פוסטר של ג'וני במעריב לנוער

Vivi Sparrow

New member
פוסטר של ג'וני במעריב לנוער

במגזין החדש שיצא היום, מופיע פוסטר של ג'וני

Deppaholic

New member
ראיתי ראיתי!!!..

איזה מאמי!! שאווווההההה... אחד הקנאים בכיתה שלי (זה שקרה לג'וני הומו) חטף לי את זה והתעצבנתי עליו ואחרי שלקחתי ממנו ת'פוסטר החטפתי לו כ-א-ל-ה מכות... הוא לא נוגע בי יותר! וקניתי פוסטר של ג'וני חנות שמיצי אמרה לי עליה, תודה לך שוב מיצי!!!!! אני חשבתי לקנות רק פוסטר אחד ואמא שלי אמרה שכשיגיע אליהם הפוסטר של שודדי הקאריביים היא תקנה לי גם! וואי! ואפילו לא ביקשתי! איזה יופי!!

מיצי007

New member
וואלה?

בדיוק אתמול אני קניתי שם פוסטר,וניקול קנתה פוסטר... חחח משעשע.... בבקשה.אין בעד מה

Deppaholic

New member
יווווו מעצבן

אם רק הייתן באות היום.. אם רק אולי הייתי באה אתמול... אם הייתי בקניון שויוי הייתה... אתן שמות לב כמה הזדמויות אנחנו מחמיצות להיפגש אוףףףףףף... מעצבן ומֶרְד (מרד זה לחרא למי שעדיין לא הבינה.. אני מושפעת מהשפה הצרפתית
)

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo3.gif חבל...

ודרך אגב יש לי פוסטר ע-נ-ק של שודדי הקאריביים!! הנה קישור לתמונה.

Deppaholic

New member
יוווווווווו מאיפה לקחת

ראיתי את זה רק בקולנוע.....גם אני רוצה...**מקנאה**

Deppaholic

New member
ממממממממההההה?????????????

גם אני שאלתי אם אפשר את זה והם אמרו שהם לא נותנים . איך??? כיצד??? מדוע??? הסבירי!!!!!!!!**מקנאה בטירוף**

Vivi Sparrow

New member
איפה שאלת? והנה הסיפור המלא:

לפני חודש בערך אני נסעתי לקניון !@#$ (שם חסוי) במטרה להשיג פוסטר של שודדי הקאריביים. לא חשבתי שאני אקבל כזה ענקי, חשבתי הרגיל הזה... בכל מקרה, שאלתי את הכרטיסן "יש לכם פוסטרים של שודדי הקאריביים?" אז הוא קרא לאיזה איש אחד שהיה בתוך הכניסה לקולנוע (שהוא למעשה מי שאחראי על הפוסטרים בקולנוע), שאלתי אותו "יש לכם פוסטרים של שודדי הקאריביים?" אז הבחור הזה אמר לי שהוא ינסה להשיג לי משהו ושאני אחזור בעוד שבוע. אז שבוע עבר, ורציתי לדעת אם הוא השיג את הפוסטר, אז התקשרתי אליו והוא אמר שלא השיג אותו עדיין ושבעוד שבוע נדבר. השבוע השני הגיע, אני מקבלת שיחת טלפון, מאותו בחור, והוא אומר לי "את תצטרכי משאית בשביל לקחת את זה, בואי שבוע הבא לקחת את זה". לאחר שבוע אני מוצאת את עצמי עומדת מול דלתות הקולנוע, מולי מתנוסס פוסטר-למעשה-שלי-אבל-עדיין-לא-ידעתי-על-זה, מתה מהתרגשות. הכרטיסן שהיה שם בא אליי ושאל אותי "מה את צריכה?" "איפה !@#$ ?" (העדפתי להשאיר את השם חסוי), אותו !@#$ ראה אותי מחדר הבקרה, נופף לשלום וירד למטה. הוא אמר "בואי איתי". פסענו כמה צעדים, "זה שלך". ס ו ף

Deppaholic

New member
אהההההה...

מקנאה מקנאה מקנאה בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף.........!!!!!!!!! כיף לך!!! אבל עכשיו כשחושבים על זה יש לי דודה שעובדת בקולנוע... אהההההההההההההההההההההההה צ'כה את אמא צ'כה את אמא!!!!!!!!!צ'כה לשאול את אמא מה הפלאפון של שיר... כן.. צ'כה לשאול.. אווו בקושי נושמת לגילוי המרהיב שגיליתי.. אני כזאת מוגבלת...
יוו אני רוצה ת'פוסטר של היו זמנים וגם את הפוסטרים הקטנים של שודדי הקאריביים..יו יו יו אין לך מושג כמה אני אסירת תודה לך שהערת את האיי קיו בין האחרונים שנשארו לי... תודה תודה... (סתם יש לי הרבה אבל נוווו...אני דיי מוגבלת)..

WallFlower

New member
אהההההה....../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לי אין אף קרובים שעובדים אפילו באזור של קלונוע...

Deppaholic

New member
מה שאת יכולה לעשות

זה פשוט לבקש ממני
אם אני יצליח להשיג לעצמי אני ישיג לך סבבה?..

Deppaholic

New member
ישישישישישישישישישישישישישששש!!!

דיברתי עם קרובתי היקרה ו..אין לה ת'פוסטר הענק אבל יש לה פוסטרים אחרים שהיו בקולנוע.. היא אמרה שכשניפגש היא תיתן לי!!! אההההההההההההה ישששש!!!!... החיים יפים...

WallFlower

New member
אהההההה! זה אומר שתביאי גם לי?

זאת אומרת אם יהיה לך אקסטרה אחד...

Deppaholic

New member
ככככןןןןן!!!!

הבעיה היא... שאני אקבל את הפוסטרים רק כשאני אפגוש אותה... אין לך בעיה לחכות נכון?... אני אעדכן אותך אם יש לי בכלל אקסטרה אחד או לא..? פסדר?..

WallFlower

New member
מההההההההההה?!?!?!

אני אוההבבתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא אין לי בעיה לחכות! בכלל, אין בעיות, בכלל!

adi depp

New member
אוףףףףףףףף

איזה כיף לכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה באסה שאני לא יכולה להשיג גם

איזה כיף לך../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה אני נזכרת ששכן שלי עובד בבית הקולנוע הקרוב אלי. אני אבקש ממנו פוסטרים{גולוםםםם
וג'וני כמובן כשיגיע הסרט הבא}.

וואלה?

אז נאי כיוהל פשוט ללכת לשם ולשאול אם נשארו להם פוסטרים? לא צריך להכיר שם מישו..? אפשר פשוט ללכת ושאול סתם ככה?

למעלה