פה זה המקום להסביר לי על החלום?

roaic

New member
פה זה המקום להסביר לי על החלום?

ממש מוזר מה שקרה לי. אני התעוררתי היום בסביבות 8 בבוקר. סתם ראיתי טלוויזיה....אכלתי...גלשתי קצת בנט.....ואז חזרתי לישון כי יום שישי היום...חחח. והייתי יחסית עייף מכל השבוע הזה. בקיצור---קמתי ב 11:00 בגלל איזה טלפון שהעיר אותי. זו היתה מישהי שאני מכיר....סתם דיברנו כזה 10- דקות וזהו...(לא משהו מיוחד. זו איזה מישהי מהמשפחה שלי.."דתייה קרצייה"..חחחח. שרצתה לקנות לי תפילין ושאלה אם אני רוצה....ושאני אמצא את הישנים ואפשר להחליף...במקום לקנות חדש. היא יודעת שאני לא מאמין באלוהים מהסוג שהיא מאמינה בו..(נקמן,מעניש,שצריך לפחד ממנו)...להיפך: אני מאמין מאוד באלוהים.ובכל מה שקשור לעולם הבא וכו'.....אבל לא מהכיוון הזה של "הדת". בקיצור---אחרי איזה 10 דקות שראיתי טלוויזיה..פתחתי איזה ספר על "תיקשור"..שאחת המתקשרות מספרת על ילדותה...ושם היא מזכירה כשהייתה חיילת והיה צריך להיערך למלחמה היא ניגשה לחמ"ל....ופתאום היא ראתה מול "יישות".....ואז מתחיל על הסיפור...היום היא אחת מהמתקשרות הגדולות והידועות בארץ. ואז לא יודע איך..........."פתאום נזכרתי" שחלמתי (זה כנראה היה בפעם השנייה שנרדמתי) חלום מאוד מוזר: חלמתי על שאול מופז (חחחח.נשבע לכם)...שהוא נמצא באיזה נאום שלו...אבל לא בארץ. ויש מהומות ויש בלגנים. ומשום מקום....פתאום הוא נכנס בכוח (כמו מסכן כזה...ממש כנוע).....לאיזו מונית של פלשתינים...כאילו ממש לוקחים אותו איזה 100 אנשים לתוך המונית...ויש מלא מלא מלא צעקות!! כאילו,הוא נלקח מאיתנו. ואני רואה את התהלוכה של מלא מלא ערבים...צועקים (לא זוכר מה)......ומלא אבל מלא פרצופים כאלה עם זקנים מכוערים...אפילו מעוותים קצת. זה לא היה מפחיד כלל וכלל.הייתי די רגוע. לא קמתי מבועת או נסער. וגם בחלום כזה...כאילו צפיתי מהצד. (אולי זה היה מבזק חדשות? כי אני לא ממש הייתי בתוך ההמולה. וזהו..אז קמתי. עכשיו מה פשר החלום המוזר הזה?.חחח (אני זוכר אבל שבסביבות 8 היום בבוקר,ראיתי מבזק בערוץ 10 שנאמר שם שישראל מזיזה משהו שקשור להגנה על הכור....בשל אולי המתיחות ובלה בלה בלה. אבל מה הקשר ?.חחח אין לי שום קשר לשאול מופז. חחח (שיהיה בריא). אשמח לתשובה.(אני מאוד סקרן)

maysabel

New member
פה זה המקום

אחרת לא היית כותב את זה פה.. :)) קראתי..נראה לי ברור רק אין לי זמן עכשיו..חייבת לעוף(תרתי משמע) בינתיים יבואו כל מיני לפרש אולי אוסיף את שלי בטח עד מחר עם הבנותיי בלי נדר :)) שבת של שלום ענק לך רועי-רואי

roaic

New member
יייאא..עכשיו סיקרנת אותי..חחח

טוב..מקווה לשמוע ממך.

