פורום אורלנדו ממליץ

kittycatbone

New member
גאווין../images/Emo99.gif

חיח ... זה גם גאווין פארק מאנג'ל
למרות שהדמות שלו סופר מעצבנת באנג'ל.. אבל הייתי עצובה כשהוא (
לעוד כמה פרקים בערוץ 3)מת
(סוף
) חיח

פרפר17

New member
../images/Emo41.gifסעיד ג'רה../images/Emo41.gif

על הדמות: סעיד היה חייל עירקי במלחמת המפרץ הוא היה חוקר את האסירים בשיטות מזעזעות עד שהוא היתאהב באחת האסירות שלו שהוא הכיר עוד שהיה נער מהשכונה . אחרי שהוא משתחחר מהצבא (עדיין לא יודעים איך) הוא בא לאמריקה וה-CIA תופסים אותו ואומרים לו שאם יעזור להם קבוצת שהידים שמתכננים לעשות פיגוע אז הם יתנו לו את הכתובת של נדיה בלוס אנג'לס על השחקן: נווין אנדרוז הוא בעצם הודי במקור ולא ערבי הוא הישתתף בהרבה סרטים הודים אך סרט אחד תפס את עיני בערוץ 4 נווין משחק מארג'ה רשע וחרמן בסרט "קמה סוטרא" בהחלט אפשר לראות שם את התחת ה"ערבי" שלו חחחחחחחח על האי: סעיד הוא המהנדס שמיתעסק בכל הדברים הטכניים כמו המכשירי קשר וכל הדברים הטכניים שיכולים להוציא אותם מהאי קשרים רומנטיים: סעיד נהיה במשך העונה צמוד לשאנון אך הם מתרחקים שבון מת

פרפר17

New member
../images/Emo41.gifהוגו "הארלי"רייס../images/Emo41.gif

הארלי זוכה בלוטו בהרבה כסף אך במקום שחיו יסתדרו הם רק נהיים גרועים יותר מסתבר שהמספרים שבחר במספרים מקוללים שמאוד קשורים לאי הוא עושה הכל כדי לגלות מה קורה עם המספרים הוא הגיע אפילו עד איזור שומם אי שם באוסטרליה על השחקן: ג'ורג גרסייה הוא שחקן של קומדיות הוא הישתתף ב"תרגיע" שמשודר בימים אלה בערוץ ביפ וב"בקר" ובעוד סדרות קומדיה שלא שודרו בארץ על האי: הארלי הוא לרוב הבן אדם המצחיק והטוב אבל אחרי שהמספרים ניכנסים לחייו הוא מתעצבן והולך לחפש את הצרפתייה כדי לגלות מה הפשר שלהם.

פרפר17

New member
../images/Emo41.gifמייקל Dawson ווולט לויד ../images/Emo41.gif

מייקל נורא היתרגש לקראת גידול בנו עוד לפני שנולד למרות שחברתו לא רצתה להתחתן איתו הם עברו לגור יחד אך שנה אחרי שנולד וולט ,חברה של מייקל (שחכתי איך קוראים לה) קיבלה הצעת עבודה באמסטרדהם ולקחה את וולט איתה 10 שנים אחרי אימו של וולט מתה ומייקל טס לאוסטרליה לאסוף את וולט וולט הוא ילד מיוחד או כמו כמו שבראין אומר יש בו משו מוזר וולט איבד את אימו בגיל 11 ואביו אשר אותו הוא לא הכיר בא לאסוף אותו ואת ווינסט חברו הטוב ביותר של וולט. על השחקן: את הרולד פרניאו תוכלו לראות בתפקידו המצחיק בסרט רומיאו ויוליה ובסרטים מטריקס רילודד ורבולושן הוא גם שיחק בפרק הסיום של 'מתים במשרה חלקית' ובסדרה אוז באי אר אבל הוא ניכנס לשואו ביז בסידרה המפורסמת 'תהילה' בתפקיד אורח לשחקן שמשחק את וולט קוראים מלקום דיויד קלאיי הוא שיחק בסרט 'אנתוני פישר ' בגיל 7 על האי : מייקל ווולט לא הסתדרו ביחד בימים הראשונים על האי בעיקר בגלל שוינסנט הכלב של וולט נעלם אבל אחרי שוולט ראה שאבא שלו כן שלח לו גלויות ב10 שנים שלא הכיר אותו הם מתנהגים ממש כמו אב ובן מייקל החליט לבנות רפסודה כדי להוציא אותו ואת בנו מן האי ביחד עם ג'ין וסוייר הם הפליגו להם אל הלא נודע.....

פרפר17

New member
האמי

הסידרה אבודים היתה הזוכה הגדולה בטקס פרסי האמי בין הפרסים הם גרפו את סידרת הדרמה הכי טובה הבאמי הכי טוב לג'י ג'י אברמוס ולמלחין והנה כל הזכיות שלה Outstanding Casting For A Drama Series Outstanding Directing For A Drama Series Outstanding Music Composition For A Series Outstanding Drama Series Outstanding Single-Camera Sound Mixing For A Series Outstanding Special Visual Effects For A Series

פרפר17

New member
תמונה של הבנות באמי

קייט שנון וקלייר או אוונג'לין מגי ואמילי

פרפר17

New member
ואיך אפשר בלי.........

הזוג המלכותי של אבודים אוונג'לין ודומיניק המהממים

פרפר17

New member
לכל דבר טוב יש גם סוף טוב

כל אמריקה היתאהבה עכשיו גם תורכן בננות אני מצפה להרב תגובות כי ממש קרעתי את התחת על זה -סוף-

מיטל101

New member
אני מגיבה..!!

קודם כל,זה היה מ-ד-ה-י-ם! אני ממש קראתי ה-כ-ל!חחח קבלי מלאיין ח"ח.. את ממש עשית לי חשק לראות את הסדרה... אבל למה בון צריך למות?הוא נשמע חמוד... ושוב-כל הכבוד

meitalמיטל

New member
אני רואה את הסדרה....

אני רואה את הסדרה הזאת והיא ממש אבל ממש יפה, כדאי לכולם לראות אותה. ברגע שגומרים לראות פרק ישר רוצים לראות את הפרק הבא ככה שממש שווה לראות את הסדרה.

A d r i a n n e

New member
WOW dude!

*not reading not reading not reading* ahaahahaha i NEED to watch that show. :( someday i will :p but woo, nice work Dani! :) *hugs*

למעלה