מה הבעיה
בזה שהייתי בחוג, נהניתי, ועכשיו אני מספרת פה על זה? בדיוק כמו שדינדונית כתבה - נהנית, ספר לחבריך. ובאמת נראה לי שאם יש פה הודעות של "שתולים" מטעם המרקידים שמפרסמים אותם, זה מיעוט. מה הבעיה עם זה שאביגל מהללת את בתיה משום שהיא רוקדת רק אצלה? קודם כל, אביגל סיפרה שהיא רוקדת גם אצל מדריכים אחרים, אבל גם אם היתה רוקדת רק אצל בתיה - אז? היא רוקדת אצלה ונהנית, ורוצה לשתף אותנו. לתומי חשבתי שזו מטרת הפורום - לשתף אחד את השני בחוויות שלנו מההרקדות השונות. אין פה עניין של השוואה - אני לא צריכה ללכת לעשרים הרקדות של עשרים מרקידים שונים כדי שתהיה לי "הזכות" לבוא ולספר מי הכי טוב - אם אני רוקדת אצל מרקיד אחד ונהנית, זה לגיטימי באותה מידה. ומישהו פה באמת חושב שלאביגל "יוצא משהו" מזה שהיא משבחת את בתיה? מהבחינה הזאת, נראה לי שהיא ואני זהות, למרות הפער של עשר השנים בינינו -כשאנחנו אוהבות משהו, אנחנו רוצות לספר לכל מי שמוכן לשמוע. כולם אוהבים לספר על חוויות חיוביות בחיים שלהם. ואולי יש ביניכם כאלה שמאוד מיודדים עם המרקידים אצלהם הם רוקדים, ומשבחים אותם מתוך מניע כלכלי - לטובת המרקיד. אני, כשאני משבחת הרקדה, מה שעומד בראש מעייני זה לא מה יצא למרקיד מהתשבוחות שאני מרעיפה עליו, אלא דווקא אתם - אם אני נהניתי, אולי גם אתם תיהנו שם.