אמר לי: טוב, נשיקה ואני הולך. ונתן לי נשיקה על הלחי. מתוקי. וגם בצמח פגשתי אותו וחיבקתי אותו קושקוש חתיך. ד"א הידעתם שיש לו עיניים ירוקות?

Just Adi

New member
גאד דאמט... ../images/Emo80.gif

אני לא מבינה אותכם, אז בסדר... פיטר נותן יותר יחס למעריצים, ביג דיל. תראו, יהלי זמר מעולה, אבל מעולה אז הוא אדיש? מה קרה? מוניקה סקס לא קיימים מעט זמן, אני בטוחה שבהתחלה הוא היה אחלה עם המעריצים ובלה, אבל יכול להיות שנמאס עליו טיפה כל הקטע הזה, אני בטוחה שאם תרצו לדבר איתו דוגרי על משהו רציני ולא סתם חתימה או "יהלי אני אוהבת אותך" הוא יסכים בכיף. בסוף ההופעה האחרונה של מוניקה אני וחברים שלי ישבנו איפשהו ואז שחר ויהלי היו שם ללכת לאוטו שלהם, ובדיוק קניתי את הדיסק של שחר, והלכתי וביקשתי מיהלי ומשחר שיחתמו לי על הדיסק ויהלי היה סופר אחלה וגם צחק איתי טיפה על זה שהוא חותם על הדיסק של שחר. מה הביג דיל שאתם עושים? עזבו את הבנאדם

amirbilu

New member
אממ..לי לא בדיוק איכפת, אבל.. ../images/Emo93.gif

אני לא חושב שאת צריכה לשלול את מה שהם חושבים נחרצות, כי זאת דעתם ומותר להם לחשוב ככה, כמו שלך מותר לחשוב אחרת.. יכול להיות שהם צודקים כמו שיכול להיות שאת צודקת.

Just Adi

New member
אני לא שוללת ../images/Emo80.gif

אני לא מבינה מה ההיסטריה סביב הנושא

nomchu

New member
נכון. ../images/Emo105.gif

חוצמזה, שאני מאמינה שאת יהלי הרבה פחות מעניין כל העניין עם המעריצים, מאשר ה*ידיעה* ששומעים ואוהבים את המוזיקה שהוא עושה, ואת הטקסטים שהוא כותב. פחות חשוב לו כל הקטע של "יהלי, אתה אלוהי" "אפשר חתימה?" "תעשה לי ילד", וכ'ו. לאדעת, ככה נראה לי.

יהלי שולט והוא כן נחמד!

אני דיברתי איתו אחריי ההופעה בירושלים ואמא שלו הסיעה אותו והוא כן דיבר וחתם

fushi e

New member
אמא שלו?../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

הילד כבר מבוגר מה אמא?~! חח

אובלינה

New member
זה לא אומר שאין לו אמא. ../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

אמא של יהלי, יהלי יכול לבוא לשחק איתי אחריי הצהריים
<פססט.. אני כאן ליידך..> ייייאא
איזה כיף
יהלי, אתה פה, אתה לידי, אנחנו נושמים את אותו אוויר
אתה אלוהי, יש לך ידיים
גם לי יש ידיים
<טוב, בגלל שאני שונא גרופים אני הולך.
>
מה
לא
תחזור
אם אתה שונא גרופים גם אני אשנא גרופים כי אני אעשה כל דבר שאתה עושה
<אמא
תצילי אותי מהגרופית המפחידה הזאת
*מושך לאמא בקצה של השמלה*>
אמא של יהלי: [לא יפה להתחנף ליהלי
+נו נו נו]
סליחה.. *מייבבת* חח.. מזכיר לי את הקטע של החברות שלי ואבריל לאבין (יש לי תמונה של הארוחת בוקר שאבריל אכלה במלון, וגם יש לי תחתונים כמו של אבריל.
)

nomchu

New member
ברור ../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif

לא אמרתי
הוא נראה לי אחלה בנאדם, אבל יש בו משו מתרחק כזה... שוב - הוא נראה לי מסוג האנשים שפשוט רוצים לדעת ששומעים ואוהבים את המוזיקה שלהם - וזה מספיק להם. לא נראה לי שהוא צריך את כל המעריצים והחתימות והכול... אבל הוא מוכן לעשות גם את זה, וסבבה

beee

New member
אני פגשתי את שחר..

תקראו את ההודעת שלום שלי.. ושדונית (איןלי כוח להעתיק את הכינוי) דיברת על הופעה עם 20 אנשים.. אני הייתי בהופע של 4 (כולל אני)

ShadowiT

New member
לנתניה באו 20 ../images/Emo13.gif ד"א....

בהופעה הוא אמר שכל הזמן אומרים לו שבהתחלה יבואו 20 ואז 40 ואז 60 וכו' והוא אמר שאנחנו אחלה של קהל וזה... אז צעקתי שיש פה מישהו באילת (חבר שלי) ואז עוד מישהו אמר שהוא מראש העין... אז שחר נגנב התחיל לדבר עם סטרול וזה "וואוווו אנחנו משטלתים, אנחנו הופכים להיות פופלרים"... כמו שאמרת בהודעה הקודמת שלי על ההופעה, היה פשוט מ-צ-ח-י-ק

דעתי על יהלי../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

אני חושבת שיהלי כותב ומלחין את המוזיקה בשביל המוזיקה עצמה או משהו כזה. [?] כמו שאמרתי כבר, לדעתי יהלי הוא בנאדם יותר רציני כזה, והוא לא משוחרר כמו שחר או פיטר, או נהנה מהדברים האלה, והשיט של פיטר פיטרלה פיטר קושקוש לא נוגעים לו.. הוא עושה מוזיקה נטו!! כול השאר בשבילו זה סתם.. אני מניחה שהוא די נגעל מגרופיות [את האמת גמני אני הייתי נגעלת] או משהו בסגנון הזה, או מתרחק או וואט אבר, אחרי הכול, עושים משהו נורא קליל ממוזיקה שהוא השקיע בה מין הסתם את הנשמה שלו.. לפי מה שאתם כותבים עליו, אני מניחה שהוא יותר אוהב את הקטע של לדבר על המוזיקה שלו ולקבל ביקורת, אבל אני עדיין מעריכה אותו!! שחר ופיטר אני מניחה פחות רציניים ונהנים יותר.. אז הוא קצת סוציומט, עזבו את המסכן, אני מניחה שהוא לא כזה נורא אם הוא לא מתבייש באמא שלו

בואר

New member
ארג!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זונע! גמאני רוצה לפגוש את פיטר! *נזכרת שיש לי קשרים, ושכן-אני הולכת לפגוש את מוניקה סקס (והכל תודות לאמא,שמכירה את חברה של פיטר!!!)*

למעלה