פוג'יטסו סימנס (מפגש עם המעבדה)

Y.G.J

New member
לא יודע... רק שיהיה בהצלחה

ומקווה לא להגיע למעבדה שלהם עם הפוג'יטסו שלי... לי אין מיקרופון פנימי אני בטוח בזה... וטוב שכך!

point2i

New member
באמת ../images/Emo12.gif

אתה יכול להביא הוכחות וקישורים . מאמרים
הייתי מצפה ממך כמנהל לקצת יותר , מאשר תשובות קצרות ולא מספקות ! קח את זה כביקורת בונה
בחיפוש קצרצר שעשיתי , מצאתי את הדל הזה
DELL XPS2 מקווה שהוא מספיק חדש ! כמו כן מצאתי את זה > INSPIRON 9300 ועוד > IBM T43 ואת ה T42 ועוד אחרים ורבים , הקיצר לידיעתך DELL וIBM לא מייצגים את כל המבחר הקיים בשוק הניידים - ישנם המון מותגים ואי אפשר לעשות הכללה כזו .

ScrollLock

New member
נו באמת, זו כבר באמת רמה נמוכה!

להביא "מפרטים" של מחשבים מאתרי מכירות? אני מניח שזה מעיד או על גיל הכותב/ת או על הידע/הנסיון... אם כבר הלכת להביא מפרטים, למה לא ישירות לאתרים של היצרנים? אני בטוח שאתה לא מצפה שבאתר מכירות יציינו לך אם יש מיקרופון או רמקולים בדיוק כמו שלא יציינו את סוג הסוללה שאיתה מגיע המחשב. דרך אגב - בלינקים שהבאת, מצוין גם אם יש תמיכה ל-Bluetooth 2 בלפטופים או שהם משאירים את זה לניחוש שלך? אני פשוט שואל כי לא ראיתי את זה מצוין אז אני "מנחש" שאין? או שאולי יש ולאנשי מכירות אין שמץ של מושג על מה אני מדבר? בקיצור - אם החלטת לגלות רצינות - תביא מידע מקצועי רציני ולא את הזבל של אנשי המכירות!

point2i

New member
ומה עם הלינקים שלך ../images/Emo3.gif

לא הבאת אפילו ' לינק ' בודד , אחד ויחיד , המאשר את כל התימוכין והנתונים שהעלת בשרשור הזה , ובשרשורים נוספים ! פשוט באת זרקת פצצה , וחשבת שזלזול באינטלגנציה של הקוראים תעשה את עבודתך ! לא ארד לרמה , בה אתה מנסה להשמיץ אותי ( מה הקשר לגילי ? ) וכן אני בהחלט מצפה : מאתרי מכירות שיציינו את הפרט הזה - מיק. מובנה באם קיים , כפי שמציינים נתונים אחרים במפרטים הטכניים ! ובשורה התחתונה - יש ביכולתך להוכיח אחרת ? עשה זאת לתועלת הקוראים .

חברים

בואו לא נסחף פה לריב, יש לנו פה דיון מעניין ופורה בואו נשאיר אותו ככזה.

אוקי

אתה צודק, אבל לא מצאתי מאמרים מתאימים, אז בוא נעשה קצת סדר. לגבי הדגמים של IBM יש בוודאות, הוכחה מתאימה היא שיש לי על השולחן T42 שיש לו בוודאות. הלכתי בדקתי עכשיו כמה ניידי IBM לי בעבודה X40, X41, X31, R40, R50E, T40, T41, T43 ולכולם יש. לגבי DELL אני לא סגור על זה, אז יכול להיות שאני טועה. אבל ההגיון אומר לי שיש, אם מישהו יודע אחרת אשמח לשמוע. וכמובן אני מסכים איתך ש DELL ו IBM הם רק שני יצרנים ויש עוד רבים וטובים, אבל לא אמרתי שלכולם יש רק ציינתי את שני החברות הנ"ל. נ.ב תמיד שמח לקבל ביקורת בונה.

point2i

New member
ורק כדי לסבר את האוזן

חזרתי לפני כחודש מארה"ב , שם רכשתי נייד של טושיבה מסדרה M55 SATELLITE. אני חייב לציין שביקרתי בחנויות הגדולות - COMPUSA, TARGET, COTSCO - שם המתמחות במכירת מחשבים נייחים וניידים ,וציוד נלווה , ובבדיקות שעשיתי על המבחר העצום המוצג על המדפים , ובהתייעצות עם אנשי המכירות בחנויות הללו , הגעתי למסקנה שרוב הניידים הנמכרים , לצערי מגיעים ללא מיק. מובנה ! וחבל מאד - משתמשי SKYPE כבדים ואני ביניהם יעידו על כך . אני את שלי רכשתי בסופו של דבר ללא מיק. מובנה - מהסיבה הפשוטה שהעדפתי לקחת מחשב עם נתונים חזקים במיוחד : מעבד סנטרינו M750' 1.86 GHZ , מסך 14 WXGA בטכנולוגיית TRUE BRITE כונן אופטי לצריבת DVD - DUAL LAYER זכרון 512 HARD של 100 GB כרטיס מסך אינטל - זכרון 128 4 יציאות USB יציאות I LINK ' S VIDEO קורא כרטיסים מובנה כרטיס אלחוטי מובנה B/G סוללה שמחזיקה קרוב ל 4 שעות משקל 2.4 ק"ג כולל סוללה חבילת תוכנות XP PRO ' OFFICE 2003 ועוד תוכנות שירות למחשב של טושיבה ! הקיצר מחשב חזק מאד , במחיר מדהים של 1300 $ FIFE

riviol

New member
תתחדש וכמה שאלות...