maysabel

New member
בוקר טוב רועי

קראתי את התגובה של יעקב וההתנגדות שלך ישר- לא לא לא לפני כמה ימים כתבתי לך על הקשבה זוכר?-לא לקבל כלום לא לדחות כלום..לתת לחלחל ולראות מה מבצבץ.. ודווקא כשמגיבים כאוטומט ישר לא לא מראה על מספר כפתורים שנלחצו בכיוון הנכון קראתי ממש ברפרוף מה שכתבה רונית שמנסה לפרש את הפירוש של יעקב וממש ברפרוף את התגובה שלך אליה.. פשוט עייפה :) כאן אכתוב הבנותיי וממש לא חשוב לי ולא משנה לי מה תקבל מזה- זה לגמרי שלך אבל מראש אומר-כתבת שאתה לא מפחד..כי אתה רגוע וכי אתה מהצד-זה אומר פשוט- כי אתה לא מרשה לעצמך לעבור את החוויה..כאילו זה לא אתה, זה מבזק חדשות ולא שייך אליך..נו! באמת.. אתה צופה מהצד אבל ה לגמרי שלך ..מכיר את זה שמפחדים לפחד? :) אל תוותר על החוויה כי דברים מבצבצים ותצטרך לצלול במוקדם או במאוחר.. בכל מקרה: אני לא הלכתי כלל לאבק בין דת וחילוניות, מה שקרה עם זאתי מהמשפחה שהתקשרה בדיוק והעירה אותך(תרתי משמע), בשעה 11 (11 זה אמביוולנטיות ושני כוחות מנוגדים -או שתבחר באחד מהכוחות הללו או שתמצא את האיזון ביניהם), עם עניין התפילין הוא סימן ומסר מהיקום לדעתי..לא מסמל את הדת בעיניי בשבילך ולא את אלוהים הטוב או הרע וכל מה שכתבת על פירושך את הדת ואת האלוהים לא מתייחסת כלל לפירושים הללו..עניין ההתקשרות(מזכיר לי תקשור) בשעה 11(שני כוחות או איזון ביניהם) עם התפילין(קדושה והנחה בעין שלישית)-כמו סימבול של לתקשר,להתחבר עם הקדושה והטהור שבך ולפתוח את העין השלישית -לראות מעבר לעיניים הפיזיות שלך -העין השלישית בראשך כשאתה מסנן את הכל אבל הכל דרך הראש הרציונאלי דווקא..והחיבור לקדוש ולאור-לאו דווקא בדרך הדת אלא בדרך הדעת(העין השלישית הרואה ..רועי-רואי).. וזה קרה כשחלמת מה? פשוט מאד- כמה רבדים: ראשון-מה מסמל שאול מופז? רמטכ"ל(ראש מטה כללי-ראש,רועי..ראש..) שר הביטחון שר התחבורה(חיבור רועי..חיבור..או בריחה..) רמכ"ל צה"ל- הראש וההגנה..ההגנה לישראל(הצד ה"טוב" מול העברים ה"אויבים") הראש המגן אותך מכל ה"רע"..איזהרע? האויב..האויב הוא תמיד מה שבפנים.. :)) שר הביטחון-זה מקנה לך הרגשה של ביטחון ..גבולות..אי פלישה אל תוך הפנים.. אתה שומר על הכל היטב עד שגורם זר(זה בחו"ל נכון?) לוקח לך את זה.. זה זר וזה בחו"ל כי עדיין לא הפנמת את זה..עדיין לא הכרת בזה כשלך.. "הם" לוקחים לך את ההגנה והביטחון לתוך מונית.. ואז אתה רואה את פניהם- איך כתבת?" ומלא אבל מלא פרצופים כאלה עם זקנים מכוערים...