פוליו: צוותים רפואיים מסרבים להתחסן

zlp

New member
שפעת החזירים היה מקרה מיוחד

בכל מקרה, לטעמי איש צוות רפואי שלא מתחסן צריך להיות מפוטר לאלתר.

grishab

New member
למה אני אומר שדחפו ?

בכל קשר שהיה לי עם קופת חולים ניסו לשדל אותי לקחת את החיסון.
הלכתי לעשות בדיקת דם, והאחות חפרה לי כמה שזה טוב וחשוב ומגן, ואם אני רק אומר כן היא מייד שולפת את המזרק, וזה כלום אפילו לא לוקח דקה.
אני מגיע אחכ לעבודה וחבר לעבודה מספר שהוא הגיע לקחת משהו לבדיקות של אשתו ואמרו לו שבלי תור הוא יכול לקבל את החיסון, ותוך שנייה הוא יוצא מחוסן בלי שום בעייה.
בהמשך אני מקבל בעבודה אימייל שהשבוע מגיעה אחות לעבודה שתיתן את החיסון לכל העובדים בצורה מרוכזת, ובצורה הכי נוחה. עם הסבר מפורט למה זה חשוב ועד כמה זה לא מסוכן וללא תופעות לוואי בכלל.
אני לא בטוח אבל נדמה לי שגם קיבלתי מספר SMS באותה תקופה.

לזה אני קורה "דוחפים", כמו שמנסים לדחוף לי את כרטיסי המועדון בכל הרשתות. כאילו לכאורה האחיות מקבלות עמלה על כל מחוסן חדש שהן מביאות.

zlp

New member
יש הבדל בין רישום לניסוי

אני מצפה ממך לדעת דברים בסיסיים שכאלה.

פולספגן

New member
מכתבה ב-Ynet אין לך אפשרות לדעת לפני מה זה

היה ולכן השארתי את זה פתוח.

zlp

New member
כתוב במפורש "רישום"

ואם לדעתך אין אפשרות לדעת, אל תכתבי דברים סתם.

פולספגן

New member
כל מה שכתבתי נכון וזה שהתת מודע שלך מבין אחרת

האצבע המאשימה צריכה לבוא אך ורק אליך

להבא, אל תכניס לפה דברים שלא כתובים וזה לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה ולא רק אליי

nightriders

New member
את טועה

החיסון עבר ניסוי פאזה III. אפשר להתווכח על איכות המחקר, גודל המדגם וכו'.

וכמו שנאמר לפני - יש הבדל בין ניסוי לרישום.

פולספגן

New member
חבל לכתוב "את טועה" סתם מבלי שאפילו קראת את

ההמשך על אף שלא היה ארוך

nightriders

New member
ברגע שאת כותבת "גם"

את יוצרת הקבלה.
דווקא קראתי מה שכתבת, זה לא היה ארוך אבל יותר קצר מהודעה הקודמת שלי שאליה התייחסת.
אני לא דברתי על רישום אלא על ניסוי שלב III, אז אין מה לכתוב "גם" אם מתייחסים למשהו אחר בכלל.

אני לא מת על כניסה לניואנסים והתחכמויות כאלה, אבל מצד שני אני גם לא אוהב שאנשים כותבים משהו שגוי, אח"כ מנסים לצאת מזה בצורה מתפתלת.

zlp

New member
זו הטעות שלך

פולספגן לעולם לא כותבת משהו שגוי.
בהגדרה.

nightriders

New member
אתה לא יכול לפטר אנשי צוות שמסרבים להתחסן

הדבר שניתן לעשות הוא להגביל עבודה במחלקות מסוימות. למשל להתנות עבודה במחלקה המטואונקולוגית ששם שוכבים חולים רגישים במיוחד.

רבים בציבור חושבים שאם עובדי בריאות אינם מתחסנים הרי שהם יודעים משהו שאחרים לא יודעים ולכן לא עושים את זה. להנחה זו אין שום ביסוס. ברוב הגדול של המקרים עובדי בריאות חוששים להתחסן בדיוק מאותן סיבות שאנשים בציבור הרחב חוששים להתחסן - קרי חשש כללי ולא כזה המבוסס על משהו שיודעים "במערכת".

למעלה