פוסטצייר

אפיפני

New member
פוסטצייר

תשלח לי בבקשה לינק של האתר שלך או לאימייל או לתיבת המסרים בתפוז :) ואם הרצל לא באתר תשלח לי גם לינק ישיר לעבודה הזו.

אפיפני

New member
מק ../images/Emo78.gif לפוסטצייר

דרלינג, אני מכינה מאמר לטור פלסטואליה (אמנות פלסטית ואקטואליה) על יצוגים באמנות של דמויות מנהיגים לאומיים הייתי שמחה לשלב את הרצל "שלך" - הגוגל לא מוביל אליו - ואני לא מצליחה למצוא אותו תעביר לי לינק בבקשה?

chicky

New member
נושא חם

עשיתי לפני שנתיים מיני-תערוכה בנושא, בשם "גנרלים ופוליטיקאים, תזהרו, יש לי את הטלפון שלכם" שהוצגה בחלל ציבורי, בית הקפה באצ'ו. התמה היתה הקרבה בישראל בין האמנות הפוליטית למושא שלה. היו שם עבודות בשם "מופז", "שמיר", "אפרים סנה", "חוסניה ג'בארה". בישראל אתה יורד על עמרי שרון, במקרה שלי ארגון "הרייב נגד הכיבוש" מול החווה הממושכנת, ושותה איתו למחרת באותו בית קפה (למרות שאני לא דוגמא. אני לא שותה בלחם ארז). כהערת אגב, על שלט התערוכה "גנרלים ופוליטיקאים וכו'" שרבט מישהו משהו כמו "צ'יקי, יש לי את הטלפון שלך". יכול להיות שזה היה דבר יותר מעליב והדחקתי. אבל זו בערך התמה. בישראל הצפופה אין לך הנדרה של מישהו שהופכת אותו לאייקון בלתי נתפש. גם האייקון דוד אבידן היה בסופו של דבר נודניק שהתחיל עם כל בחורה שראה ברדיוס שלו. בישראל, הדבר היחיד שגורם לאנשים לא להגיע לאותו בית קפה שבו אתה שותה, היא מותם.

אפיפני

New member
טוב שהזכרת לי

שכחתי לגמרי מהמיניתערוכה, דווקא יצא לי לעצור שם לקפה וראיתי את העבודות - "ממוחשבות" - אם יש לך חומר על אתה יכול להעביר לי דרך תיבת המסרים. אגב את החומר אני אוספת עבור מאמר באוקפי. מהגליון הקרוב יהייה לי שם טור אישי "פלסטואליה".

אפי ..אחלה - האדם הנכון במקום הנכון

ותראי איך דבר מוביל לדבר - ומתי תוצג העבודה שהגשת להם?

אמק

New member
אני זוכר בעיקר את ההייקו

ציקי תגיד יש לך משהו לספר על אמנות פלסטית מיפן ,נדמה לי שאתה מכיר קצת או שאני טועה? ביואל כתבת הייקו איזה לילה....