אפילו מעוותים קצת".. מי הם רועי?הם ה"ערבים"..מיהם הערבים לישראלי? מוגדרים כאויבים.. אבל הם באמת זרים לך?מחוץ לך? מהי מונית? מות ין ..או תום ין..תום י' או מות י'..י'-הכוונה המהות האלובהית -קוצו של היוד שבך.. ראה את ההפכים במופיעים כל הזמן בחלום שלך בסימבולים רבים..לא כתבת מכונית ולא רכב אלא מונית.. את מי לקחו? את שר הביטחון והרמטכ"ל או את שר התחבורה?(חבור..חבורה..חיבור לה'-החיבור לאלוהות שבך אולי?) ה"מכוערים" ההלו..לקחו את החיבור שלך לה'..? שאול זה גם שאול -גיהנום לא? הערבי הוא האויב נכון? אויב זה גם איוב נכון? אתה רואה? רואה רועי? עכשיו רועי אני מזכירה לך שבדיוק אתה בשאלה-את מי אתה מתקשר..מי המדריך שלך.. לאן אתה מתחבר? אתה מאד רוצה לראות ולשמוע בתקשור אבל קודם כל יש להתחבר לקדושה שבך יש לראות בפנים את ה"אויבים" שלך שלך או האיובים שלך.. "הם" שאלו (שאול) ממך את ההגנה והביטחון אבל שאתה שואל(שאול) ובשביל לקבל תשובה אתה צריך להוריד ראש,לראות, לעבור את החוויה ולא להביט מהצד..להתחבר (תחבורה).. גם אם מפחד וגם אם יש כוחות מנוגדים- שאול לעומת פז..הין מול היאנג..אתה גם וגם ובסוף ההתקשרות עם תשובה ברורה למה להתחבר רועי-רואי (רועי= עור י' רואי= אור י' וגם ראי עם ו' החיבור) האם יכול להיות שזה מרמז גם על חיבור לכוחות שאול כלשהם ושאתה מקבל מסר כלשהו מכך?בייחוד כלבסוף מראים לך את התפילין- הדאגה של מישהי לחדש את זה?(וכאן לא מתכוונת לדת אלא למה שכתבתי על כך למעלה) טוב רועי..אולי הלכתי רחוק מדי עם זה אולי אני מבלפת אולי תתחבר למה שכתבתי ואולי לא אבל בפירוש יש מלחמה-אבל יש גם תחבורה-תחבורה מזכיר לי גם את השר מופז שהחליט להילחם נגד התאונוץ בדרכים.. שר הדרכים..החיבור..הדרכים הן שלך..החיבור הוא שלך..החלום הוא שלך ואתה כל הסמלים בחלומך-אם תצפה מהצד כמדחיק את זה ולכן לא מפחד ואם תעבור את החוויה ולבסוף פשוט תתחבר ..הדרכים הן שלך רועי .. מקווה שהייתי ברורה במה שכתבתי-יצא לי בשטף ואני אדם שהמחשבה רצה מהר מדי והמילים לא מספיקות לעקוב -מה עוד האצבעות בהקלדה..גררררררררר-כזאת אני- ואני מקשרת בין דבר לדבר במהירות בזק ולרוב אנשים לא מבינים אותי ווהיו עוד הרבה דברים שלא כתבתי..כי הם באו והלכו תוך כדי המללה, אבל זה מה שיצא ולא קראתי שוב.. אם פגעתי בך במשהו זה בלי שום כוונה, שתדע. חלומות פז :))

