פורום ג'ף באקלי נפתח רשמית!!!!

טוב נו אני אצטרף

הייתי קוראת סמויה בקומונה והיה לי את הכבוד אפילו להגיב שם פעם פעמיים שם: יעל גיל: 104 איזור מגורים: מעבדה לפיזיקה רוחשת עכברים תמונה: אני בתגובה המהירה שיר אהוב של ג'ף: מתחלף, נו אלבום אהוב של ג'ף: יש לי רק את גרייס ציטוט: "שושנה שושנה שושנה, ירח נשא אל ההר"

Guybrush Marley

New member
אבל זה "ירח נישא אל ענן"../images/Emo118.gif

LimiMimi

New member
מגניב.

אני בדיוק בגמילה קלה
שם: לימור גיל: 18 איזור מגורים: כפ"ס תמונה - שיר אהוב של ג'ף: Last Goodbye אלבום אהוב של ג'ף: טוב, זו לא חכמה. גרייס. ציטוט - אין לי כוח, בחיי.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה

שם: זמר גיל: 14 איזור מגורים: ראשון תמונה: שיר אהוב של ג'ף: mojo pin, last goodbye, grace, hallelujah אלבום אהוב של ג'ף: גרייס
ציטוט: Born again from the rhythm screaming down from heaven

Cherub Rock

New member
וואו, אני לא מאמינה שסוף סוף נפתח לו פורום!

איזה יופי
שם: רוני גיל: 16 איזור מגורים: רעננה תמונה: נהה שיר אוהב של ג'ף: So Real אלבום אהוב של ג'ף: Grace כמובן, זה גם האלבום היחיד שלו, השאר זה אלבומי אוסף וכל מיני שירים שהוא לא הוציא, אבל בכל מקרה, אין על Grace ציטוט:

Ellabll

New member
:)

שם: אלה גיל: 17 איזור מגורים: ת"א אלבום אהוב של ג'ף: גרייס כמובן וMystery White Boy אלבום הופעה

les miserables

New member
כל הכבוד על היוזמה/tapuzforum/images/emo6.gif

אז ככה; מיכל,בת 27 ,ירושלמית. אלבום אהוב-גרייס לא סגורה עדיין על שיר אהוב כי יש כ``כ הרבה,אולי יום אחד אחליט.בהצלחה לנו ותקווה לפורום פורה ומהנה!!

MogaY

New member
מצטרפת...

קראתי הרבה בקומונה... אגב, מזל טוב! שם: אלמוג גיל: 17 איזור מגורים: קריות תמונה: אחותי ניסתה לצלם אותי.... שיר אוהב של ג'ף: Lover, You Should've Come Over אלבום אהוב של ג'ף: Grace-Legacy Edition [יש שם את Forget Her!!] ציטוט: Too young to hold on and too old to just break free and run

lin23

New member
סוף סוף פורום ישראלי

טוב, אני מרגישה ממש זקנה פה (בת 30) בין כולכם. אוהבת ומכירה את המוזיקה שלו שנים (10 לפחות). מאוד מתחברת ל NIGTHMARES BY THE SEA

2nd me

New member
יש לך תמונה יותר ברורה של הקורט? ../images/Emo99.gif

מאיפה היא?

למעלה