"פול מקרטני חושף..."
זוכרים?

VAMPhantom

New member
סליחה מראש...אך האמת...

שלא יצא לי לשמוע הרבה מרינגו, תודה גם אתה, שלרוב שמעו את פול ג'ורג' וג'ון,לא?
אין זה מתוך זילזול או משהו... פשוט: כך זה "כמעט" ידוע...שרינגו מתוך כל הארבעה המופלאים הוא הפחות בסולו.

אתה די סותר את עצמך...

אתה אומר שאתה לא שמעת הרבה מרינגו, ומצד שני אתה אומר שהוא פחות טוב... אתה לא יכול לדעת אם לא שמעת... זה זלזול שאינו במקום, ומי שרוצה הוכחה לכך מוזמן לשמוע את octopus's garden.

VAMPhantom

New member
תראה, איני סותר...

איני אוהב לסתור לעצמי, טוב, גם לאחרים איני אוהב לסתור... (אהה, כוונתך לסתירה כזו?אופססס
) אגב, כמה אלבומים רינגו הוציא? וזאת יחסית לכמות האלבומים של ג'ון, פול וג'ורג'?

דקלה9

New member
טוב

אני בדרך כלל נמנעת מלהתערב בויכוחים על טעם אישי, אבל כאן אני מציעה לך מאוד בעדינות לבדוק את עצמך. רינגו מתחרה רק בפול בכמות האלבומים שהוא הוציא (כ-20 והיד עוד נטויה). נכון, האלבומים של רינגו לא מיועדים לכל אוזן, אבל יש ביניהם לפחות שניים שאני ממליצה לכל אחד: אלבומו הראשון כסולו, "סנטימנטל ג'ורני" והאלבום המעולה "רינגו" (ממש ככה) שנתנו לו יד כל שלושת חבריו הישנים. עצם העובדה שהביטלס לשעבר שיתפו פעולה באיזשהו פרוייקט בשנת 73', שבה יצא האלבום ההוא, מראה משהו על האופי המיוחד של רינגו שרק מי שלא נחשפו למידע בכמות סבירה עליו מזלזלים בו. נ"ב- גם מעריצים מושבעים של פול מק'רתני (ואני מחשיבה את עצמי לאחת כזאת) יגידו לך שהרבה מהחומר שפול הוציא לא היה יוצא לעולם על אלבומים של הביטלס (בשל הרמה הנמוכה שלו, אם ההסבר שלי לא היה מובן).

VAMPhantom

New member
אוקידוקי! מודיע בכך: סליחה...

סליחה, ממני ומאוד אחרים שבטוח, שלא יצא להם כל-כך לשמוע את רינגו
מאז ומתמיד, תמיד שמעתי: הנה עוד אלבום לג'ורג' ועוד להיט של ג'ון ועוד תקליט מיוחד של פול... ומעט מאוד יצא לשמוע דיווחים על יציאת אלבומים של רינגו
אז שוב, מי שנפגע בגלל הערותיי: סליחה! סולחים לי?

i love lucy

New member
הגזמת, אתם באמת חושבים שג'ון למשל

לא המשיך ליצור שירים מדהימים? אז אני חושבת שכן, נמאס מהויכוח העובדה היא שהם התפרקו, וזהו נמאס לחפש אשמים זה עובדה! ג'ון וג'ורג' מתים כבר עבר 40 שנה! אז נגמר לכל דבר טוב יש סוף וזה סופו של כל בלון

VAMPhantom

New member
לוסי צודקת!../images/Emo45.gif

לנון היה מדהים בכתיבת החומר שלו לאחר הפירוק, כך גם ג'ורג' וגם פול, רינגו הלך יותר לכיוון הקולנוע
אך כל השלישיה הצליחה בגדול בנפרד

Another Girl

New member
ל-Vamp ../images/Emo13.gif

בהקשר לוויכוח שהוא העלה על אשמתו של פול בפירוק.איתך אני דווקא מסכימה

רינגו- I don't think so

אני מתבצרת בעמדתי: 1. אלבומי הסולו שלהם חביבים, אבל לא מגיעים לקרסוליים של אלבומי הביטלס. 2. רינגו סטאר, נו איך לומר זאת בעדינות? לא היה אחד משבעת פלאי עולם. אבל!!!! לפני שאתם הורגים אותי (עצומות למען רינגו וכיו"ב), אני מוכנה להודות שהוא מתופף נחמד, לא וירטואוז גדול, אבל מתופף עם רגש ואדם סימפטי ומצחיק. על כל פנים, מה שלא תגידו, אי אפשר להשוות אותו לשלושת האחרים ולו רק בגלל הסטטיסטיקה היבשה של "כמות החומר". "אוקטיפוס גארדן", הוא באמת שיר מדליק, אבל זו מתמטיקה טהורה: נגיד אני הייתי כותבת היום שיר מעולה ואיכותי. אבל אתם הייתם כותבים 100 כאלה, מי היה נחשב יוצר יותר גדול? בכל אופן כבר אמרו חז"לנו: "על טעם וריח- אין להתווכח..."

דקלה9

New member
אני לא אתווכח

על טעם ובטח לא על ריח (לצערי לא יצא לי להריח את רינגו) אבל אני מבקשת שתקראי את מה שכתבתי קודם, אולי תשני את דעתך. אם לא לגבי האיכות, לפחות לגבי הכמות.

מי הריח את מי?

חח, אולי את לא הרחת את רינגו, אבל אני יודעת על מישהו אחד שבטוח כן. מה אתם לא יודעים?!? ג'ון לנון כמובן! וכי לא הבנתם כי "ההסנפה" בפזמון של "Girl" זה בעצם ג'ון שמרחרח את סטארקי?

למעלה