פוסט-ביטלס

John LennonS

New member
טוב אני חייב להגיב על זה../images/Emo67.gif

נכון שרינגו אף פעם לא היה מרכז הלהקה. הוא לא היה היפה שבחבורה, הוא לא היה הבולט בחבורה, הוא לא היה המלחין בחבורה, הוא לא היה המוכשר בחבורה, הוא לא היה כותב השירים והוא לא היה האיש שיצא עם הצהרות מגוחכות ע"ע ג'ון לנון וישו. אבל מה שכן, רינגו היה שקט, הוא נתן במה למרכזיים, לנון ומקרטני ואפילו להריסון, וידע שהוא הרביעי ולא הראשון, שני או שלישי. הוא היה החכם אולי שבחבורה, הוא ידע לשמור על פרופיל נמוך, לא להיכנס למריבות, לא לנסות לתפוס את הבמה. הוא דאג שהוא תמיד יעשה את הדבר שהוא הכי טוב בו: תיפוף. רינגו, לדעתי, פשוט לא יכול להיות מתופף גרוע, אחרי הכל הביטלס הם להקה אדירה. כדי להמחיש לכם למה הוא חייב היה להיות מתופף כישרוני אני רוצה לתת דוגמא: בכדורגל, כמו בכדורגל, לכל קבוצה יש שוער, ואם השוער גרוע בדרך כלל הקבוצה שהוא איתה מפסידה.. למה? כי הוא חוטף המון גולים והורס לקבוצה שלו. שוער הוא תפקיד חשוב בקבוצה. כך רינגו סטאר (ריצ'רד). הוא השוער של הביטלס. ותזכרו כדי לזכות באליפות צריך שוער טוב...

מוטי פ

New member
דוגמא מצויינת

הדוגמא עם הכדורגל מצויינת (אהבתי). רינגו היה המתופף של הביטלס וככזה הוא עשה עבודה נפלאה. שוב, לא סתם ביקשו חברה הביטלס האחרים דווקא מרינגו להצטרף ללהקה. מה עוד שבזמנו היה להם מתופף. יש לבחון את רינגו כמתופף!!! מוטי

Shinobi

New member
צריכים גם לשמוע איך רינגו מתופף

בשיר the end ולהבין איזה כשרון גדול יש לו.

ערןלוי

New member
אני דווקא חושב...

שהכשרון של רינגו בא לידי ביטוי בשירים כמו Rain, Strawberry Fields ו A Day in the Life... ב The End יש אמנם סולו תופים (היחיד בביטלס) אבל הוא מאוד פשוט.

מוטי פ

New member
הכישרון של רינגו

לדעתי, הכישרון של רינגו בא לידי ביטוי בכל מה שהביטלס עשו. רינגו הוא מתופף מוכשר שעשה עבודה נפלאה בביטלס. מוטי

John LennonS

New member
אני ש סוף סוף לשמועי כמה תגובות

חיוביות על רינגו. הוא היה מתופף כישרוני ואין על זה ספק לדעתי.

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif לחתימה...

איך אהבתי את הקטע הזה בסרט, סופסופ לראות אותם ממש... פעם ידעתי את כל זה בע"פ, פשוט הרצתי את זה וצפיתי שוב ושוב בקטע האחרו חחח... ONE TWO THREE FAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!

למעלה