קלייטון.ש
Well-known member
את מה שיגידו על קברי: "הוא היה בעלה של"כעת ראיתי הודעה שבעלה של מלכת אנגליה נפטר. מעניין מה יגידו על קברו
את מה שיגידו על קברי: "הוא היה בעלה של"כעת ראיתי הודעה שבעלה של מלכת אנגליה נפטר. מעניין מה יגידו על קברו
כמה מעט אני יודעת על החייםוחלק גדול מהנשים שמגיעות באות עם מכונית מעיר אחרת,
גם מי שגרה קרוב ונכנסת בלילה לבית של גבר זר עשוייה/עלולה להתקע (ת"מ).אני לא מבינה שום כלום, אבל הייתי חושבת שדווקא מי שגרה רחוק עשויה להתקע
היא לא מזהה את פעילות הצדקה של להלין אשה שבאה מרחוק לכמה שעות עד שיפוסו אדי האלכוהול ותחזור לעצמה לחייה במרחקים...גם מי שגרה קרוב ונכנסת בלילה לבית של גבר זר עשוייה/עלולה להתקע (ת"מ).
לא התייחסתי לפועל "להלין" אלא לפועל אחר.היא לא מזהה את פעילות הצדקה של להלין אשה שבאה מרחוק לכמה שעות עד שיפוסו אדי האלכוהול ותחזור לעצמה לחייה במרחקים...
עצמאות נקנית ביסורים.כמה מעט אני יודעת על החיים
אם אי פעם נכנסתי לפאב לבד, זה היה רק לשכונתי, הכי קל״ב
כדי להגיע הביתה (או למלון) בקלות. לא הייתי רוצה לנהוג בלילה, לעיר אחרת, אחרי שתיה הגונה.
(כמו שאמרתי, אני לא מבינה שום כלום, אבל הייתי חושבת שדווקא מי שגרה רחוק עשויה להתקע, בגלל הלא לנהוג שתויה)
אוי. לא נעים להתאפק.כל מי שבאה אליי יודעת שלא נשארים לישון.
אה אה ! זאת תמונה הרבה יותר מוחשית מכוס חלב...הלכתי לפאב השכונתי, של הרחוב. כרגיל פותחים ברחוב אחד כמה בארים. שלי הוא מאלה שאין בהם תפוסת 100% פלוס פלוס. אני אוהב ללכת לבד, לשבת בצד. לחפש ולמצוא שותפות להמשך הלילה. אני גר קרוב, וחלק גדול מהנשים שמגיעות באות עם מכונית מעיר אחרת, כך שלא נתקעות אצלי עד הבוקר.
איזה שהוא אוהב.איזה מיץ בדיוק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.