פוליטיקה בפורום

לאביגל-שלום.גם אני רקדתי אצל בתיה

והיא ממש נהדרת מהרבה בחינות,כמו עוד מדריכים אחרים שגם הם מדריכים מצויינים כמוה.לפי דעתי כיום כל המדריכים טובים מהעבר.מדריך שהוא ברמה בינונית לא יכול לשרוד.אני אוהב לרקוד אצלה ומחבב אותה מאד,כאישה חביבה וכמדריכה ,רק שלא יוצא לי לרקו ד אצלה מכל מיני סיבות.יתכן שאם החוגים שלה יתאימו לי אז ארקוד אצלה.

avigal23

New member
אם אתה לא יודע היא פותחת חוג חדש:

ביום חמישי,ה-1.8.2002 בשמונה וחצי-מתחילים תשע וחצי-בינוניים ואז מתקדמים ולפי מה שדיברתי איתה כל חצי שעה ריקודי מעגלים חצי שעה ריקודי זוגות. עוד ששמעתי יהיו ריקודי שורות ושנות השישים בקשר לשנות השישים-הם יהיו כרבע שעה...ואת זמן ריקודי השורות איני יודעת. בסך הכל כולם מאחלים לה בהצלחה בפתיחת החוג החדש, כך שאם יום זה מתאפשר לך תוכל להגיע-יום חמישי,כפי שכתבתי. במרכז אביב-אליאנס לפי מה שבתיה אומרת מקום גדול,ואם אתה רקדת פעם או ביקרת במרכז הפיס {אולם התעמלות} בנחלת יצחק, בתיה אומרת שאליאנס יותר גדול מהאולם בנחלת יצחק. אז בסך הכל שיהיה לבתיה בהצלחה {שוב} בפתיחת החוג החדש
ומקווה שעזרתי לך עזרא כרמל. ביי בינתיים אביגל

מה הבעיה

בזה שהייתי בחוג, נהניתי, ועכשיו אני מספרת פה על זה? בדיוק כמו שדינדונית כתבה - נהנית, ספר לחבריך. ובאמת נראה לי שאם יש פה הודעות של "שתולים" מטעם המרקידים שמפרסמים אותם, זה מיעוט. מה הבעיה עם זה שאביגל מהללת את בתיה משום שהיא רוקדת רק אצלה? קודם כל, אביגל סיפרה שהיא רוקדת גם אצל מדריכים אחרים, אבל גם אם היתה רוקדת רק אצל בתיה - אז? היא רוקדת אצלה ונהנית, ורוצה לשתף אותנו. לתומי חשבתי שזו מטרת הפורום - לשתף אחד את השני בחוויות שלנו מההרקדות השונות. אין פה עניין של השוואה - אני לא צריכה ללכת לעשרים הרקדות של עשרים מרקידים שונים כדי שתהיה לי "הזכות" לבוא ולספר מי הכי טוב - אם אני רוקדת אצל מרקיד אחד ונהנית, זה לגיטימי באותה מידה. ומישהו פה באמת חושב שלאביגל "יוצא משהו" מזה שהיא משבחת את בתיה? מהבחינה הזאת, נראה לי שהיא ואני זהות, למרות הפער של עשר השנים בינינו -כשאנחנו אוהבות משהו, אנחנו רוצות לספר לכל מי שמוכן לשמוע. כולם אוהבים לספר על חוויות חיוביות בחיים שלהם. ואולי יש ביניכם כאלה שמאוד מיודדים עם המרקידים אצלהם הם רוקדים, ומשבחים אותם מתוך מניע כלכלי - לטובת המרקיד. אני, כשאני משבחת הרקדה, מה שעומד בראש מעייני זה לא מה יצא למרקיד מהתשבוחות שאני מרעיפה עליו, אלא דווקא אתם - אם אני נהניתי, אולי גם אתם תיהנו שם.

למעלה