"פול מקרטני חושף..."
זוכרים?

VAMPhantom

New member
"פול מקרטני חושף..."../images/Emo124.gifזוכרים?

זוכרים אתם וויכוח שהצלחתי להתחיל ליצור לפני זמן-מה? נאמר שלנון הסיבה, ואני עדיין ותמיד אטען:פול. הנה מצאתי בארכיון מומה! כתבה לצידקתי.

דקלה9

New member
כן, חשיפות בסיגנון פול

פול בדר"כ חושף דברים שכבר היו ידועים קודם... וזה נעשה בדר"כ לפני אלבום חדש... אבל אני בעד פלורליזם- VAMP, יקר: האמן בכל מה שאתה מוצא לנכון! אם אתה רוצה, פול אחראי לפירוק הביטלס. אגב- שים לב לטרמינולוגיה: אתה מדבר על סיבה לפירוק והוא (פול) מדבר על פירוק פיזי. אני לא חושבת שפול ינדב מרצונו את הדיעה שהוא הסיבה לפירוק הביטלס- אני מקווה שעל זה לפחות נסכים.

Another Girl

New member
אני לא מבינה מה ה"חידוש" כאן

ומה ההוכחה שלך... מבחינה טכנית,ידוע לכולנו שפול היה הראשון להודיע על פרישתו מהלהקה,מה שלמעשה פירק אותה סופית. אבל הוא גם אומר שהיא הייתה "מוכנה לפירוק",ככה שהוא רק נתן לה את זריקת החסד.כמו כן הוא מציין את עניין יוקו.לא מובן לי למה פול חושב שהוא מגלה לנו משהו חדש...
בכל אופן,תיקנת בסוף הויכוח את המילה שלך מ"סכסכן" ל"שתלטן".אז איך הקטע הזה משרת את טענתך? מקווה שאני לא נשמעת תוקפנית,הכל לצורך הויכוח

VAMPhantom

New member
רק רציתי להזכיר...שתסכימו איתי../images/Emo8.gif

(הרגע היה כאן קטע של פסיכולוגיה הפוכה,אם מישהו שם-לב
) רק רציתי להזכיר...ומאמין שתסכימו איתי, שלא משנה האמת באמת מי פירק מתוך חברי הלהקה, הלהקה עצמה הגיעה כבר קודם-לכן די לקיצה המושלם והחלה להראות סימני גסיסה(ולאוו דווקא באמת בגלל אחד מה-4). נכון, חבל שפורקה/התפרקה החבילה, אך תודו גם שלאחר פירוקה, כל אחד ואחד מהחברים, הצליח לא פחות טוב גם בנפרד...

לא מודה! ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo79.gif

1.אבבי-רואד, מראה על הרבה דברים, גסיסה- זה לא אחד מהם. נהפוך הוא כאלבום המשובח ביותר שלהם בעיני, הוא רק מראה שארבעת המופלאים התפרקו דווקא בשיאם. 2.בקשר לקריירות הסולו שלהם: ובכן אולי אני לא מכירה מספיק, אבל ממה שאני כן יודעת, אף אחד מהם לבד לא הגיע לרמות היצירה שהיו לו בביטלס. למשל, אחת ההוכחות "למותו" כביכול של פול מקרטני (ואני לא פותחת פה את הנושא, כי הוא נטחן כבר מספיק על ידינו), היא העובדה שהיוצר הגדול הזה, לא הצליח להוציא מתחת ידיו שיר אחד ראוי לאחר הפירוק... גם ג'ון שהוא ה"הרג ובל יעבור" בשבילי, הבליח בכמה יציאות, אך לא דגדג את הקרסוליים של שיריו כשעוד היה חלק מהביטלס. לסיכום- סיבות רבות יש לפירוק הביטלס והמרכזית שבהם נאמרה ע"י ג'ורג' האריסון: "המעריצים נתנו את כספם, ואת צעקותיהם. אנחנו נתנו משהו חשוב בהרבה- את מערכת העצבים שלנו". בקיצור, הביטלס התעייפו חברים, הם רק אנושיים והם פשוט התעייפו. 10 שנים של טירוף ועבודה אינטנסיבית יכולות לחרפן גם את הנורמלי שבאדם. למידע נוסף תקרא במאמר המצויין של דקלה.

Another Girl

New member
כל מילה בסלע ../images/Emo45.gif

אין,לא היה ולא יהיה להם בסולו את מה שהם עשו ביחד כלהקה. זה מצער אבל נכון.נכון שיש "הבלחות" לכל אחד אבל מה לעשות,זה לא זה...

