פוצחת בשרשור קריאות לגוזלים..

עין יקרה,הרבה הרבה בריאות

וואו 8 ימים והמצב לא משתפר? מה קורה? גם אחרי קבלת אנטי.אין שיפור? אני מקווה שהוא בדרך להחלמה מהירה,חזקי גם את ולא לשכח לשתות המון.

העין ה 3

New member
ביומיים האחרונים יש שיפור

כבר אין לו חום. בדיקות הדם היו בסדר, כך גם בדיקת שתן, תרבית שתן - עדיין לא קיבלנו, צילום חזה הראה שאולי, בספק, יתכן, נדמה לרופא שיש דלקת ריאות - אבל זה לא מסתדר עם בדיקות הדם. לכן, בכל זאת, בגלל שהחום לא ירד 6 ימים (ואני מדברת על למעלה מ-40 מעלות) הרופא החליט לתת אנטיביוטיקה ולראות מה יקרה. לאנטיביוטיקה הזו 20% מהילדים מפתחים תופעת לוואי של הקאות. בקיצור, אתמול הוא היה שפוך בצורה שאי אפשר לתאר. הפסקנו את התרופה מיד (בהוראת הרופא) והחום לא עלה אז הוא החליט בכל זאת לחכות עוד יום בלי אנטיביוטיקה אחרת ולראות מה יקרה. אם בכל זאת לא יהיה שיפור (הוא הפסיק להקיא) נעשה מחר צילום ריאות נוסף במכון יותר מקצועי ומדוייק. ולגבי שתיה, זו בעיה. הוא גם לא אוכל כלום וגם לא שותה כלום. גם כשהוא בריא הוא נראה כמו אפרוח, הרבה מתחת לעקומה, אבל עכשיו אני נותנת לו לשתות מיץ במזרקים כמו לגוזל פצוע... וכל הכבוד למי שהגיע עד כאן!

1נתי 1

New member
תרופת סבתא

מסג' עם חומץ בכפות הרגליים מוריד את החום פלאים (קצת מסריח - אבל שווה לנסות) ושהפשושון ירגיש טוב במהרה.

*יערית

New member
את יודעת זה מוזר..

חברה שלי היום עשתה צילומי ריאות...כבר שבועעים שהבן שלה משתעל וחולה רציני ושום דבר לא עוזר לו, חברה אחרת גם כן..הילד משתעל רציני ושום דבר לא עוזר לו כנראה גם גבולי על דלקת ריאות.. האם יש משהו באויר? ממליצה על האלטרנטיבי...לנסות משהו אחר, אולי יש תופעת אלרגיות באויר שלא יכולים לזהות אותה ושום צילום רנגטן לא ישים אצבע על מחלה מסויימת, לא יודעת אין לי ברוך השם ניסיון עם זה, אבל כדאי לשמוע עוד חוות דיעה אך הפעם מהרפואה האלטרנטיבית. ולבינתיים הרבה הרבה בריאות וכוחות עבורך

העין ה 3

New member
אנחנו בתיאום בין שני רופאים

גם קונבנציונלי וגם אלטרנטיבי. שניהם היו כל הזמן באותה דיעה. אבל במקביל אנחנו נותנים לו תרופה הומאופטית לחיזוק, כדי להחזיר לו את הכוחות.

עלמה 3

New member
אווי , עין, ראשית החלמה מהירה

בתקופה האחרונה, יש שוב התפשטות של חיידק - הסטרפטוקקוס - A גם מיוחדת היתה מאד חולה עם 40 + מעלות חום, אבל בסוף נתנו לה 2 מנות של אנטי דרך הוריד וזה עבד וכמובן שעוד אנטי ל- שבוע ימים. ועכשיו היא בסדר. עין שימי לב, אם הופסקה לו האנטיביוטיקה , צריך להמתיך לפחות 36 שעות לסוג הבא... זה עלול לגרום לו לא לקבל פנצילין. בכל אופן החלמה מהירה , הרבה בריאות לפשוש אפרוח. עלמה

yaeli4

New member
עין, אני מאמינה שזה וירוס שיעבור

גם בלי האנטיביוטיקה. בטח נתנו לו אזניל. כל הילדים מקיאים או משלשלים מזה. שלי שלשל את נשמתו מזה והפסקנו אז זה הפסיק. נותנים את זה בדרך כלל למחלותצ נשימה. תראי, אם הוא בלי חום עכשיו, אני בטוחה שהוא ישתפר. תני לזה עוד יום או יומיים. כנראה שהרופא נתן את האנטיביוטיקה כדי למנוע הסתבכות כלשהי. תרגישו טוב,

העין ה 3

New member
קודם הוא קיבל אזניל

אבל את זה הוא הקיא מיד. אחרי חצי שעה ניסיתי שוב והוא שוב לא הסכים לבלוע את זה כי זה עשה לו גירוי בגרון, ואז החליפו לו לאריתרו-טבע. את זה הוא דווקא לקח בקלות ונראה שהיה לזה טעם ממש סביר, אבל אחרי פעמיים-שלוש הוא פתאום התחיל להקיא. אז שמנו
על הסוג הזה...

למעלה