nooriko

New member
זה מאוד נכון אבל מה בכלל הפואנטה

מה עומד בבסיס הנרגנות המתפנקת שאתה מגיש. אתה רוטן, אבל על מה בעצם. בכאילו קינה שאתה מציג, יושבת הנחה מוטמעת, שמצב העניינים הנכון שאמור להיות, הוא כזה שבו יש אנשים שהופכים לאייקון בלתי נגיש, מרוחק, שמקיים את המיתוס שלו עד תום, שומר עליו ולא מתנפץ לעולם. ומי אמר שזה מצב העניינים הנכון? ההכרחי? מי אמר שזהו המצב האידאלי? מי אמר שזה מצב בריא? מי אמר בכלל שככה צריך להיות איפשהו? מה הרפרנס? מאיזה נקודה אתה יוצא, אשר למולה אתה "מטיח" כביכול את האמת שלך. כל זה לא ברור. משום כך העבודה שלך מתייחסת בעצם למציאות מדומה, באשר ההצדקה לקינה שלך לא קיימת. אין למול ה"קינה" את הרפרנט והחידוד המאפשר קריאה נכונה של המיצאות שאותה אתה מבקר. ואגב. למה אייקון בלתי נגיש הוא כה נחשק? למה זה בכלל מצב שצריך לערוג אליו? מה פשר מצב ענינים כזה שבו קימים אנשים בלתי נגישים בדרגת מיתוס שאין אפשרות לגעת בהם ולגלות את היותם "בני תמותה" שיושבים בקפה ארז? מעבר לשאלה הזאת, מעבר לתהייה, עוברת לי תחושה מחורבנת מן הקינה הזאת שצ'יקי מקונן; מין רגש של איזה געגוע ללונדון שלא מחכה שהיאוש בה כנראה קצת יותר נוח וכו' וגו'. אבל האם הגעגוע הזה קשור לבני האלים האלה שאי אפשר לגעת בהם? בנוסף עובר גם איזה כעס ילדותי על הארץ הקטנה והביצתית הזאת, הגיגית המושתנת הזאת של "איזור א' תל אביב והסביבה". נו? אז מה. זה כל הסיפור? האם הסממן העיקרי לכך שאנחנו כל כך קטנים, מתבטא בזה שאנחנו לא מצליחים להעמיד אייקון בלתי שביר ובלתי נגיש? מדינה של כמה..? 6 מיליון איש שיושבת בתחת של העולם, כל מיני חרא שטים וצפים ובכל בוקר צרה חדשה, מאופיינת דווקא על ידי איזה סממן קטנצ'יק בלתי חשוב ובלתי משמעותי "שאין פה אייקוןנים אמיתיים". אייקון בתחת. נו באמת. קח למשל את ליכטנשטיין. מה קורה בה? מה יש בה? מה כבר יכול להתרחש במדינה שיש בה 6 מיליון איש עצבניים שפוחדים לעלות על אוטובוס. שלא לדבר על לנסוע לירושלאאאאים תפסת את הקטע הכי פחות חשוב בתוך כל הסלט הישראלי הזה.. תסלח לי כן..

אמק

New member
מה בין הכתיבה שלך למשהו בעצם?

מה את כותבת את האגדה המחורבנת הזאת ומתלהמת כמו נערת חצר ? מה זה החרא הזה שכתבת פה? את הרגשות המחורבנים שלך תמצאי מקומות אחרים להפליץ....נמאס כבר מהחבורה המזורגגת הזאת. קישתא פרחית קטנה לכי לרפת ושם תוצאי את חריוני העיזים שלך..

nooriko

New member
אמק??? מה ההתפרצות הזא? מה כתבת כאן

סתם זרקת בוץ ככה פתאום בלי סיבה... למה? לא הבנתי מה קרה פה האמת... כדאי לך לקרוא שוב את שכתבתי ותשתדל לא לירוק כשאתה מדבר - זה מגעיל חוץ זה .. לא הבנתי למה התנפלת עלי ככה לפתע באמצע החיים.. אבל עבר לי החשק לראות את הפרצוף שלך..

nooriko

New member
עלה בדעתי פתאום

בגלל הקקה הזה שזרקת כאן ככה פתאום ובלי שום סיבה ובלי אפילו להבין מאיפה זה בא, שאתה בטח איזה חריין מזדקן ובינוני - בינוני לאללה לך צייר את עצמך ...זאת הפעם הראשונה שאני מקללת באינטרנט - הו הו !!!

אמק

New member
לא פעם ראשונה ולא אחרונה

למיטב הבנתי לפני כשבועיים באת לפי דבריך ל"התחרע" על כותב פה בפורום. עכשיו את מתחרעת על עוד כותב ,האמת היא שלדברים יש פשר שברור לי ולעוד כמה אנשים. קריאה שלוה של החרא שכתבת תגלה עוד קללות מהזן החרייני . את קללנית מוכרת במחוזותינו ואני לא מעוניין להתעסק עם פרחחית מטומטמת כמותך. כן אז עופי לי מהעיניים...חריינית קטנה. את פישרית קטנה שמוכרת לי ובאחת נגלתה לי דמותך המכוערת והמטופשת. להבנתי אני מניח שאת לחלוטין לא מופתעת מהדברים שכתבתי. הקיצר לכי למקומות בהם הריח שלך לא דוחה את המשתתפים. דבר אחד אומר לך ,להרבה אנשים שאינם מודעים למה שמתחולל מאחורי הקלעים התגובות שלי נראות לפעמים מוזרות ,אבל איני טועה בך ,מושתנת קטנה . התגובה שלך לא ראויה למאכל אדם ,ואני אישית איני מעוניין למגע אפילו חלקי איתך . מבחנתי לרוב הדברים שכתבת או את כותבת אין פשר הם סתומים ומלאי רשע ,הכותרת שאת בחרת ליצג את עצמך היא ה"מתחרעת" ואני בהחלט מאמץ אותה מתחרעת קטנה. אלימות מתחרעת תפני לא אלי וגם רצוי לא כשאני בסביבה.