point2i, תתחדש על הנייד המדהים שקניתה בארה"ב. אני נוסע לשם בעוד כמה חודשים ורציתי לשאול אותך אם סתם נכנסתה לחנות וקניתה מהמדף או אם הזמנתה online עם הנתונים שרציתה? אני אהיה חודש שם והייתי רוצה את המחשב מההתחלה. הייתי משוכנע שהכרחי להזמין מהארץ מראש. אשמח לקבל ממך פרטים על צורת הרכישה שלך וגם דעתך על בעית האחריות שכרוכה בקניה בחו"ל. ראה אשקול שהתחלתי היום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=62405033

point2i

New member
תודה ../images/Emo45.gif

שלום את הנייד שלי רכשתי לאחר שעשיתי סקר מחירים של ניידים בארץ , ולאחר שקראתי המון מידע על ניידים בפורומים השכנים ( לפני שעלה לאוויר הפורום הנוכחי ) וכך למעשה קיבלתי מידע ורקע לעניין , בחו"ל נכנסתי לאתרים וחנויות מקוונות , התרשמתי מהדגמים ומהמחירים המוצעים , ובמקביל בדקתי פיסית במס' חנויות את הדגמים ה 'חמים ' שעל המדפים . ההחלטה לרכוש בחנות רגילה ולא , באופן מקוון נבעה מכך שאת הדגם שקניתי מצאתי במחיר הזה בחנות הזו . דרך אגב יומיים לפני שרכשתי את הטושיבה , התפתיתי לקנות נייד קטן ממדים וקל משקל עם נתונים אפשר לומר זהים כמעט לשלי , במחיר של 950 $ מתוצרת AVERATEC . לאחר היומיים בהם עבדתי עליו החלטתי שהמחשב לא מספק , החזרתי אותו לחנות וקיבלתי את כספי בחזרה ללא בעייה מצד המוכר ( זה מדהים העניין הזה שם ) אני לא יודע היכן תהיה בחו"ל הכוונה באיזו מדינה בארה"ב , כי גם שם ישנו פער לפעמים גדול בין מדינה אחת לשנייה , אז אולי לא כדאי למהר ולקנות בהתחלה ! לגבי האחריות - זה כבר בהחלט נתון לשיקולך , אני לקחתי מידה מסויימת של 'ריסק' האמת שלא בדקתי אפילו אם לטושיבה יש אחריות בינלאומית ! יש לי קרובי משפחה מפוזרים בארה"ב שמגיעים לארץ בתדירות גבוהה , אז אני מניח שבמידה ואצטרך ( מקווה שלא ) אשלח אותו עם אחד מהם . מקווה שעזרתי לך לחדד את המידע כדי לקבל החלטה נכונה , ואתה יודע מה גם אם נטעה בהחלטות מן הסוג הזה , זה אולי יכאב קצת בכיס , אבל זה לא סוף העולם ! שיהיה לך בהצלחה , ותהנה בטיול

riviol

New member
לpoint2i תודה

אני מאוד מעריך את התשובה המפורטת שלך. אתה צודק שחשוב לראות פיזית ולנסות את המחשב לפני קניה ובגלל זה אולי אוותר על הזמנה מראש. אני אהיה בעיקר בפלורידה (אני לא אטייל אבל אסייר עם תזמורת) ואכנס שם לחנויות. דרך אגב, לא ציינתה באיזו חנות קניתה ואם הטושיבה בקונפיגורציה שלך היה על המדף. בנוגע לאחריות, אני אקח את הסיכון מאותה הסיבה שיש לי קרובים שם. שוב תודה שלקחתה את הזמן לענות.

point2i

New member
ת.

את המחשב קניתי באחת מחנויות הרשת > COTSCO צריך שיהיה לאחד הקרובים שלך כרטיס חבר ברשת , בד"כ הם בודקים אם אתה חבר בכניסה לחנות ! וכן הדגם שלי נמצא על המדפים לפחות בארבע חנויות שונות .

Mיקי_

New member
חבר, בT42 יש מיק מובנה

ברגעים אלו אני כותבת על T42 ובאמת שיש בו... ואני די בטוחה שגם בשאר היבמים החדשים יש.. ככה שמפרטים של חנויות מכירה זה באמת לא מה שצריך לבדוק בו...

point2i

New member
../images/Emo4.gif משני הקישורים הראשונים

שהבאת לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה .

למעלה