|פופקורן
התפקדות חודש ספטמבר

blackroses

New member
../images/Emo59.gif טל ../images/Emo69.gif

סתמי
אני לא מרשה להעליב את רוברט... הוא כל כך

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוף איתך!!!! אני רוצה שתבואי אלינוו

ללמווד!!!!!!!! מעצבנת אחת!!!!...תיהיו איתננוו אוף ..חח סיפרתי לחברות שלי ולרייצ' על הילדות האלה שבגללן את לא באה לביצפר [מטומטמות!]..נו תבוואי הן במילא לא בכיתה שלי...פליייזזזזז *פאפי פייס*.

blackroses

New member
../images/Emo59.gif יש מצב גדול שזה ייקרה.

האולפנא המפגרת שלי ביטלה לנו את ההסעות כי היא לא רוצה בנות מגבעת שמואל. מה שאומר שכל יום אני יוצאת מהבית בעשרים לשבע כדי לתפוס 2 אוטבוסים מעצבנים
. אימא שלי אמרה שאם זה ימשיך ככה, היא תעביר אותי
. ואני לא שמה על הכונפות האלה, אין לך מה לדאוג. לאביו

וגם אני עדיין פה!

שם: טל תאריך לידה: 11.7.1989 גיל: 19 וחודשיים מקום מגורים: קו הרצליה-חיפה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: שלחו מסר, אחשוב עליכם. שיר שעשה לי את החודש: No Worries מאכל שעשה לי את החודש: כל מה שיש בו רסק עגבניות XD הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: לקרוא את טוויילייט, לראותאת נוגסי, ואנסי שהייתה בחו"ל וחזרה עם גוסטבאסטרס3> וROT3F ו... זהו? :O או, הייתי אצל צ'רליייייייי. למה אני מחכה בחודש ספטמבר: ליומולדת של הדר XD ביום שבת.. נראה אם היא תאהב את מה שקניתי לה :) איך עבר החופש במילה אחת: בעע ובשלוש מילים: למי היה חופש? מסר לאומה: טוויילייט זה לא באמת כזה טוב, תרגיעו. אני יכולה לספר לכם את כל הפאקינג עלילה וקראתי רק ת'ראשון
תמונה: אני במהירה, גט אובר יורסלף.

rox love BSM

New member
חחח טוויליט משתלט על הפורום.

קראת באנגלית או בעברית? כי קראתי את כולם באנגלית ואז ניסצי את הראשון בעברית,ובעברית זה נקרא (
) ממש לא טוב...

אנגלית, ברור.

תודות לואנסין שהשאילה לי את הספר. אני מחכה שהיא תשאיל לי את ניו מון.
הספר קצת צפוי, הייתי אומרת... אבל נו, מילא. זה ספר הערפדים הכי טוב בסביבה מאז בלאד טייס :)

Orange Sky

New member
שבתי לפורום

שם: ניצן תאריך לידה: 91 גיל: 17 מקום מגורים: חיפה מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: לא חח. מספיק לי אלפי בנות מהפורום שלא מכירות אותי שמוסיפות אותי למסן ואפילו לא טורחות לומר לי הייXD שיר שעשה לי את החודש: shine on - RIO my dream is to fly הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: קניתי בגדים ודברים לבצפר למה אני מחכה בחודש ספטמבר: לימי חמישי שישי שבת -מנוחה מבצפרD: איך עבר החופש במילה אחת: חם ובשלוש מילים: היה מאוד חם. מסר לאומה: מזגני רחוב. תמונה: אני במהירה. ובמילא אין לי תמונה חח

sweet shir

New member
להלה

שם: שירוש המושימושלמת
תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 16 עודמעט. מקום מגורים: רעננוש. מסנג'ר/איי סי קיו/כל דרך תקשור אחרת [פייסוק, ישרא וכו']: [email protected] Shir Golde http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=356633 שיר שעשה לי את החודש: כוכב נולד. מאכל שעשה לי את החודש: גלידת האגן דאז?:> הדבר הכי טוב שקרה בחודש אוגוסט: קוקה קולה וילאג':) למה אני מחכה בחודש ספטמבר: אילת עם המשפולה<: איך עבר החופש במילה אחת: כיף ובשלוש מילים: נגמר מהר מדי מסר לאומה: מתמטיקה זה רוע. תמונה: איןלי כוח אני בהודעה מהירה.

למעלה