פוטרתי

בלינקה

New member
פוטרתי ../images/Emo6.gif

כן, האייקון בכותרת הוא לא טעות. פוטרתי, ואני מרגישה טוב כפי שלא הרגשתי מזה זמן רב מאד מאד מאד. כבר הרבה זמן אני מרגישה שזה לא זה, שהפירגון הוא מהשפה לחוץ, שאין לי גב, ואני קמה בבוקר כשהמחשבה הראשונה שלי היא "לא רוצה ללכת לעבודה". זה לא סוד שהתקופה האחרונה היתה לי קשה גם פיזית. עכשיו, כשהאיש התחיל לעבוד במרכז, החלטנו לעבור, ולא ידענו איך נעשה את זה. איך נוכל לוותר שוב על משכורת אחת, מתי נספיק לחפש דירה ומסגרת לשחר, מתי אוכל ללכת לראיונות עבודה. ואתמול ערכו לי הבוסים שיחה, אמרו שאני נורא חכמה ונורא מוכשרת, אבל לא מתאימה למשרד (התאמתי מצויין כשנתתי 14 שעות ביממה), והם נאלצים להיפרד ממני. תחושת ההקלה בלתי ניתנת לתיאור. במקום שאני ארגיש רע סיפרתי מיד לכולם (את האמת. שפוטרתי), והסתובבתי מזמרת במשרד. נטל אדיר הוסר מעלי. עכשיו, מישהי יכולה להציע לי עבודה?

rona25

New member
זה מזכיר לי שאחרי שהתפטרתי

ממקום העבודה האחרון שלי אחרי 3.5 שנים הרגשתי כזו הקלה חייכתי לאנשים אחרי תקופה ארוכה שהראש היה באדמה והייתי מאושרת - ואנשים אמרו לי שמעולם לא ראו אותי זורחת
דברים מסתדרים, יש להם נטייה כזו והעיקר שכרגע תוכלי לחתום כמה חודשים, ותקבלי פיצוייםוככה יהיה לכם קצת אורך נשימה כלכלי יהיה טוב!

galiaS

New member
זה החיוך הראשון הגדול בהרבה זמן,

נכון? אני מקווה שתמצאי עבודה פי אלף יותר שווה במקום שיהיה לך טוב בו.

בלינקה

New member
סוף דצמבר אנחנו באים לסיבוב

חיפוש דירות מרוכז. לאיש (שהתחיל לעבוד ב-30.11) מגיעים שני ימי חופשה, והוא חייב לנצל אותם עד סוף השנה.

שיפסלה

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

לפעמים, החיים יודעים ממש יפה להסתדר כמו שנאמר: זמן לכל ועת לכל חפץ זה כנראה הסימן שאתם צריכם לממש את התוכניות שיהיה בהצלחה

אמאאור

New member
דלת אחת נסגרת - ואחרת נפתחת

תראי איך החיים מסדרים לנו יפה את מה שצריך להיות. אני מאוד מאמינה בזה. התלבטת אם ומתי לעשות את הצעד בעצמך >> קיבלת קצת עזרה מלמעלה (בלי להיכנס לנושאי אלוהים ודת). יופי ! ועכשיו תפתחי עיניים ואוזניים ותקשיבי.... את שומעת את הקול של הדלת החדשה נפתחת?

boringvered

New member
ואלללה???

יפה יפה- סידרו לך הכל והורידו לך את הכאב ראש - בתקווה שתמצאי מהר משהו מתאים, באיזור אחר- בהצלחה בדרך החדשה שתגיע בקרוב! ורד

yaelia

New member
אוי מותק ../images/Emo140.gif

תתחדשי. עבודה אין לי להציע לך (בקושי לעצמי יש), אבל התרגשות אמיתית לקראת העתיד דווקא יש. עכשיו תוכלי לחשוב ברצינות על שינוי קריירה ועל לעשות דברים שאולי לא חשבת שתעשי בקרוב. הידד.

ה ו ב י ט

New member
../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת מרגישה הקלה. לא טוב לקום כל בוקר להרגשה מגעילה. ושיהיה בהצלחה בחיפושי העבודה
אם אראה משהו אכתוב לך (גמני במחפשים...). באיזה אזור את מחפשת?

ענתש

New member
לא, אבל יכולה להציע לך כוס קפה אם

את באה להיות שכנה שלי...

בלינקה

New member
אני באה להיות שכנה שלך

גם אם לא באותו ישוב (ואנחנו, כמו שאת יודעת, רוצים באותו ישוב), אז ממש באיזור. ומה אני מחפשת? מה שיש. ממש לא חייב להיות בתחום המשפטים.

lulyK

New member
עבודה אני לא יכולה להציע לך,

אבל עיסוקים לשעות הבוקר בת"א אחרי שתעברו, בהחלט. בטוחה שתמצאי משהו טוב בהרבה בקרוב.

mevav1

New member
איזה יופי שאת שמחה..וכמה שאני שמחה

ע"כ. באמת שהכל לטובה. טוב שאת מרוצה מכך ובע"ה שתמצאי לך עבודה במהרה. ומה,אתם מדרימים לתל אביב? אני מאחלת לך להנות מהחופש הכפוי עלייך וכאמור,שתמצאי עבודה כלשהי אבל העיקר שתהני ממנה ותקומי לעבודה בלב שלם ובהנאה. מירב.

sipi1

New member
לפעמים ההחלטות הקשות קורות לבד

שמחה איתך על ההקלה - מאד מבינה את ההרגשה. עכשיו תוכלי לחפש לכם בנחת (ובמימון מלא, בלי לעבוד
) את כל מה שנחוץ לשלב החדש בחיים. מקווה שתמצאו את מה שאתם מחפשים, ובלי לחץ הסיכויים לכך טובים יותר.

אדר שלי

New member
יופי שהכל מסתדר!../images/Emo24.gif

באמת מישהו עזר לדלת להיסגר ולאחרת להיפתח, כמו שכתבה אור. אני מדמיינת לי אותך מזמזמת במסדרונות ואת העובדים האחרים בוהים בך בתמיהה...
מי כמוני יודעת מה זה לקום בבוקר בבאעסה לעבודה. שיהיה בהצלחה בדרך החדשה!

למעלה