פונצ'ו!!! אהאהאהאהאהאא

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחעחע אהה הילה

תודי שתתמונה הזאת לא ראית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחכפרה מה המצב???? וואלה לא ראיתי חכי היום בלילה אני יחפש לך חדשות..חחחחח

חניניתה

New member
מושלם שליייייי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

דייייי הוא כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםם כזה יפיוףףףףףףףףףףף כוסון שלייייייייייייייייי אני מתה עליווווווווו

Chica Verde II

New member
תגידי.. כ"כ משעמם לך שעשית את כל הפ

הפרצופים המאוהבים האלה לפי הסדר?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Chica Verde II

New member
סוכריה16 את מוכנה להפסיק עם

הפונצ'ו שלך?! את לא מבינה כנראה שהוא לא לרמה! OSEA NOOOOOO NENA ותפסיקי לחיות באשליות ולהיות כמו מטומטמת "דיי! שיפסיק לעשות לי את זה" שיפסיק לחרבן בשירותים זה מה שיפסיק! ותקשיבי טוב טוב טוב טו בטוב..... אל תעשי לי "פונצ'ו אהאהאהאהאהאא" אלא "קוקו אהאהאהאההאא" כי לידיעתך קוקו הוא הכי מושלם בעולם ולא הפונץ' בננה הזה שלך! חכי חכי שיבוא לארץ אני אשפד אותו על זה שהוא משתתף בסדרת חיקוי לשלמות שבה משתתף קוקו המושלם ועל זה שהוא לא מנע את כניסתו של תומס המכוער שתקעו ברבלדה ושהעזו להשוות אותו לקוקו המושלם! אני במקום דולסה כבר הייתי זורקת אותו ממזמן!!!! באהבה... חולת קוקוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב- הדף שקוקו מחזיק ביד זה הדף עם השאלה ששאלתי אותו! והכובע זה הכובע שקניתי ל ווווווווווווווווווו !! מושלם!

הלו הלו תירגעי שמעת??

קודם כל אל תתערבי במה שחן עשתה לא עניינך! שנית דברי יפה ל"סוכריה 16" ברור!! ודבר אחרון פונצו שם את קוקו בכיס הקטן דעי לך שאני הייתי אחת מהמעריצות של קוקו ואפילו פגשתי אותו בשינקיין בפעם הראשונה שלו בארץ בלי המורדים ובוא נגיד שהבחור לא הכי נחמד שפגשתי לפחות איתי... אבל תירגעי עם הדיבור שלך כי פונצו הוא הבן אדם הכי יפה שיש!! הוא פשוט בחור מושלם.. ולפני שאת מדברת על לבוא לארץ ופנוצו בננה תגידי לקוקו שלך שיחזור כבר לארגנטינה הוא פשוט יצור שאין לו חיים ומתנחל לנו בארץ!! והבנו שפגשת אותו לכי לפורום המורדים פה זה רבלדה בלבד!!! אה ורק בשביל שתראי עד כמה הוא מושלם
לא לא קוקו שלך!

Chica Verde II

New member
כנסייייי.....

היית רוצה שקוקו לא נחמד! קוקו הוא הכי מושלם בעולם והכי אני אוהבת אותו בגלל היחס שלו למעריצים! פונצ'ו לא שם אותו בכיס הקטן והיית מתה שפונצ'ו "יתנחל" בארץ כמו קוקו! כי אם זה היה ככה את היית נורא מאושרת לא?1 אבל פונצ'ו לא אוהב את הארץ מספיק כנראה, ולא את המעריצים שלו פה.. אז לא אכפת לו לבוא ולשמח אותם1 ואני אשאר בפורום הזה כמה שבא לי כי אני אוהבת רבלדה! ואני אדבר איך שאני רוצה לילדיי הפורום וגם לסוכריות שבפורום! אה ורק בשביל שתראי עד כמה הוא מושלם
לא לא פונצ'ו שלך!!!!!!!!!!!!

r a n e e

New member
זה פורום בלדה למה לימור ריבים דיי

את אוהבת את קוקו יפה לך אבל למה לקלל את האחרים דיי זה ממש לא יפה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה את חושבת שקוקו בא בשביל המעריצים??? אז זהו שלא!! הדבר היחיד שקונה אותו לבוא לפה-זהו הכסף! בשביל לצלם את הסדרה שבה הוא משתתף הוא בא בשביל הכסף לא בשבילך לא בשבילי ולא בשביל אף אחד!! מי ישמע כמה הוא נפגש עם מעריצים .... רק בתקופה של המורדים ועכשיו כי הוא מחוייב אבל שהוא בא לבד אחרי המורדים לא בשביל צילומים הוא הסתגר לו בת"א ובא בשביל החברה שלו.. ואם את כל כך אוהבת את ררבלדה אז דברי עליהם לא על קוקו שלא קשור בכלל! כי אם בא לך את מוזמנת לטלנובלה בע"מ יש כמה פורומים אז דברי על זה או כמובן בפורום המורדים! ותתחילי לכבד את הדעות של אחרים-!!!!!!!!!!

סוכריה16

New member
מההההה???

מה זו ההתנפלות הזו!??? שמעי אין לי בעיה עם קוקו.. סבאמת שלא חברה שלי במועדון שלו והוא פשוט מאמי... אבל מה לעשות שבשבילי ובשביל עוד הרבה פה פונצ'ו הכי מושלם זה קצת פוגע!! עזבי הפורום חדש וזה ממש לא שווה התייחסות החלטתי שעלטעם וריח לא מתווכחים..

Chica Verde II

New member
חח כנסוווו.......

זה הכל היה בצחוק! פשוט השתעממתי והחלטתי להגיב שטויות
אני אוהבת את כל השחקנים ואת דולסה אני נורא אוהבת וגם את פונצ'ו וכריסטו ואנהי וכולםםם חמודים לאללה! חחחח ואני כתבתי לדיקלה ככה כי אנח נו כל הזמן מתווכחות מי יותר יפה פונצ'ו או קוקו חחחחחחחחחח ורציתי סתם לעצבן אותה בפורום

סוכריה16

New member
../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחח שנייה......... את יכולה לשלוח לי במסר ת'שם שלך?!?!? נראה לי אני יודעת מי את!!! אבל דיי בסוף סיכמנו שכל אחד ודעתו לא?? ולא עצבנת.. מזלך שמאוחר ואני עייפה סחוטה מתהההההההה וזה רק הצחיק אותי כל השטויות שאמרת, שמחה שיצאת נורמלית בסופו של דבר

למעלה