maysabel

New member
עוד דבר

אתה כותב כל הזמן בכל משפט "חחחח" לא קונה את זה :)) זה אומר הרבה דברים וזה כבר לפעם הבאה אבל קשור למה שאתה עושה עם החלום והצפיה מהצד.. בייייייייייייייייייייייייי עפתי..

roaic

New member
לאיפה את "עפה" כל הזמן??

קראתי בשקיקה את מה שכתבת...... מאוד אהבתי את הניתוח שלך. אבל לא ממש הבנתי איך זה יכול לתרום לי או איזה מסר אני אמור לקחת משם? לא לפחד מהפחד? להתחבר לאלוהות שלי? לדעת לקבל גם את הטוב עם הרע ביחד? (כי שניהם שלי). בסדר,אלה דברים שאני מודע ויודע אותם. אבל עדיין,ציפיתי שלפחות המדריך שלי ייתן לי כל מיני אבחנות ומסרים לדברים שבאמת מציקים לי........כמו "למה אף פעם לא חוויתי זוגיות"? או .למה אני לא מצליח להתנתק ממישהי שאני אוהב אותה,קרוב ל 3 שנים ברציפות..אבל היא לא ממש שמה עליי.....ואף אחת אחרת לא מעניינת אותי.(וזה לא שאני מכוער או טיפש או לא יודע מה) אבל אני לא מפסיק לחשוב עליה...ואני פשוט מרגיש חיבור כ"כ עמוק אליה. זה פשוט לא נותן לי מנוח. ויש לי תחושה שאני גם אסיים את החיים שלי האלה,רווק ללא זוגיות וללא משפחה.(אני יודע שיש משפט ש" נבואה שמגשימה את עצמה".....ושהיקום הוא בסה"כ מכונת צילום ענקית של כל המחשבות שלנו...וכל מה שאנחנו חושבים באמת באמת בפנים...ישתקף במציאות שלנו. לכן,אני מנסה לא "לחשוב" על זה....ומנסה להשכיח אותה ממני--אבל אני פשוט לא מסוגל. אף פעם היא לא ממש היתה בת הזוג שלי. יצאנו פעמיים -שלוש...היינו בקשר כזה (שהיה יותר מצידי)...וזהו. היא נעלמה לי. אז כשאני מבקש מהמדריך שלי "מסרים" או "רמזים" בקשר להרגשה הכ"כ רעה שלי בקשר אליה....אז אני חולם על שאול מופז.....ועל ההשלכות של האלוהות שבי.....ועל כל הפירושים שאת כתבת.?? (שזה מדהים בעיניי) אבל אני לא ממש מצליח להבין מה זה "תורם" לי ? הרי גם את התייחסת עכשיו למשהו.....ופירשת את זה בכישרון רב. אבל האמיני לי,שזה לא מעסיק אותי בכלל! אני יודע בדיוק איפה המקום שלי...... אני יודע ומחובר לאלוהים שבי וכו' וכו'.... אבל על הנושא שמטריד את מנוחתי ואת נשמתי כבר 3 שנים.....לזה עוד לא קיבלתי שום מסר,הבהרה,התייחסות. פשוט כלום. וזה מבאס. אז אני יודע שאני לא "בוחר" איזה "מסרים" אני צריך לקבל.....וכל "מסר" "חלום" וכו'...שמגיע ..אני צריך לברך על כך. אז סבבה....אבל,לא שם אני אמצא את האושר והשמחה שלי. ו..לא. אני לא אחד שאלך עכשיו לחפש "זוגיות" או להיות עם מישהי. אין לי בעיה להיות לבד . אני גם לא מרגיש צורך כפי שיש לאנשים אחרים...להיות מוקף בעוד אנשים סביבם. זה ממש לא עושה לי את זה. אבל איתה היה משהו שהרגשתי מבפנים שאני נושם פתאום. אני גם עכשיו נושם,חי,מאושר ,נהנה..אבל תמיד יש שם את "מיכל" (שם בדוי)....שהיא אהבת חיי...ואני פשוט רוצה אותה איתי. והפחד שלי הוא שכ"כ טוב לי לבד....וששום דבר לא גורם לי "לחפש בחוץ".....שאמצא את עצמי בעוד 10 שנים עדיין לבד. לא ה--"לבד" הוא זה שמפחיד אותי.....אלא,העובדה שאני יודע איך הרגשתי כאשר "מאוהבים"...וחבל לי לפספס את זה. מצד שני,אני לא הטיפוס שאלך "ואחפש" אהבה...זה ממש לא נחוץ לי. אבל אני לא מפסיק לחשוב או להתגעגע אליה.(ורק אלוהים באמת יודע,כמה אני לא טיפוס "שמתגעגע" או נקשר בקלות. יש אולי סתירה במה שאמרתי--אבל ככה זה בחיים. "הטוב" ו.."הרע" יכולים לשכון ביחד. בדיוק כפי ש "העצב" ו.."השמחה"...יכולים להיות ולקרות בו זמנית. לכאורה,זה סתירה. אבל לא. והמדריך שלי בחיים האלה??---הייתי שמח אילו הייתי מקבל ממנו מסרים שהם רלוונטים להתקדמות ולהתפתחות שלי. ולא למסרים שכבר כ"כ ברורים לי במהות שלי...... תודה לכולם על ההקשבה.

