פורום ג'ף באקלי נפתח רשמית!!!!

פורום ג'ף באקלי נפתח רשמית!!!!

יאללה, רשימת נוכחות? שם: גיל: איזור מגורים: תמונה: שיר אוהב של ג'ף: אלבום אהוב של ג'ף: ציטוט: אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולכתוב עוד דבר שצצים לכם בראש=]

אומייגאד!!!!!!!!!!

איזה כיףD: שם: יעל גיל: 16 איזור מגורים: כפ"ס תמונה: זה נראה לי מתאים לסיטואציה, אני מראה את אהבתי לג'ף
שיר אוהב של ג'ף: ראו שם משתמש אלבום אהוב של ג'ף: Grace ציטוט: ראו חתימה

Kettercat

New member
איזה יופי לנו ../images/Emo9.gif

שם: מאיה גיל: 21 איזור מגורים: מרכז תמונה: משעמם לי בעבודה
שיר אוהב של ג'ף: זה משתנה. נכון לעכשיו, Lover You Should've Come Over אלבום אהוב של ג'ף: Grace, כמה נדוש! ציטוט: "Kiss me out of desire babe, not consolation"

Incubus Creep

New member
אהההההההההD:

שם: כרמל גיל: 15.5 איזור מגורים: ת"א תמונה: איןליכח>< שיר אוהב של ג'ף: נראה לי שDream Brother אבל באמת קשה לומר.. אלבום אהוב של ג'ף: Grace ציטוט: בחתימה יש הרבה.. ווהו

Incubus Creep

New member
והתמונה

ובעצם בנוסף לDream Brother אני חייבת לרשום גם את Lover (אני גם מנגנת אותו בערך כל יום על הגיטרהXD) וגם את Grace..

AndreaCorr ©

New member
יש ../images/Emo9.gif

שם: שרון גיל: 19 וקצת איזור מגורים: הרצליה תמונה: לא בשלב זה:) שיר אוהב של ג'ף: lover you should've come over אלבום אהוב של ג'ף: גרייס, מקורי מצדי ציטוט: kiss me out of desire, but not consolation

מזל טוב../images/Emo9.gif

שם: גיא גיל: 21 איזור מגורים: השרון תמונה: מצורפת שיר אוהב של ג'ף: Lover you should've come over. אולי שיר האהבה היפה בכל הזמנים אלבום אהוב של ג'ף: אפשר לחשוב כמה כבר יש... Grace האופייני ציטוט: נצמד לאותו שיר - "Maybe I'm too young to keep good love from going wrong" אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולכתוב עוד דבר שצצים לכם בראש=] זה רעיון גאוני לפתוח את הפורום הזה ואני מתבייש שלא חשבתי על זה קודם

Paranoid Eyes

New member
יוהווו קולולולולו :))

שם:סיון גיל:26 איזור מגורים: מרכז תמונה: מצורפת שיר אוהב של ג'ף: אהממ זה מצחיק, כי בדיוק שקלטתי שיש פורום חדש(שזה עכשיו) אז יש את הללויה בחלחלצ. אז אני אומר השיר הזה, הקאבר הכי יפה :) אלבום אהוב של ג'ף: נו גרייס. ציטוט: נמנמנ אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולכתוב עוד דבר שצצים לכם בראש=] בשעות כאלו אני לא יצירתית, אני עייפה.

i D O 1 9 8 9

New member
מזל טוב :) מגיע לך הפורום על כל ההשקעה !

בכל מקרה, נראה לי שעניתי על זה כבר איפשהו בקומונה הישנה, בכ"א : שם: עידו גיל: 18 ומשהו איזור מגורים: צפון צפון תמונה: www.myspace.com/theagle17 שיר אוהב של ג'ף: Last goodbye , בעיקר בגלל שהוא מעלה לי כל מיני אסוציאציות. אלבום אהוב של ג'ף: Grace , האלבום עשוי בצורה ממש טובה בניגוד לשאר. ציטוט: לא עולה לי משהו בראש :\

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifאני:)

שם: אלין .
איזור מגורים: בארשבע.
תמונה: >
שיר אהוב של ג'ף: mojo pin כרגע..זה מתחלף כל פעם.
אלבום אהוב של ג'ף: גרייס?XD
ציטוט: חתימה.

Shemesh161

New member
יא יא יא D: פורום D:

מזל טוב לנו (:) נועה, כל הכבוד :) שם: אור שמש. גיל: 16 וחצי. איזור מגורים: ב"ש. תמונה: שיר אוהב של ג'ף: אהמ. last goodbye, I shall be released [אם זה נחשב חח], dream brother. אלבום אהוב של ג'ף: גרייס, וההופעה - mystery white boy. ציטוט: עזבו ציטוטים, תשחקו טטריס. D:

I Can Fly

New member
יאא מזלטוב.

שם: שי גיל: 16 איזור מגורים: צפון תמונה: - שיר אוהב של ג'ף: ממ זה משתנה כל הזמן, כרגע Dream Brother אלבום אהוב של ג'ף: Grace. לא צפוי או מה? ציטוט: בחתימה P:

lollapalooza

New member
יוהו! ../images/Emo9.gif

שם: הדס גיל: יותר מדי קרובה ל- 25 איזור מגורים: אני לא רוצה להכנס לזה
תמונה: מממ שיר אוהב של ג'ף: אוהב או אהוב? "הללויה", כי הוא יותר טוב גם מהביצוע המקורי אלבום אהוב של ג'ף: מממ... גרייס? ציטוט: נמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ

lollapalooza

New member
כן.

אני לא כל כך אוהבת את הביצוע של לאונרד, אבל הביצוע של באקלי עושה לי צמרמורות.

יאיי^^../images/Emo71.gif

שם: ליאל גיל: 14 ויומיים^^ איזור מגורים: חיפה תמונה: נאמ
שיר אוהב של ג'ף: Mojo pin כרגע. אלבום אהוב של ג'ף: גרייסD: ציטוט: "תארי לעצמך, לדעת שהשמש קיימת רק בגלל שאת מרגישה את הכאב הנוראי של החום, ולא משום שאת מכירה את השמחה של האור.", מדור הפרוזק
[אני לא בטוחה שזה בדיוק ככה, אין לי את הספר לידי><]

למעלה