nooriko

New member
אין לי מושג מה ההתפרצות הזאת שלך

אין לי מושג מי אלה האנשים שאתה מדבר עליהם. אני מאוד מאוד מופתעת. ונעלבת. יש לי הרגשה שאתה מערבב פה דברים, אולי אנשים אני אכתוב כאן מתי שבא לי. אבל לא אגרר לוולגריות הזאת. לטרור שאתה מפעיל. קודם לכן הגבתי ובאמת בפעם הראשונה בחיי בכזאת בחריפות רק ואך ורק בגלל ההפתעה! אגב. מתי כתבתי שאני מתחרעת על אנשים?? כתבתי שאני נהנית לפעמים להתחרע ברשת. זה שונה, יש הבדל משהו אוכל אותך, לא יודעת מה.. לא משנה... תרגיש טוב

אמק

New member
זה לא של אבא שלי הפורום פה

תכתבי מפה ועד צאת החמה ..ממש לא מטריד את מנוחתי. אבל אלימות תקבל מענה הולם ,נקודה. ומציע לך ללכת אחורה ולקרוא שנית מה שכתבת ,אני אנונימי אותי את יכולה לקלל כמה שאת רוצה ,אני גם די מיומן בהתיחסות לחרא.. ציקי לא חייב לך דבר ,ויש פה עוד כותב שהוא צייר ש"התחרעת" עליו. לא בבית ספרנו. חוץ מזה אני לא מאמין שאינך יודעת למה התכוונתי.

nooriko

New member
ברור שלא

אבל האם אתה טרוריסט? .. ככה משתקף מההתפרצות שלך. וטרור אני לא מקבלת. על הצייר הקודם ... אני לא זוכרת את שמו (אבל אני זוכרת את הציור: הרצל עניבה ערום בגדי בובה מנייר) לא התחרעתי, אלא כתבתי את דעתי. אולי כתבתי בחריפות. אולי כתבתי שטויות. אפשר להגיב. אתה יכול לרדת עלי. אבל למה כל המילים הדוחות והמגעילות האלה? מה זה בכלל? אתה רוצה כתיבה בכפפות של משי? אתה רוצה כתיבה שתתאים תמיד לדעתך? מה אתה רוצה? .. חוץ מזה בקשר לדבר הלא ברור הזה שאתה מדבר עליו.. תאמין .. אל תאמין...אין לי עלזה שליטה ואין לי זמן וכוח לשכנע אותך.. קצת חבל לי, כי דווקא חיבבתי אותך. אבל גם זה יעבור ..בעצם זה כבר עבר לנוכח הגועל נפש שיצא ממך

אמק

New member
ממש טרוריסט -הבריגדה האדומה לפחות

נו באמת. את עצמך כתבת בקשר להתחרעות הראשונה שלך ,את המילה התחרעתי..את לא אני..אז תחליטי. ועוד משהו את הסיבה לכך שאת נמשכת לחבב זקנים בינונים כמוני ,אני לא יכול לפתור,זוהי זכותך לחבב ולהפסיק לחבב ,למה זה צריך לעניין אותי שחיבבת אותי כביכול? ועוד כקשיש בינוני..עאלק. שמח שזה יעבור לך ,העיקר הבריאות.

nooriko

New member
אוי אמק

כתבתי את זה כי נפגעתי. כי פתאום הבאת לי פנים מכוערות. ככה פתאום בלי סיבה. זה לא כל כך קשה להבין. נכון? על הציור עם הרצל וכו' מעולם לא אמרתי שהתחרעתי. ואם כן, אני לא זוכרת את זה. בכל אופן - לא התכוונתי להתחרעות במובן שאתה מייחס לביטוי. כתבתי חופשי. מה שחשבתי. ולא דפקתי חשבון. לזה אני מתכוונת. אגב. לכל אחד יש את הברירה לכתוב בשמו או בניק. מי שבוחר לכתוב בשמו צריך לקחת על זה אחריות. ולא התחרעתי על אף אחד באופן אישי. מעולם. אני גם לא חושבת שפגעתי במישהו באופן כזה שמצדיק את התגובה שלך. גם לא בצ'יקי. תרגיש טוב.. באמת העיקר הבריאות

למעלה