פול ספיד 2- פרק 26- ביחד עד הסוף

YossihNew

Well-known member
🤝

אז מי בדלת של נמרוד?

איך יהיה לעומר במחנה האימונים?

האם עמליה תצליח עם מאור?

ומה עם החוב של נמרוד?

YossihNew

Well-known member
נמרוד קרא למלון שלו פול ספיד? דוש. טוב, עכשיו ברצינות, חבר'ה, הוא על הפנים. הוא חייב מכם כסף. הוא אדם גאוותן, ופריגוז'ין זה לא הסבתות מהאגודה למען החייל. ומייקי צודק. אתה לא תנהל את המשמרת, אייל. עומר קשורה משפחתית לאיש הזה רק במציאות! ביי מייקי.

מי זה יכול להיות, נמרוד?! עמליה נהייתה יותר דומה לשחר העונה. נועה? מנהלת תפעול? מה לה ולמלונות... כן, חדרנית הוא רגיל. מאור מכין שקשוקה טובה כשאין גבינה, חבל. מייקי, חבל. חיוך ממיס? אתה לא שווה בלי עומר. בושה עליך. אתה כלום בלי בחורה לצידך!

כן, אייל. יש לה קורונה. נמרוד, אתה לא טוב עם כסף.

אייל, מה זה הניסיון הזה? מייקי, די.

אוי. הבנתי מה יקרה.

אתה דומה לניו דיי. למאור יש תוכנית או לפריגוז'ין? גן עדן ב-450?

מסכן מאור. חרא על נמרוד. השקיע באידיוט. טוב, אתה תמיד יכול לפנות לפושעים שאתה מכיר. אתה יודע מי! יש להם אחלה אופנוע להרכיב את נועה אסטנג'לוב עליו!

עומר. לקים אין מבטא.

אם היית נוסע לעומר, כל זה לא היה קורה! היי, את? מה אתם, בחתונמי? האמת שהלוואי. אני לא סולח לך, עומר! את מכאיבה לו בלב! סתם, אני סולח.

קים מתזזת את יונתן במלון. איפה ראיתי את זה פעם? מטומטם.

עיניים יפות באמת. להסתכל אחד על השנייה בצילומים. לא טוב.

מייקי, זה כל כך בלי רגש! זה ממש לא מה שאתה חושב! רוכבת מבטיחה אחת. הבטיחה לך בילוי. מייקי, כמה גמרת?!

בעולם אחר הייתי יכול לאהוב אותם. זה קצת שם של בן.

אפשר לחנוק את אייל? סליחה, לפני אייל- מישהו יכול לחנוק את נמרוד? מישהו? מאור, אתה? פרינדזון. הרווח בשיניים של שחר בולט.

שכחתי שלאבא שלו קוראים יונתן. חודש?! אתה גמרת פי ארבעה מהמותר?! תיקח אגוז ברזיל!

הפעם נועה מנטורית לעמליה. בסדר, תראי את מייקי. לא עולב?!

מסכן מאור.​

למעלה