פדיחות

פדיחות

היי איזה פדיחה הכי מצחיקה הייתה לכם בחווה?!

Ticklish

New member
זה פדיחה רק כי כולם צוחקים עלי...

זה היה לא מזמן הייתי בשיעור פלט ובאתי לשיעור באופן די מבולגן כי הארון שלי ננעל (בלי צ'אפס, ראשיה של סוס אחר, בלי שוט כפפות וכו'...) והסוס ממש לא זז קדימה, ולא היה לי שוט, אז בשביל להזיז אותו המדריך התחיל לרוץ אחרי וממש הופתעתי אז הסתכלתי עליו כזה, ובדיוק אז הסוס עצר ליד הגדר ועשה באק כזה מפתיע, ואני נפלתי חחח. עכשיו זה הסוס הכי שקט בעולם, זה כל הפדיחה וכולם יורדים עלי!! חחחחחחחחחחחחחח =)

TauraMan

New member
נאמ,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יצאתי לטיול קירור לבד, ובטעות פגע בסוס שלי ענף שהסטתי מהדרך שלי, מה שגרם לו לפרוץ בריצה. אני נפלתי בדיוק לתוך ערמה של חרא שהיתה בצד הדרך ואיבדתי את ההכרה לעשר דקות, לקחו כמה דקות עד שגילו אותי שם. הגעתי לבית חולים כולי מכוסה חרא של סוסים והסרחתי את כל המיון. מאוד סימפטי.

ToryMaster

New member
אעעע

פעם, ממש בהתחלה, שלחו אותי ועוד בחורה להביא סוס מהמרעה ולאכף אותו, ואיכשהו הצלחנו להתבלבל בינו לבין סוסה שרק הגיעה [כנראה מצב"ח, עברה התעללות] והיא כמעט רצחה אותנו. בזמנו זה היה מלחיץ, היום זה קורע מצחוק.

אחלה פדיחות

וואי איזה פדיחות מצחיקות היו לכם! לי בנתיים אין משהו מצחיק ומפדח לספר אבל מקווה שיהיה לי משהו בעתיד..

The Bitter End

New member
כמו שכבר אמרתי, הפדיחה עם הנפילה.

וכשניסיתי לצלם את התמונה הזו--> הלכתי כמה צעדים אחורה יותר מדיי, נתקעתי עם התחת בגדר של המנז', ונפלתי אחורה. הבושה!!

favory

New member
אוקיי אממ..היו המון../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

ביום אימון האחרון הלכנו לקפוץ במגרש ( נו לא שכחתי, זכויות לנעה
טוב?
) ולקראת הסוף רציתי לחזור ולקפוץ הכל ואז נתקעתי בסטנד והתהפכתי על הפרצוף ולא יכולתי לקום נקרעתי מצחוק.. וביום חמישי האחרון עיצבנתי את אבא שלי כי לא רציתי שהוא יחבק אותי, אז הוא הרים אותי והייתי ככה קרובה מהלכנס לשלולית בוץ ענקית, הוא חזק. אני לא כיולה עליו, אז צחקו עליי
פעם אחת כנתפס לי הצוואר רחינה ביקשה ממני להביא לה מים. ואז קפצתי את הגדר והתהפכתי ועיקמתי את הצוואר ולא לזוז..פאדיחות פאדיחות אבל כ'כ כואב
ויש עוד מלא...

חחחחחחחחח ברור שהיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואין הכי מצחיקה, כולן היו מצחיקות. אחת שקרתה לפני שבועיים. ישבתי עם כל שאר החבר'ה על הבלות חציר. ואז כשירדתי למטה מהבאלה כדי לעבור לבאלה אחרת. נחתתי בדיוק על עוד באלה אבל יותר קטננה והרגל נתקעה לי בה
. אז התחילו להזיז את הבאלה עם קילשונים וחברה משכה אותי, ולקח קצת זמן לצאת משם
. עוד פדיחה שהייתה לי עם באלה זה בחופש הגדול, שגם ישבנו וצחשנו. ואז קמתי לעבור לשבת ליד חברה שלי, אז בטעות נפלתי מהבאלה
מזל שנפלתי על באלה אחרת ולא על הרפסודות עץ שהיו שם
. ועוד אחת עם הצינור מים בחופש הגדול,שהלכתי מלחמה עם אלון, ואז כשעמדתי לקחת ממנו את הצינור שנינו התהפכנו לתוך שלולית בוץ
. אבל בקטנההה מילא אחרי רבע שעה הלכתי הביתה
. או שכששתיתי מכוס מים על אניטה, היא נבהלה וזזה, והכל נשפך עליי
. והיו עוד מלא

MAYA 4827

New member
פדיחהה../images/Emo3.gif

בחופש הגדול רכבתי על סוסה חדשה שממש היתפרעה אחרי שמישו נפל ממנה.. דווקא היה כיף והכול ואז בסוף הביאו לי בקבוק מים לשתות, וילדה אחת באה להחזיק אותה. אז עזבתי תמושכות ושתיתי אני שותה לי ופתאום הסוסה נותת קפיצה ומתחילה לרוץ ולהשתולל.. (הילדה לא הצליחה לעצור אותה ועזבה) ואני בלי המושכות עם בקבוק מים ביד, ובזמן שהיא קופצת כל המים נשפכו עלי.. חח מהצד אני שומעת את המדריכה צועקת לי לעזוב תבקבוק אבל אני לא עזבתי חחח קיצר נפלתי את הנפילה הכי כואבת שנפלתי בחיים שלי ..=] חח ואחרי שכולי הייתי מלאה מים ונפלתי לחול ודי התגלגלתי בתוכו- אתם יכולים לתאר איך נראיתי- כמו שניצל מעוך=]

gili600

New member
שני דברים..

1. כשגם חגית וגם מלי צועקות לך לזרוק את הבקבוק, תזרקי את הבקבוק 2. אנשים אמורים לעשות לך שניצל!! את לא אמורה לעשות לעצמך!!

למעלה