פוסט עצוב שכתבתי בבלוג על עזיבתה של איילה

אין רופאים בשעה כזאת בקופת חולים

ויש לי תרופה שפעם רשמו לי להתקף דומה, שלא השתמשתי בה, נראה אם זה בתוקף. חוץ מזה אני אנסה אורז... בדרך כלל זה עוזר. ואולי תפוח עץ. תודה על החיבוק, אני זקוקה לו כל כך...

יש מוקדי חירום

תחזיקי מעמד

אין לי כוח אפילו להרים את עצמי מהמיטה ט'

כך שגם לו רציתי להגיע עכשיו למוקד חירום אין לי דרך לעשות את זה. אני לא יכולה לשלם למוקד ואין לי גם כסף למונית. ובלי שמישהו יתמוך בי ברמה הכי פשוטה של לתת לי יד שלא אפול - כבר עדיף שאמות בבית. יחסוך את כאב הראש הזה (והבטן גם). נמאס לי מהחיים העלובים האלה כבר.

היי48

New member
יש גם

יעוץ טלפוני. אני לא יודעת באיזו קופת חולים את, אבל בקופ"ח מכבי יש את המוקד הזה:
http://www.maccabi4u.co.il/5073-he/Maccabi.aspx

ובכללית יש את זה:
http://www.clalit.co.il/he-il/news/customer_service.htm

במאוחדת:
https://www.meuhedet.co.il/meuhedet...ram=992776886060&headerFlashParam=moked_artzy

בלאומית לא מצאתי משהו שהוא 24 שעות, אבל זה לא אומר שאין, יכול להיות שפשוט לא מצאתי.

אולי כדאי לנסות לדבר אתם-אולי במצבים מסוימים הם שולחים רופא הביתה חינם, אין לי מושג, אבל בכל מקרה כדאי שיהיה לך את המספרים.

שולחת איחולי רפואה שלמה!

ואוו, תודה לך, איזו השקעה

אני ב"גללית". אני לא חושבת שיש דבר כזה להזמין רופא הביתה בלי השתתפות עצמית. חוץ מזה עד כמה שידוע לי וזכור לי (מאימא שלי, להבדיל) הוא בדרך כלל נותן מרשם לתרופה. מי יביא לי את התרופה, אם אקבל מרשם?

אכלתי קצת אורז עכשיו, מקווה שהוא יעשה את ה"עבודה".

המון תודה לך ולכל מי שעוזר לי להרגיש פחות לבד

היי48

New member
אין בעד מה, בשמחה

ממה ששמעתי, אורז זה באמת אחד מהמאכלים המומלצים כשיש בעיות בבטן (אורז בלי תבלינים כמובן), אני מקווה שזה יעזור.

אני לא ממש מכירה את השירות של רופא שמגיע הביתה, אבל אולי אם מבקשים מראש יש אפשרות שהרופא יביא אתו את התרופות שבדרך כלל נותנים למחלה שממנה האדם סובל? השירות הזה הרי מיועד למי שקשה לו לצאת מהבית, אז אולי יש סיכוי. בכל מקרה אם תחליטי שאת מדברת אתם, תשקלי לשאול לגבי זה. אבל בואי נקווה שתרגישי יותר טוב כמה שיותר מהר ושלא יהיה צורך

החיים שלך לא עלובים

תראי כמה ש(א)נשים פה אכפת ממך. אבל לסבול כ"כ לבד זה אכן מצב קשה.

תודה רבה היי ובבושקה

אני הולכת לנמנם קצת. נראה לי שהאורז עשה לי קצת שיפור, נראה בהמשך... מזל שיש לי מיטה מתכווננת בראש וגם ברגליים, כך שאני מרימה את הצד של הראש וזה עוזר לי קצת למנוע את הבחילה.

תהיו אתי, תשמרו עליי... (אני בטח "נשמעת" פתטית, אבל זה מה יש ואני לא מתכוונת להתנצל על זה. ככתוב - מי שלא מתאים לו מוזמן לשחזר שיעורי ספורט מביה"ס ולעשות גלגלון או משהו). זקוקה להגנה ולעטיפה.

כואב לי.

תודה על המילים הטובות, באבוש

וכן, נכון, אני יכולה לטלפן לאחותי, כפרה עליה, למרות שאחרי שהיא ראתה את שרידי הכוויות שלי אתמול אני בטוחה שהיא תפחד לדבר אתי. וחוץ מזה היא תמיד מדברת כל כך הרבה על עצמה ועל המחלות שלה, שאין לי מקום. וחוץ מזה זה לא שהיא תבוא חלילה לעזור לי. גם לא באה כשהייתי אחרי הניתוחים וגם לא באה עם בעלה לתלות לי וילון שהחתולה הפילה. מה שכן - היא באה לפה תוך חצי שעה כשאמרתי לה שאני מוסרת כמה חפצים של אימא לקראת השיפוץ. יומיים בזה אחר זה היא באה עם בעלה כדי לקחת. פתאום היה זמן, פתאום היה מרץ וחשק ומוטיווציה.