היא ציפור

ועפה לדרור...לא שואלים ציפור לאן את עפה...כי היא עצמה אינה יודעת לאן...אז למה לנו להעמיס עליה שאלות שעשויות לבלבל אותה? שיום אחד הלך ארנב מהורהר ביער, היה לו מין יום כזה של מחשבות עמוקות והיה הופך ותוהה ברומו של עולם ומידי פעם היה נוגס בגזר שהיה בידו על מנת להמריץ את מוחו. כך הלך כה וכה ופתאום הוא רואה את מרבה רגליים מהלך בזריזות בין עלה ושורש ונראה עסוק מאד בשלו, "היי מרבה" אמר לו מיודענו הארנב, וענה לו זה "היי" ועמד להמשיך לעיסוקו החשוב. "רגע רגע ידידי היקר בעל אלפי רגליים, רגע אחד בבקשה, ענה לי רק על שאלה אחת ונמשיך כל אחד לעיסוקו שהיה בו, כשאתה הולך, כיצד אתה יודע להניח את רגליך מבלי להתבלבל האחת במסודר בעקבות חברתה ? את הנדל הלז אתה יכול למצוא באותו מקום שבו נשאלה השאלה עד עצם היום הזה. את הארנב אלוהים יודע היכן הוא נמצא , הוא בטח ממשיך לשאול ותשובה לו אין

maysabel

New member
רוי..נחתתי :)

