פה זה המקום להסביר לי על החלום?

רמות ורבדים

לך אל הרבדים העמוקים ותבין אכן שאין שוני בינך לביני...זה באופן כלשהו נראה לי שברור לך כך גם כתבת. א.ב. של חשיבה חיובית זה - אהוב את עצמך ואת מה שאתה - לכשתצליח תוכל לאהוב את מאיזה גם מבלי להכירה ומבלי לרצות ממנה דבר בתמורה. מה שמשליך גם אל החברה לשעבר שלך. והפתרון אל תרצה ממנה כלום, אחל לה את כל האושר שהיא יכולה להכיל ולחוות ושלח אותה לדרכה...שחרר. עולמך יראה אחרת מאותו רגע ואילך

roaic

New member
גם לשחרר מישהי שעשתה לי רע?

לא החזקתי אותה אצלי (לפחות לא פיזית) אבל למה שאני אאחל לה את כל הטוב והנפלא שבעולם....אם כל מה שהיא עשתה לי...זה רק לפגוע ולזלזל בי? ו..לא. לא עשיתי לה שום דבר רע. האמן לי. אז בסדר....היא לא רצתה אותי. זכותה. אבל,לאחל לה את כל הטוב שבעולם???-------אני לא מאחל לה את זה....כמו שאני לא מאחל לה ,חס וחלילה,שיהיה לה רע. אני פשוט מעדיף לשכוח שהיתה מישהי כזו בחיים שלי. (שעשתה לי רק רע. בסופו של דבר עם עזיבתה) זה קשה עדיין..אבל מקווה שאוכל להגיע למצב שאמחק אותה מהתודעה שלי

מחיקות

אי אפשר למחוק מציאות...אלא אם כן אתה איזשהו שלטון בוטה המשכתב היסטוריה. היי רך יותר עם עצמך מפני שאתה מענה את עמך/עצמך לחינם. זכור את הרגעים היפים שהיו לך בזכותה ותן לה ברכה. מפני שכעת אתה גורם לעצמך לחיות בסבל וכאב, וזה מקום מחורבן לחיות בו.

roaic

New member
אני לא סובל

אני לא מהלך 24 שעות ביממה עם מועקה רגשית...ודופק את הראש בקיר ואומר "למה עזבתני".? אבל לפעמים,אני עדיין נזכר בה. והבעיה היא שכשאני נזכר ברגעים היפים שהיו לי בזכותה.....אז זה עוד יותר מפיל אותי....כי זה מזכיר לי כמה טוב היה ביחד. וכמה "הטוב" הזה נקטע.....כי ככה היא החליטה. פתאום להיעלם. אני אהיה בסדר. אני בטוח. זה יעבור כמו כל דבר שעובר. הרי אומרים שרק ממשברים אנחנו גדלים וצומחים......ומעמידה במקום אנחנו פשוט "תקועים".(גם אם זה נראה לנו "כביטחון") אז אני תמיד אומר לעצמי שיהיה בסדר...ואני מקווה שכך יהיה.

maysabel

New member
כתבתי את זה ליעקב

אבל כנראה ורצה היקום שזה יהיה אליך אז כתבתי את זה לך :))

roaic

New member
חחחחח..אז בשביל מה כל המגילה שכתבתי..חחח

עכשיו ברור למי התכוונת....וזה נראה הרבה יותר אותנטי...חחחחחח כי הרי באמת לא התכוונת אליי. כי את באמת לא מכירה אותי. :) אז יעקב??-----הנה לך.....אכן צדקתי. זה לא היה מיועד לי...:)

אורלי_ל

New member
אהבתי לקרוא את השרשור

אז תודה רועי שפתחת בו

אורלי_ל

New member
קודם כל

היה כיף לקרוא אותו, כמו ספרים שאני אוהבת לקרוא
וגם אני מזדהה עם חלק מהדברים שכתבת.

למעלה