פדיחות

אני רוצה לראות מישו מתעלה על שלי!

בסוף הקייטנת צמי"ד עליתי על סמוקי, שהיה עם אוכף ווסטרן. לא היה לי נוח, אז החלטתי לרדת ובמקום לעלות על קווין. אך אבוי, מה חבל, שכחתי את קיומה של הקרן [בתזונה
], והחלק התחתון של החולצה שלי נתפס בה. ככה מצאתי את עצמי חצי תלויה על הקרן, כשלזוועתי גיליתי שגם החזייה שלי תפוסה שם, ושמעתי מהכיוון קולות בסגנון של "קרחיעכחעיעחילךעיעגכ". בסופו של דבר הצלחתי להשתחרר [אה, וכמובן שבאותו הרגע כל המשתתפים בקייטנה היו שם, פלוס הצוות], אבל נאלצתי לחבר את החזייה המסכנה שלי עם סיכת בטחון מהראש של פיצ
. כמה צחקתי אח"כ
.

segev 007

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

באמת כישון ניראה לי זה הכי פדיחה מפדיחה XD

horse 1212

New member
וול..

היו מלא שרכבתי עוד בנועם,אני פשוט לא זוכרת.. היה את זאת שנפלתי על המכשול(אווץ')
,ואנשים ראו את זה והכל.. לפעמים יוצא שאני אומרת כזה "סעמקקק" או "בנזונה" ליד אורנה או משהו,סתם לא נעים אחרי זה
. אהה,לא מזמן היה גם שהתחלתי לצחוק באמצע שיעור כי אורנה אמרה משהו ממש מצחיק למישהיה שרוכבת איתי,אז צחקתי ולא יכולתי להפסיק..לא נעים במיוחד P=. ובטוח היו עוד מלא.

ram ram

New member
וואי היו כל כך הרבה...../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif

אההה... יום בהיר אחד [סתם סתם..] הציתי לרכב על ג'ונה במגרש ומישהו כבר כבר שם.. אז אמרתי לעצמי "אני אלך לסיבוב כביש ומטעים ושאני יחזור המגרש כבר יהיה פנוי..." סמתי מתג ודורבנות ועליתי בלי אוכף לכיוון הכביש.... במרעה, ליד הכביש, היו זוריק ועוד מלא אנשים שבאו לראות את הסייח שנולד לקווטרית השמנה מארה"ב... והייתה עגלה של תינוק על הכביש, שהייתה שייכת לאחד האנשים שם, וג'ונה שהיא סוסה פחדנית ++ ראתה את העגלה והתחילה לטפס על המידרון כדי לא לעבור ליד העגלה, ואני החלקתי הצידה, על הרגלים, אבל בגלל המדרון הלכתי צעד אחד אחורה, ואז נתקעתי דורבנה בדורבנה... ו תמיד שאני הולכת אחורה עם דורבנות אני נופלת אחורה, אז כמובן שהתהפכתי אחורה
וכל האנשים שהיו שם ראו אותי... זה היה ה"נפילה" הכי לא נפילתית שהייתה לי..
אחר כך ג'ונה התקרבה לעגלה בלי בעייה אפילו... היא עבדה סבבה במגרש והכל היה טוב...

למעלה