פורום האח הגדול פתח דיון

iba90

New member
דה! זה מה שאני אומר...

הוא מחכה כל כך לפעם הראשונה כאילו הוא מינימום הולך להשתתף ב"מעמד הר סיני" ובפועל....הפעם הראשונה של רוב האנשים (שאני שמעתי - שלא תגידו שאני מכליל) לא הייתה משהו.

iba90

New member
אז אני מתקן...

סקס זה אחלה דבר....אחלה הרגשה וכשאוהבים מישהו\י זה בטח עילוי רוחני...התכוונתי לפעם הראשונה...עם הזמן זה מין הסתם (למרות שמין זה לא סתם) משתפר

Reyn

New member
*מן הסתם (מצטער לקלקל לך את ה-pun
)

Reyn

New member
הלילה יצא לי לנהוג בכביש מהיר ללא תאורה,

כשלפתע הבחנתי במכונית ששני הפנסים האחוריים שלה שרופים. זה היה רצף התגובות שלי:
1. זיהיתי את התופעה בתור דבר חריג, הרמתי גבה ותהיתי איך הוא הגיע למצב הזה
2. העליתי השערה כללית שהנהג לא בדק את הפנסים שלו הרבה זמן, ושם הפסקתי לחשוב על הנושא כי זה לא באמת מעניין אותי
3. עקפתי את המכונית והמשכתי בנסיעה, תוך שיכחה מוחלטת של האירוע עד לרגע זה

אני מרגיש כאילו אנחנו מנהלים כרגע דיון על מכונית שנשרפו לה הפנסים. שני המקרים עוסקים בתופעה איזוטרית שגורמת למסתכל מהצד להרים גבה ולתהות איך מישהו הגיע למצב הזה, בשני המקרים המסקנה היא שזה לא מבחירה אבל נובע במידה מסויימת מדפוס הפעולה של האדם המעורב, ובשני המקרים מדובר על מקרה נקודתי שמשפיע רק על אדם אחד והסובבים אותו, אז אין כאן נושא מעניין לשיח הציבורי.

במילים אחרות, אני לא מבין איפה הדרמה. מדי פעם משהו בחיי היומיום מזכיר את חוסר הנסיון שלי, אבל אין לו השפעה ממשית על חיי מלבד בתחום הזוגי, והוא לא משנה מהותית את התחושה שלי לגבי עצמי או לגבי העולם.
כשאכנס עם מישהי לזוגיות/למיטה, היא תצטרך לדעת על חוסר הנסיון שלי. לשאר האנשים זה לא רלוונטי ולא מעניין מעבר לרמת האנקדוטה. וזהו, כאן מסתיים בעיני הספקטרום של התייחסויות לחוסר נסיון. כל הקטע של "עיסוק חברתי ותקשורתי בנושא" לא לגמרי ברור לי.

למעלה