התחלתי לכתוב פה על הקשר שלי עם אחותי ופתאום הבנתי שלא מתאים לי לדבר על זה כרגע כאן, אז נעזוב את זה. כן, אני אוהבת אותה, כן, אני שמחה שאנחנו בקשר, אבל לא, היא לא פונקציה של תמיכה בשבילי (נהפוך הוא, אם כבר - אני בשבילה) וזהו. היא לא מקור לבקשת עזרה. אני תמיד חושבת כמה פעמים לפני שאני מבקשת ממנה משהו, ואם המשהו הזה כרוך בליווי רפואי הוא תמיד בהרבה רעש וצלצולים ובכך שגם שלחתי אותה הביתה פעם אחת מרוב שקיטרה לי. אז להעביר איתה דאחקות בטלפון זה סבבה לפעמים, כשמצב הרוח קליל, אבל כשהוא לא - היא לא האדם הנכון. רק תחשבי על זה שכל שיחה בינינו מופרעת ע"י בעלה והילדה (24) שצורחים ותובעים את תשומת הלב שלה כאילו הם ילדים בני 3, והיא משתפת איתם פעולה, כך היה תמיד. זה מעצבן ברמות. ועם זאת, היא בערך הבן אדם היחיד שאני מדברת איתו בטלפון. היא קלילה, ואני אוהבת את זה.

Lady Stark

New member
אלומונת

מצטערת על הבעיות בבטן. תנסי לשתות תה ולאכול צנימים שירגיעו.
יכול מאוד להיות שזה וירוס כי אני מכירה עוד אנשים שהיום יש להם בלגאן בבטן.
ואל תדאגי, אין נזק בלתי הפיך. הבטן לפעמים פשוט עושה בעיות.

אבל תנסי לא לעשות בולמוסים עכשיו. תזכרי כמה סבל את עוברת עם הבטן ושזו תהיה המוטיבציה שלך. למנוע את זה.

תודה רבה, יקירה

אין מצב לבולמוסים היום, הגוף בקושי מצליח לעכל אורז ותפוח עץ. עכשיו טיפה יותר טובה מאשר בלילה שעבר ובבוקר הזה, אבל עדיין החולשה והכאבים חזקים...
תודה רבה על התמיכה

מילקי110

New member
תרגישי טוב אלומה

מקווה שאת בסדר עכשיו .

בעודי מקלידה שורות אלה אני אוכלת לחמניית שוקולד , יש מאפייה שנקראת "לחמים" מקום מדהים

ואחד מהדברים הטעימים שהם מכינים זאת לחמניית שוקולד כזאת טעימה כך שתביני עד כמה אני מבינה את הנושא של האוכל ואם תראי את השעה עכשיו אז תביני

איזו בעייה זו . וגם אני אכלתי היום לא מעט בלשום המעטה .

* בנושא של הכדורים חייבת להזהיר אותך מהד"ר ( ואת כמובן יודעת איזה ד"ר ) הוא "מת" על כדורים אני זוכרת שבפגישת ייעוץ הראושנה שלי איתו

הוא ראה במחשב שאני לוקחת ציפרלקס . ואז אמר בקול "ציפרלקס" וזה היה נשמע לי מזלזל והיה כמו נראה לי שאולי הוא לא ירצה לנתח אותי בגלל זה אז אמרתי לו שאני

מפסיקה עם זה לפני הניתוח מה שהיה נכון . אבל אני מזהירה אותך מראש לאור החוויה "המרנינה" עם הפרופ' "הנחמד" . לפי מה שהבנתי הד"ר והפרופ' עשויים מאותו חומר

יש שם במרפאה שני רופאין מאד נחמדים במרפאה בישבא הכוונה אבל התורים אליהם מאד ארוכים . ( בגלל שהם נחמדים , ואז אנחנו נדפקים ).

רק נקודה . ואני באמת מקווה ומאחלת לך שתרגישי טוב .

היי מילקי, אני קצת יותר טוב, תודה

יש לי רק בקשה קטנה אלייך: בבקשה אל תרתיעי אותי מהדוקטור... גם ככה אני בלחצים מזה. כבר הבנתי מה דעתך עליו ומה התרשמת ממנו, ומעבר לזה זה כבר עושה לי לא טוב. אני אתמודד עם מה שלא יהיה ואביא לו כמובן אישור מהפסיכיאטרית, כך שאין לו שום סיבה לזלזל בי. להפך, זה רק יראה לו כמה אני נחושה להחלים ולטפל בבריאות שלי, כך אני חושבת. ומכל מקום, כבר הבנתי את דעתך על יחסי האנוש שלו וכל מילה נוספת עכשיו תלחיץ אותי יותר, אז בבקשה...

למעלה