כותבת תגובתי כשניגון שמימי מתנגן באוזניי אנא אמור לי: כיצד תוכל לדעת את טעמו של הים?כיצד תוכל לדעת מהי צלילה אל תוך הגלים? להתפרץ בגלים?לצרוח לגלים? כיצד תוכל לדעת מה זה להיכנס לים בליל ירח מלא וליילל ללבנה המחייכת במלוא אורה? כיצד תוכל לדעת האם מליחות הים ערבה לך או צורבת בך? כיצד תוכל לדעת מה ערב לך יותר-המתיקות או המליחות? כיצד תוכל לדעת מה זה להיסחף במי הים ואפילו מה זה כמעט לטבוע במי הים? כיצד תוכל לדעת מה כל זה מרגיש לך? אתה יכול לקרוא מחוויות האחרים ,אתה יכול לדעת בתאוריה אתה יכול לדעת ברעיון ובמחשבה אבל אינך יכול לדעת באמת באמת ואינך יכול באמת להתחבר לידיעה אם לא תעבור את החוויה בעצמך. אלוהים יודע..יודע ברעיון אבל על מנת לדעת באמת כל היש מתממש..כל הרעיון מתממש בעזרתינו כשחקנים ראשיים, כניצבים,חלקיק שלו בכל דבר ובכל חלקיק ובכל היש עובר את החוויה בשביל לדעת..להתחבר לידיעה הקיימת ממילא כרעיון..אבל רק החוויה מחברת באמת ונותנת להתעצם..להתפתח..להתרחב.. בדואליות אכן קיימים כל הניגודים ואתה יודע זאת ברעיון..במחשבה..בראש.. היודע אתה שרק היובי ממשי ושל השלילי הוא למעשה שלילה או היעדר של החיובי? תגיד יופי אני יודע..האם חווית? זה המסר לדעתי: ממה שכתבת- אתה מחזק מאד את זה- אתה בטוח בפינה שלך, אתה מוגן במוכר ובמה שאתה יודע..אתה לא צריך זה ולא צריך זה.. זה מאד בטוח..זה מאד ראש..תזכור שוב מה מסמל שאול מופזאתה יודע שישנו רע בכל אחד..האם אתה יודע באמת אבל באמת מהו ה"רע" שבך?האם הרשית לעצמך לחוות את זה? האם אתה באמת יודע מיהן המפלצות שבך?האויבים?האיוב? האם הרשית לעצמך מהחוויה לחוש בהם? יותר קל ובטוח ומוגן להישאר מהצד ולצפות..לקרוא מידי האחרים..לראות את הזוגיות של האחרים.. אתה יודע מה זה געגוע כי אתה חש את זה ואתה מחובר לזה..וזה צריך לתת לך את הכיוון כעת אם לא תעשה את זה כעת תעשה את זה יותר מאוחר..אבל תעשה.. תצלול..תעבור את החוויה..אל תביים את חייך כצופה במבזקים של "אחרים". תחבורה..חיבור..חוויה..התרחבות.. את יכול לדעת שמאש נשרפים,אבל האם תוכל לדעת באמת מה זה להישרף מאש אם לעולם לא תישרף? האם תוכל לדעת לאן עפה הציפור אם לא תעוף בעצמך?כציפור? כל התשובות נמצאות בך..עובדה שאתה שואל :) כשתרצה לראות את התשובות פשוט תראה אותן חיבוק לך ענק ממני

roaic

New member
אולי אוכל לעוף איתך? ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

גם ככה אני כל הזמן לבד (לא ממש מצליח להתחבר ללהקות אחרות)-----אז אולי תסכימי ש"אעוף" איתך.....?

maysabel

New member
:))

תחווה אותן בלי לדעת מראש האם תפחד או לא..ואם תפחד-אז מה? זה באמת להסתכן..תחווה בלי לקבוע מראש :))

maysabel

New member
עוד דבר

שמת לב שבתגובה האחרונה שלך-פעם ראשונה לא שמת כמה פעמים "חחחח" ? ולהוסיף: לא כתבת ממש רגש מהלב האם אתה כועס על החיים שדווקא מה שרוצה כל כך עזב אותך? האם בא לך לפוצץ מישהו ולשלוח את הכל כיבינימט? האם אתה נעלב מכך? האם................? מה? יאלללה- עפתי או לא עפתי -זאת השאלה :))

roaic

New member
לא רשמתי חחחח....כי

לא רשמתי "חחחח" כי לא הרגשתי שאני רוצה לצחוק על נושא שכ"כ כאוב אצלי. כשאני מדבר או נזכר על אותה אהבה ,על אותה בחורה,על אותו אדם שלא רוצה אותי בחייו.....זה פוגע,מעליב,מכעיס והכל ביחד. אז לא ממש מצאתי לנכון לרשום "חחחחחחח". ההסבר יותר פשוט ממה שחושבים.

maysabel

New member
אולי..

מה עשית עם הכעס והעלבון והפגיעה? מה עשית עם זה רואי?

roaic

New member
מה עשיתי עם העובדה שהיא לא רצתה אותי?

