מי שמתחמק כאן באמת זה אתה, ונטפל לניסוח
במקום למהות. כן, התעקשת עם אחרים לאורך שרשור שלם בשעה שהמידע היה בידך ולא מתפקידי היה לתרגם ולהסביר לך אותו, זה היה מתפקידך!
כן, המשכת להתעקש על הכספית כאן בשלל דיונים אחרים, גם אם לא באותו שרשור ממש. אז סליחה שזכרוני אינו מושלם ולא זכרתי שבאותו שרשור עשית כאילו אתה מתקן ובעצם לא באמת תיקנת ולא באמת שינית את דרכיך.
כן, לא תיקנת את המידע בצורה מניחה את הדעת באתר. העלון לצרכן משותף לכל הצורות של החיסון, גם לאלה שלא ניתנות בישראל. אם ראית אי פעם שניתן בישראל חיסון ממזרק רב פעמי, או יש לך מידע כזה, בבקשה. אבל המידע שיש לי אינו "אנקדוטלי" אלא מידע מעשי לאורך שנים בכל מקום שבו ראיתי אי פעם שמחסנים. אם אתה לא בטוח, ברר, בדוק, שאל – ככה עובד אתר המספק מידע!
ולא, לא אכפת לי מה אתה חושב עליי. בטח לא אחרי אותו דיון שבו האשמת אותי בצורה מכוערת שלא טרחתי לצפות בידיעה חדשותית על סמך פרשנות שלך למידע שהבאתי אף שצפיתי בה לפני שכתבתי כי אני אדם הגון שלא כותב לפני שהוא קורא או צופה, ואם איני קורא או צופה אני מציין זאת כגילוי נאות. אני כבר יודע מה אני חושב עליך ועל ההתחמקות מאחריות שלך לאיכות המידע שאתם מביאים באתר, כתבתי זאת לא פעם ואמשיך לעשות זאת שוב ושוב למען ידעו כולם.