פוטרתי...למרות שידעו שאני בהריון

מצב
הנושא נעול.

franko74

New member

אחרי למעלה מחצי שנה. עבדתי 4 שעות שבועיות. כשהתעמתתי עם המעסיק אמר שמכיוון שיכול להוכיח שגרמתי להחמרה במצבה הבריאותי של אשתו הוא לא חייב לקבל אישור מהממונה על עבודת נשים. מה עושים מכאן והלאה?

שיר ורד

New member
פונים למפקחת על עבודת נשים

אחרי למעלה מחצי שנה. עבדתי 4 שעות שבועיות. כשהתעמתתי עם המעסיק אמר שמכיוון שיכול להוכיח שגרמתי להחמרה במצבה הבריאותי של אשתו הוא לא חייב לקבל אישור מהממונה על עבודת נשים. מה עושים מכאן והלאה?
בטלפון או בכתב, ומספרים על הפיטורים ואת פרטי המעביד, היא כבר אמורה לטפל בזה. מי שיפסיד מכך הוא בעיקר המעביד, גם אם הפיטורים יאושרו, מועד האישור יהיה לא מוקדם ממועד הפניה של המעביד לקבלת האישור.

המעביד עובר עבירה פלילית

בטלפון או בכתב, ומספרים על הפיטורים ואת פרטי המעביד, היא כבר אמורה לטפל בזה. מי שיפסיד מכך הוא בעיקר המעביד, גם אם הפיטורים יאושרו, מועד האישור יהיה לא מוקדם ממועד הפניה של המעביד לקבלת האישור.
המעביד עובר עבירה פלילית
כך שבמניין הפסדיו אפשר לכלול גם את האפשרות שיאסר או שיקנס (או שניהם).

franko74

New member
לדעתכם המושכלת....

לדעתכם המושכלת....
לא עדיף לגשת לעו"ד פרטי שיטפל ויארגן הכל מול האירגונים הגדולים כמו ההמונה על עבודת נשים,בית הדין לעבודה וכו'?

מצב
הנושא נעול.
למעלה