פוטרתי

ornaok

New member
איזה קטע../images/Emo13.gif בשעה טובה....!

עשו בשבילך את העבודה...
איזה כיף לשמוע אותך כל כך מרוצה, אני מתארת לעצמי את ההקלה שאת חשה. מחכים לכם כאן בזרועות פתוחות!

ו שתי

New member
מזל טוב!

וכמובן- שיהיה בהצלחה במקום החדש (שבטוח יהיה מוצלח פי 100)

ראיתי די הרבה מודעות בגלובס

מה ההתמחות שלך והאם בכלל בא לך שוב להיות עו"ד???? אם כן, את יכולה גם להכנס לאתר codex ולחפש דרך שם... ובנימה חיובית - מזל טוב, אין כמו להיפטר מעבודה שלא אוהבים! בהצלחה!!!

daldan

New member
מזל טוב

איך שדברים מסתדרים להם, בדיוק כשהתלבטת איך ומתי להודיע להם. ובכלל זה מצחיק שאת מודיעה שפוטרת וכולם עוד אומרים לך מזל טוב. וכמובן שיהיה בהצלחה

איזה עיתוי מעולה יש להם - כלכבוד../images/Emo8.gif

מעניין מה יקרה אם הם ידעו שבכל מקרה היית פורשת. בטח יאכלו את הכובע. anyway, הרבה הצלחה בחיפושים (דירה/גן/עבודה וכו'...). אם אפשר לעזור באחד מהם - בכיף. מהם היישובים הרלבנטיים עבורכם? אם איזור השרון - אשמח לעזור אם אוכל. בקשר לעבודה כעו"דית - שתיים מחברותיי שהיו עו"דיות עשו לאחרונה הסבה, כי לא ממש הסתדרו להן שתי המשרות (עו"ד ואמא). מרוצות עד הגג בלי אף חרטה, אבל לקח המון זמן עד שמצאו. סופשבוע נפלא.

dorlim

New member
בשעה טובה ../images/Emo3.gif

בא לך בדיוק בזמן
כאילו הזמנת את זה
שמחה בשבילך ובהצלחה בדרך החדשה

אפרת12

New member
איחולים לבביים ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אני כל כך מכיר האת ההרגשה של - "שמישהו כבר יעשה את זה בשבילי
" איזה כייף
אני חושבת שבנות הפורום הן חומר גלם לא גולמי בכלל להקמת יוזמות חדשות עם שפיות מאחוריהן. הנה - זרקתי את הכפפה...

u z a

New member
איזה כיף!

עכשיואת יכולה לנוח קצת. בהצלחה בדרך החדשה!

Nona a

New member
הרבה הצלחה בהמשך !

בתור מישהי שפוטרה לפני 8 חודשים ובדיעבד זה הסתבר כדבר הטוב ביותר שיכל לקרות לי - מאחלת לך שתדעי לנצל את הזמן היטב ולהתמודד בקלות עם השינויים הרבים. והעיקר (גם כשנראה אולי שיש חוסר ודאות רבה) הרבה סבלנות ... בהצלחה במציאת בית, עבודה ובמעבר ובכלל שיהיה רק טוב !

עינבלית

New member
אני שמחה בשבילך!

החיוך הגדול הדבוק למלה "פוטרתי" הוא בטח רבע מהאושר והחיוכים שגורמים לך לתחושת ריחוף נעימה במיוחד. אני מכירה את התחושה הזו, וקחי את הזמן בכדי למצוא את המסלול שמתאים ביותר. בהצלחה!

רות י

New member
אני מתארת לעצמי שהבוסים שלך היו

בהלם מהתגובה החיובית בה קיבלת את הודעת הפיטורים. קצת קשה לי להגיד איזה יופי, כי בכל זאת פוטרת... אבל, מכיוון שזה מאד מתאים לתוכניות ולתכנונים שלכם, אז אצטרף למברכות
. ממליצה לך להכנס לאתר של CODEX ולחפש דרכם עבודה. גם באתר של לשכת עורכי הדין יש הצעות עבודה מאד מעניינות, שיכולות להתאים לך. שיהיה לך המון בהצלחה.

בלינקה

New member
אני מאד מבינה אותך

גם לי היה קשה להגיד "איזה יופי", אבל ככל שהזמן עובר זה מרגיש יותר טוב, ואני נזכרת שוב ושוב מה גרם לשבר ביני לבין מקום העבודה שלי, ולא מתחרטת לרגע. לקודקס נכנסתי כבר מזמן, וגם לאתר של הלשכה, אבל תודה על ההפניה

המון בהצלחה בלינקה!!!!!!!!!!!!

אני ממש מאושרת בעבורך - עול ירד מעל כתפייך , מה ? אני גם השבוע התפטרתי ומרגישה גם ככה למרות שהעבודה לא הייתה עול בעבורי אלא פשוט לא התאימה לי כבר.

Joy107

New member
בשעה טובה...

זה אמנם לא הברכה המקובלת במקרים כאלה, אבל גם האיקון המחייך לא...
באמת אבל שהגיע הזמן כי בזמן האחרון ממש לא נהנית במשרד וזו סיבה מספיק טובה לא להיות שם! מאחלת לך המון בהצלחה לאן שלא תחליטי ללכת!

למעלה