פורום הולך ונעלם

12אני12

New member
פורום הולך ונעלם

לא יודעת למה אבל פעם הייתי נכנסת קבועה לפורום הזה... הייתי כותבת וקוראת... פתאום, בלי שום כוונה, אני כבר לא נכנסת מדי יום לפורום כדי להתעדכן... זה התחיל מ"ליאורוש כפרע" שנתנה לפורום אווירה ילדותית (ויש כאלה שיחלקו על דעתי) וכתבה 5 הודעות בדקה על דברים שהם בכלל לא קשורים לאביב ... פתאום כבר אנשים כמו "עליסה להתראות" --- [שאת מה שהיא כתבה הייתי קוראת כל פעם כי חשבתי (אני עכשיו חושבת) שהיא חכמה ואהבתי את הדעות שלה], "shmuelr"--- שהיה כותב יותר פעם, "one echoe", "ליאורנר"-- שכותב הרבה פחות. כל האנשים האלה במיוחד עליסה וone echoe שהיו כותבים הרבה פתאום נעלמו והחליפו אותם "ילדי המשחקים" ועוד כל מיני אנשים שהפכו את הפורום לילדותי ושטותי. חבל... ככה זה גם הקהל היום של אביב.

אלינה מ

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

קודם כל מאמי... ברוכה השבא. אני פה כבר משהו כמו חודש אז אני לא יכולה להגיד לך מה היה פעם.. מה שאני יודעת הוא שבאמת יש פה יותר מידי משחקים! במקום דברים חשובים על אביב.. אז אני מסכימה איתך..! אמממ וזהו אין לי מה להוסיף לזה...!

12אני12

New member
אממ כןן..

פעם היו נכנסים לפה בשביל להתעדכן על הופעות, חוויות מהופעות וכו' אבל עכשיו זה רק בשביל לראות אם העלו עוד משחק... לרוב...

ממממ

שמעי אם את חושבת שאני איכשהו שותפה לדבר הזה אז מצטערת... דבר שני... מה לעשות? אני מבינה שזה כואב לך באיזה שהו מקום ואני מבינה על מה את מדברת אבל יאללה קחי בקלות...כולה פורום באנטרנט אחרי הכל.... אני מאמינה שהחים שלך לא מתחילים ומסתיימים כאן....וגמלי חבל על הקהל של אביב בהופעות פשוט נורא..... אבל העולם השתנה וחבל וכואב אבל אני מאמינה שאת יכולה להבליג על זה.... אני מאמינה שאת יכולה לא לציין פה שמות של אלה שהרסו תפורום...וחלק מהם לא בכוונה....זה קצת מעליב אז רחמנות על בני אדם כמו שיש לך רחמנות על חיות... ואם נפגעת אז זו לא הכוונה כל מה שהתכונתי להגיד זה שאל תקחי קשה כי לכולם קשה הקהל של אביב (אני לא מדברת על הפורום) ובקשר לפורום,זה כולה אנטרנט..אין מה להצטער...מה שהיה פעם לא יחזור ואולי כי לאנשים הישנים פה יש כבר קצת חיים.... אז צריך רק לשמוח בשבילם.

12אני12

New member
אין לך על מה להצטער

איפה ראית שלקחתי קשה?... סתם נקודה למחשבה. זה לא שישבתי ובכיתי פשוט חבל.. אולי באמת זה כי יש להם חיים וזה פחות מעסיק אותם.. יכול להיות שזאת עוד סיבה.. אבל זאת לא רק הסיבה.

InnocenceLost

New member
אני מבינה אותך

אני בפורום כבר כמעט שנה (עם הפסקה של חודשיים באמצע) וראיתי אנשים הולכים ונעלמים פעם הייתי כותבת פה המוון , ונכנסת לפה כל הזמן ואני מצטערת אני לא מספיקה לעקוב אחריכם כל יום יש פה 523345 נושאים חדשים זה עושה לי כאב ראש=\

ליאורנר

New member
אני כותב כמו פעם רק פחות....

כמו העולם שמשתנה כך גם אנשים משתנים אנשים מתגייסים אנשים הולכים לאוניברסטאות אנשים יורדים מהארץ ולצערי הרב גם אנשים עולים לגן חובה[גן שוש שולטים] גם אני מתגעגע לימים של פעם אבל הם לא יחזרו... גם התקופה של אביב שונה מאז אז אולי זה משפיע על האנשים אבל יהיה טוב לא לדאוג

חמדונה

New member
אבל נשארת ../images/Emo47.gif

ספורות מאד הן ההודעות שכתבת ולא הצחיקו אותי.

מעיין51

New member
../images/Emo7.gif

קצת מעליב מה שכתבת... אני כבר כמעט שנה בפורום... וכמעט התחלתי להרגיש שייכת.. ואני לא חושבת שאני נמצאת בתוך "ילדי המשחקים"... מקווה לפחות..

מעיין51

New member
לא השלמתי את המשפט...

"ואני לא חושבת שאני נמצאת בתוך "ילדי המשחקים"...למרות שאני דיי חדשה"

yellow cheese

New member
את לא בגן משחקים.

הפורום באמת עבר קצת בלאגנים לאחרונה והיו המון מריבות יחד עם זאת, הפורום תמיד היה ותמיד יהיה מקום נחמד שכיף להיות בו. מה גם שהפורום עלה כמה וכמה רמות ממה שהוא היה לפני כן.

One Echoe

New member
איזו מחמאה../images/Emo13.gifתודה

לצערי אנשים ונשים לא מחבבים אותי כאן כ"כ../images/Emo3.gif אבל אני עדיין קורא פה מדי פעם.

The Nobody

New member
אתה אפס בלי דניאלה.

אם כבר מעלים זכרונות מהעבר.. בזכות שניכם התחלתי לקרוא פה. ../images/Emo13.gif

גיל זה לא שלא מחבבים

פשוט זה מרגיש לפעמים כאילו הדבר היחיד שאיכפת לך זה האדיאולוגיה שלך ולא אנשים ...חוץ מזה אני חושבת שאתה בחור מאוד נחמד.

למעלה