אין הבדל מהותי. זה נתון לשיקולךפדיון ימי חופש
שלום, פוטרתי מעבודתי וקיבלתי חודש הודעה מוקדמת. יש לזכותי 12 ימי חופש. המעסיק הציע לי לדחות את סיום עבודתי ב-12 ימים (במקום סוף נוב' אמצע דצמבר) במקום לפדות את ימי החופש. מה עדיף מבחינתי? תודה
עדיין לא הבנתי. אם היא מסיימתאין הבדל מהותי. זה נתון לשיקולך
אם את מעוניינת לפדות את ימי החופשה - חישוב ערך יום חופשה נקבע לפי שוויו בכסף ובשווה כסף כלומר, על המעסיק לכלול בתוך השווי הפרשות שהן כחלק מהשכר ומתנאי העבודה.
אני הבנתי שהיא שואלת האם לצאתעדיין לא הבנתי. אם היא מסיימת
בתאריך כלשהו איזה אינטרס יהיה לה לצאת לחופשה של 12 ימים מעבר לסיום יחסי עובד מעביד??? על חשבונה??? למה מי??? לא הבנתי
פדיון ימי חופשאני הבנתי שהיא שואלת האם לצאת
לחופשה של 12 יום או לפדות אותם. אבל את צודקת, זה באמת לא בטוח שזה מה שהיא שאלה. נחכה לראות מה בדיוק השאלה...
פשטייס!פדיון ימי חופש
בוקר טוב, התכוונתי אם יש הבדל בין פדיון ימי החופש- ואז אני אסיים רשמית את עבודתי בחברה ב-31/11 או לקבל את ימי החופש ואז אסיים את עבודתי בחברה ב- 16/12 (12 ימי חופש)? עכשו זה מובן?
לא הבנתי!פדיון ימי חופש
שלום, פוטרתי מעבודתי וקיבלתי חודש הודעה מוקדמת. יש לזכותי 12 ימי חופש. המעסיק הציע לי לדחות את סיום עבודתי ב-12 ימים (במקום סוף נוב' אמצע דצמבר) במקום לפדות את ימי החופש. מה עדיף מבחינתי? תודה
אופס זה "את"לא הבנתי!
בכל מקראה מגיע לך תשלום בעד ההודעה המוקדמת ובעד ימי החופש, כמה שתזיזו את תאריך סיום העבודה תמיד תהיה זכאי לתשלומים האלה.....ממש לא ברור לי![]()
תשובותפדיון ימי חופש
או, עכשיו הבנתי.ההתלבטות בין "פדיוןתשובות
אם את הולכת לחתום בלשכת התעסוקה עדיף לך לקבל פדיון ימי חופשה, ולהתייצב מיד לאחר סיום יחסי עובד מעביד בלשכת התעסוקה. אם את מתכוונת להמשיך ולעבוד (מיידית) או אחרי תקופת מנוחה וכבר קבעת מועד לתחילת עבודתך ואינך מתכוונת לדרוש דמי אבטלה או שאינך זכאית כלל לדמי אבטלה אז יש שיקולים לכאן ולכאן. להלן השיקולים בעד ונגד. בעד פדיון: על פדיון ימי חופשה - לא משלמים לביטוח לאומי ולמס בריאות. אם לוקחים את הימים כימי עבודה , משולמים מיסים אלו על השכר בתקופה זו. בעד חופש: בתקופת חופשה את ממשיכה לצבור זכויות כדלהלן: ימי חופשה (יצא לך בערך עוד יום של חופש). הגדלה קטנה של דמי הבראה. התקופה נחשבת לפיצויי פיטורים וכן לכל ההפרשות הסוציאליות המקובלות קרן פנסיה/קופת גמל/ביטוח מנהלים וקרן השתלמות. ימי החופשה נחשבים לצורך צבירת תקופת אכשרה לקבלת דמי אבטלה. כל זה כמובן , בתנאי שהמעביד לא מנסה לסדר אותך ולהוציא אותך לחופש בחלק מתקופת ההודעה המוקדמת, אבל מהודעתך נראה שאין זה המקרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.