VAMPhantom

New member
איי, למשל היה להקה מוצלחת(חדשה)

מייד לאחר הפירוק לפול בשם:"כנפיים" שאני אישית מאוד אהבתי גם, יש לי א האלבום שלהם!

Another Girl

New member
כמו שאמרתי

כמובן שהיו להם כיחידים דברים מאוד מוצלחים,ברור שהחבר'ה(לפחות רובם)כשרוניים מהממוצע. אבל תן לי שם של אלבום סולו אחד שמהווה את הקלאסיקה שהיווה כל אחד מאלבומי הלהקה,לפחות החל מ-Rubber soul ועד Abbey Road. לדעתי הכי קרוב זה All things must pass,ועדיין,עם כמה שהוא נפלא,זה לא בדיוק אותו דבר.

VAMPhantom

New member
אתן לך אלבום אחד מכל אחד...

בתקופתי כסולו, שלדעתי ודעת רבים ביותר, הם ממש שיא-הצלחה, כמעט-יותר מהביטלס יחדיו, הנה זה מייד מתחיל:

VAMPhantom

New member
הנה מתחיל עם ג'ון לנון:

התקליט שהצליח לגרום לרבים, להבין עד כמה גדולתו של לנון, כמובן, גם כאן וגם באחרים, אתן דוגמא אחת מיני-רבות שיש... הנה האלבום:-> (מיותר לציין שיש לי את האלבום,נכון?)

VAMPhantom

New member
ממשיך עם פול מק'רטני:

אלבום ענק ועצום שלו, כסולו שהצליח בגדול!
הנה אלבום:-> (נכון ששוב מיותר לציין ש...)

VAMPhantom

New member
והנה עוד אלבום מאוד מצליח:->

שגם אותו יש לי בבית, אלבום מוצלח ביותר של פול עם להקת "כנפיים"

eviljocker

New member
אלבום מהמם

אני מתה על "טאג אוף וואר" פשוט מתה...חוץ מאיזה 2 שירים שם שאני פשוט חייבת להעביר כי אחרי 2 שניות אני מתחילה לתהות למה אני אוהבת את המוזיקה של מישהו שיוצר כזאת זוועה... אבל שאר האלבום מהממם! אבל אין אין אין להשוות בתקופתם יחד הם יצרו את הבסט שלהם אין מה להגיד... וכנפיים אגב הם ממש נפילה..

VAMPhantom

New member
אסיים עם ג'ורג' האריסון:

לדעתי? אני יודע שאגרום כאן למריבה שוב, אך הסדר אצלי מהמעולה לפחות: לנון, האריסון ואח"כ פול, בתחילת דרכו של פול, תמיד מישהו עזר
טוב, זו הודעה על גדולתו של ג'ורג', הנה האלבום המענין והמוצלח, כמובן שיש גם לו רבים אחרים שלא פחות מוצלחים מזה, אך כפי שציינתי, אחד, רק דוגמא אחת... הנה האלבום המדובר שגם אותו... ->

Another Girl

New member
איפה מקרטני כשצריך אותו?../images/Emo3.gif

בעניין קיפוח רינגו,כמובן... אני אמנע מלהגיב בשלב זה מכיוון שאני לא מכירה את האלבומים כמקשה אחת.לכן אני אותיר אותך טרף לדקלה וסינתיה

Another Girl

New member
ואגב...

א. ידעתי שתבחר את האלבום הזה של ג'ורג'
ב. בא לך להכניס את העטיפות לגלריה בקטגוריה "עטיפות האלבומים"?(לשים
שזו הקטגוריה כשמכניסים) אודה לך מאוד מאוד...

VAMPhantom

New member
איך ידעת שאבחר בו ולא בזה:-->>../images/Emo8.gif

שגם אותו יש בנמצא אצלי...

VAMPhantom

New member
בנוגע לרינגו...

הוא איך נאמר בעדינות? לא הכי מוצלח, אך מוצלח בתחום הקולנוע, במיוחד בפארודיות וקומדיות
כמובן שלאחר כמה שנים זכה להצלחה גם... אך לא כמו האחרים...

אבוי ואבוי!

אל תעז להגיד שרינגו לא הכי מוצלח!!!!!!!! אני דורש התנצלות רשמית והצטרפות לעצומה למען רינגו כדי לכפר על עוונותיך הרבים!

למעלה