פוליו- אני בלחץ...
למור סגמון שלום.
קראתי מה שכתבת לאמא מגן יבנה לגבי נגיף הפוליו באשדוד. זה מעט הרגיע אותי אך יש לי שאלות הבן שלי בן שנתיים ושמונה ח' ומחוסן רק ב-3 מנות של DT לאחר גיל שנה).
1. אם כבר נותנים חיסון לפוליו האם הנגיף מומת או מוחלש?
2. האם אפשר להשיג את החיסון בודד או רק ביחד עם עוד חיסון?
3. מהן תופעות הלוואי של החיסון עם הנגיף המומת ומהן עם הנגיף החי? וכמה מנות צריך מכל אחד ובאילו הפרשים על מנת שהילד יהיה מחוסן למס' שנים?
הילד שלי רגיש/ אלרגי לעקיצות יתוש : מתנפח,מאדים, שלפוחיות. הומיאופתית (שהיא גם רופאה ומייעצת ב"טיפה מן הטבע"), אמרה שזה מראה שהוא רגיש וטוב שלא חיסנתי אותו.
4. האם להרתיח לילד את המים??????? וגם למבוגרים שעברו יותר מ-20 שנה מאז שחוסנו?
5. האם לבני יש סכנה להידבק מילדים אחרים שלא שוטפים ידיים לאחר שהיו בשירותים??? האם יש קשר בכלל?
(הוא במשפחתון עם עוד 4 ילדים, שנראה שכולם מחוסנים).
אודה לתשובתך וסליחה מראש על המגילה...
למור סגמון שלום.
קראתי מה שכתבת לאמא מגן יבנה לגבי נגיף הפוליו באשדוד. זה מעט הרגיע אותי אך יש לי שאלות הבן שלי בן שנתיים ושמונה ח' ומחוסן רק ב-3 מנות של DT לאחר גיל שנה).
1. אם כבר נותנים חיסון לפוליו האם הנגיף מומת או מוחלש?
2. האם אפשר להשיג את החיסון בודד או רק ביחד עם עוד חיסון?
3. מהן תופעות הלוואי של החיסון עם הנגיף המומת ומהן עם הנגיף החי? וכמה מנות צריך מכל אחד ובאילו הפרשים על מנת שהילד יהיה מחוסן למס' שנים?
הילד שלי רגיש/ אלרגי לעקיצות יתוש : מתנפח,מאדים, שלפוחיות. הומיאופתית (שהיא גם רופאה ומייעצת ב"טיפה מן הטבע"), אמרה שזה מראה שהוא רגיש וטוב שלא חיסנתי אותו.
4. האם להרתיח לילד את המים??????? וגם למבוגרים שעברו יותר מ-20 שנה מאז שחוסנו?
5. האם לבני יש סכנה להידבק מילדים אחרים שלא שוטפים ידיים לאחר שהיו בשירותים??? האם יש קשר בכלל?
(הוא במשפחתון עם עוד 4 ילדים, שנראה שכולם מחוסנים).
אודה לתשובתך וסליחה מראש על המגילה...