פוסטר של ג'וני במעריב לנוער

WallFlower

New member
../images/Emo7.gifאההה...לא פייר...

גמני רוצה... יש לי מקום בחדר שפשוט שמור לפוסטר... זה יהיה החלק המשלים בחדר שלי...

יש לי ארבעה פוסטרים

פוסטר של פלאטון מעל הטלויזיה פוסטר של פחד ותיעוב בלאס וגאס ליד המיטה צ'ה גאווארה על הדלת (זה פוסטר דיי קטן) ופוסטר חדש שעדיין לא נתלה של סליפי הולוו

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo7.gif כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ו... תתחשדי!

Deppaholic

New member
אין לך מה לבכות

יש לך אחד ענק על הקיר!!!... לי יש רישמית עכשיו רק 2... :/ ויהיה לי עוד 3 בערך כשאני אפגוש את דודתי היקרה ועוד 1 כשאני יקנו לי ת'פוסטר של שודדי הקאריביים...זה שיפור מאפס.. ל-2 ועוד 4 בערך בדרך

חברה שלי

אחת חמודה ומדהימה שלה אני סוגדת מהיום, מביאה לי את הפוסטר שהיה במעריב לנוער. אבל היא לא רוצה להביא לי מחר כי היא רוצה להשאיר את העיתון שלם עד מחר. פחחח, אני לומבינה! היא לא יכולה לקרוא *היום* את הכתבות שמאחורי הפוסטר ואז להביא לי? (היא מביאה לי רק את הפוסטר כמובן, לא את כל העיתון..) או וול.

Deppaholic

New member
חחחחחח...

לי יש פשוט ידיד שהביא לי את זה כדרך אגב היום.. אבל הפכנו את זה לעיסקה... הוא ניסה לעשות לי משו אתמול ויצא שהוא נגע במקום שהוא לא היה צריך לגעת (החזה שלי) אז סתם בצחוק רציתי תשלום... אחרי הכל הוא נגע לי בחזה... אז אני לא יודעת אם הוא לקח את זה ברצינות או לא אבל הוא פשוט הביא לי היום ת'פוסטר אז אמרתי לו שזה מכסה ת'חובות... שלא תבינו לא נכון... אני לא זנזונת.. זה היה הכל בצחוק וקרה בטעות.. אני מקווה שגם בראש 1 ישימו פוסטר...**מתפללת**

מיצי007

New member
את שואלת אותי?

בסוף ויתרתי על בעלי טרנטינו
אני אבקש את הפוסטר הזה ליומולדת ועוד פוסטר ועוד פוסטר חחחח קניתי את הפוסטר של רוקי הורור,הוא פשוט היה מפתה יותר ומזמין...

אני אונסת גדילים

אבל האחיין שלך יוצא דופן במילא עוד שנה הוא יהיה יותר גבוה ממני ואז כולם יחשבו שאני צעירה יותר in your face bitch ואגב אני עדיין כועסת ולא מחזירה שום ג'וני חוי טו יו טו

למעלה