XD
P PakoLina New member 13/9/05 #20 אומ, טוב שסיפרת D=../images/Emo118.gif אני חשבתי עד עכשיו שאפרתע המציאה את זה X= *איי דונט וואנט טו פול טו פיסס, איי וואנט טוו סיט אנד סטייר אוף יו..* *איימ אורייטף, איימ פאין, ג'אסט פריק אאוט לאט איט גו*
אומ, טוב שסיפרת D=../images/Emo118.gif אני חשבתי עד עכשיו שאפרתע המציאה את זה X= *איי דונט וואנט טו פול טו פיסס, איי וואנט טוו סיט אנד סטייר אוף יו..* *איימ אורייטף, איימ פאין, ג'אסט פריק אאוט לאט איט גו*
K keep smiling New member 14/9/05 #22 עם ראש כמו שלה...>> ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif זה הגיוני. D:
P PakoLina New member 14/9/05 #25 כע *O*../images/Emo118.gif אני פה עם אנדר מיי סקין *___*פול טו פיסס *__* היא וואזאנט זה שיר מוזר X_X
F Fay Wood New member 14/9/05 #27 טייק מי אוואי (?) ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif השיר הראשון. הכי יפע כמה זמן לא שמעתי את הדיסק הזה... ._.;; אנחנו מציפים את הפורום! XDDD
טייק מי אוואי (?) ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif השיר הראשון. הכי יפע כמה זמן לא שמעתי את הדיסק הזה... ._.;; אנחנו מציפים את הפורום! XDDD
F Fay Wood New member 14/9/05 #26 הו כעעע XDDD ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif כוסעעעע *_______* אנחנו מציפים את הפורום XDDD
מ מלפפון ים New member 14/9/05 #28 ../images/Emo45.gif XDD ../images/Emo58.gif לפרק 42 ומעלה אנחנו מנהלות דיון, מנהלות דיון. כן. . ואני עד פרק 47 חשבתי שהקטע ב42 היה סתם כי בלתה יותר זמן בתור חתול או שאולי רצתה לנקום בו בו על זה שמשך לה בזנב או משהו 0.0... ופרק 47 היה מממממש סוטה. המעיינות החמים X_X. הקטע על קן נראה מעניין והתפתחות משמעותית של העלילה D:. נו ש49 יצא כבר ]:.
../images/Emo45.gif XDD ../images/Emo58.gif לפרק 42 ומעלה אנחנו מנהלות דיון, מנהלות דיון. כן. . ואני עד פרק 47 חשבתי שהקטע ב42 היה סתם כי בלתה יותר זמן בתור חתול או שאולי רצתה לנקום בו בו על זה שמשך לה בזנב או משהו 0.0... ופרק 47 היה מממממש סוטה. המעיינות החמים X_X. הקטע על קן נראה מעניין והתפתחות משמעותית של העלילה D:. נו ש49 יצא כבר ]:.
F Fay Wood New member 14/9/05 #29 XDDD אוי המעיינות XD ../images/Emo168.gif שייצא כבר 49 T.T לילה טוב X_X; לא רוצה בצפר ;; המורה לאנגלית לא אוהבת אותי ._.;;
XDDD אוי המעיינות XD ../images/Emo168.gif שייצא כבר 49 T.T לילה טוב X_X; לא רוצה בצפר ;; המורה לאנגלית לא אוהבת אותי ._.;;
א אלונית 2006 New member 14/9/05 #38 אונגאי שימסטו פרתע! תצרבי לי מפרק 20 עד ל47? האמיול נהרססססססס והמחשב החראי לא מוריד!
F Fay Wood New member 15/9/05 #40 נגמרו הדיסקים X__X ../images/Emo168.gif לג~מרי~! X___X; אולי תביאי לי דיסקים למפגש? ._.;
F Freaky Angel New member 14/9/05 #30 יאי גם אני הצטרפתי ../images/Emo85.gif לא קשור כנראה לשרשור המסוים הזה אבל לא נורא אני בטוחה שתסלחו לי XP
יאי גם אני הצטרפתי ../images/Emo85.gif לא קשור כנראה לשרשור המסוים הזה אבל לא נורא אני בטוחה שתסלחו לי XP