אממממ.....לא היה לי הרבה מה לעשות. האמת היא שקצת "השפלתי" את עצמי...ז"א,כן התקשרתי כמה פעמים....שלחתי SMS...ניסיתי סתם לשאול מה נשמע או לשלוח ברכות בחגים.....אבל,אני לא אוהב לכפות את עצמי על אנשים שלא רוצים אותי בקרבתם.(ו....זה לא שאני חסר חברים.פשוט,אני אוהב את הלבד שלי). אבל משהו בה הדליק בי ניצוץ שבחיים לא קרה לי.(ולא,אני כבר מזמן לא בן 16). הרבה לא היה לי מה לעשות עם העלבון והפגיעה...חוץ מהעובדה שאני שונא אותה. על הצביעות שלה,ועל זה שהיא הוליכה אותי שולל. אני לא מבזבז אנרגיות שליליות...וזכותה לא לרצות אותי. אבל,לפעמים קשה לי עם זה. כשניסיתי לקבל תשובות מהמדריך שלי,אז הגעתי למסקנה ש"מיכל" הזו -כל התפקיד שלה בחיים שלי,היה בעצם להראות לי שאני אכן מסוגל לאהוב בעוצמה כזו אדירה. (אחרי ששנים לא האמנתי ביכולת הזו שלי). אני לא ממש יודע אם "המדריך דיבר אליי" (אלה היו סתם מחשבות ביני לבין עצמי)---אבל אם כך הדבר,אז הלוואי ושזה לא היה קורה. יכול להיות שזה חלק "מהתפתחות הנשמה שלי".....וזה משהו "שזימנתי" לעצמי בחיים האלה לחוות (כפי שאת תמיד אומרת)---אבל,קשה לי בקטע הזה. ובמיוחד שאני יכול לראות 200 בחורות סביבי,ואף אחת לא מעניינת אותי. בגלל זה רציתי שהמדריך שלי (מטטרון??) ידריך אותי קצת

maysabel

New member
אז נסגרת..

זה בטוח וזה מוגן.. להישאר בצד.. לא להיכוות שוב לא להיפגע ולא לכאוב לא להרגיש את דחיה לא לדעת את הנטישה.. לא להרגיש את הכאב המפלח הזה והקורע ואת הגעגוע המרגיש כמו איבר שקרעו מגופך ואתה עדיין חש את האיבר כאילו הוא שם לא קל.. אז נסגרת.. אח רועי..הלוואי וכל אחד שאוהב היה יכול ללכת אחרי ליבו..עד הסוף אין לך מושג מה היא עוברת ומרגישה ולמה נעלמה..לך תדע מה היאבאהללמוד מזה ואילו חוויות היא עוברת עכשיו בעקבות כך..אבל את שלך אתה בטח יודע אה? בהודעה על כך לא הוספת חחחחכי זה לא בא לך מהראש אלא מהלב.. באחרות אתה מוסיף חחחח כי אתה לא חש אותם באמת יאלללה די להיום לא? :))

roaic

New member
היא בסדר גמור..לטעמי

יש לה חבר והכל מצויין על פניו. וגם אם לא.....אני בטוח שמבחינת זוגיות היא יכולה להשיג ותשיג כל מה שהיא רק רוצה. ולגביי: אין לי בעיה להיפגע שוב....או להרגיש שוב דחוי. אבל אני לא מרגיש שיש מישהי ,שאני בכלל "רוצה" להיות בקרבתה. אני לא אוטם את עצמי.כלל וכלל לא..... אבל,פשוט אף אחת לא מעניינת אותי. וזה קרה לי גם לפני שפגשתי את אותה בחורה מדהימה. לא עניינה אותי אף אחת. פשוט כי לא עיניינו אותי. והנה..היא באה לחיי כמו מלאך....אבל לצערי,המלאך הזה החליט שהוא "בורח"...אחרי זמן כ"כ מועט...שאפילו לא נתן לי להינות מיופיו ומנוכחותו. (אני נשמע כמו איזה מישהו מסכן....אבל,החיים שלי לא סובבים סביב "זוגיות".) איתה זה היה כ"כ אחר ,שונה. ומעניין.

למעלה