פורום הולך ונעלם

One Echoe

New member
תגובה

שמעי, אני לא אכנס איתך עכשיו לויכוח, בכל זאת לי לפתח שיחה עלי ככה בפורום; אבל בגדול, זה שמסתכלים על מה שאני כותב מלכתחילה כדבר מוּטֶה, ואז מפרשים את הדברים בצורה מאוד לא אובייקטיבית. כלומר, אז אנשים נאטמים, ולא משנה מה אני אומר - וכיוצא בזה שופטים אותי באופן אישי כאשר אני מדיין על אידאולוגיה. ברור שאכפת לי כאן מאנשים, אבל העקרונות, הערכים והאידאולוגיה - כל אלה הם חלקים אינטגרליים מהתפיסה השוטפת שלי. פשוט שימי את עצמך במקומי, רק ע"פ הערכים שלך. *הערה: אני ממש לא מעוניין שמישהו אחר יגיב לי חוץ מליאור ואני לא רוצה להפוך את זה לשרשורפלצת, אנא כבדו זאת.

=]

אני מבינה, ונראה לך שרציתי להכנס איתך בשם אלוהים לוויכוח? הרי זה כל הקטע..שממש לא....כמו שאמרתי,אני כן מחבבת אותך,פשוט העניין עם האידיאולוגיה שאגב אני מאוד מתחברת אליה-מי לא מסוגל להתחבר אליה ?זה הי אנושי בעולם הרי... פשוט אתה קצת פנאט../images/Emo3.gif ואתה מודע לזה אני אהבלה אם אתה לא מודע לזה...וזה מתבטא לפעמים בקישורים האלה שלא כל אחד בנויי להם ואז הוא נכנס ובום! טראומה לכל החיים. אני פשוט מאמינה בכך שיש אנשים שבאמת לא מסוגלים להתחייב לדברים שהם לא מסוגלים לעמוד בהם כי בני האדם הם יצריים ותאוותניים ולא משנה כמה תטיח בהם את הכאפה ועם כל רגשי האשם הם ישארו בדיוק אותו הדבר כמוני למשל ואז זה כבר כמו להכנס עם הראש בקיר, זה עושה כאב ראש וזה מזעזע את הקיר...ולא הקיר לא נשבר בסוף,ככה זה בדרך כלל בחיים............עם כל היופי שבאידיאולוגיה שלך מה שאני מנסה לומר יש גם עוד אידיאולוגיה לא פחות קטנה של כבוד האדם וחירותו וממש לא נראה לי שאני צריכה להסביר לך את פרטי הסעיפים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

One Echoe

New member
תגובה

ליאור, אני לא אוהב את השימוש במילה "פאנט", כי בדר"כ הוא מוציא את כל התוכן מהדיון. כלומר, העובדה שהדיעות שלי הן לא קונצנזוסיאליות, וכמובן שאני מודע לזה, לא הופכת אותן אוטומטית ללא-נכונות. אני גם חושב שהפרשנות שלך לגמרי מוטעית, אני אף פעם לא חטאתי באי-כיבוד כבוד האדם, להיפך. שימי לב שכל הויכוחים כאן בפורום על זכויות בעלי-חיים ועל צמחונות לא התחילו ממני. זה התחיל בכך שאני פתחתי דיון (אחרי ששאלתי את חברי הפורום אם הם מעוניינים בכך!), והרבה חבר'ה תקפו אותי וזלזלו בי. מה רצית, שאני לא אגן על עצמי? אני בסך הכל כותב את דעתי; אלו האחרים שלא מסוגלים להתמודד עם דיעות שונות משלהם, וכנראה בגלל דיסוננס קוגנטיבי כבד, הם הרגישו צורך לעשות מה שעשו: לא התמודדו בצורה בוגרת ושקולה עם הטיעונים שלי, אלא החליטו להקניט אותי. לגופה של אידיאולוגיה, אני חושב שצריך ראש פתוח בשביל להבין לאן אני חותר; שימי את עצמך שנייה כמה מאות שנים אחורה, למשל, לפני 300 שנה. חשבי מה היה היחס לשחורים באותה התקופה, ומה חשבו עליהם. עכשיו חשבי על כך שאת נמצאת שם בדעת מיעוט, לגבי כך ששחורים הם שווים ללבנים. חשבי על כך שבין 50 ל100 מיליארד שחורים היו נרצחים מדי שנה. מה היית עושה בנידון? האם היית אומרת שבגלל שלבני האדם (הלבנים) יש "חופש וחירות", מותר להם לדכא שחורים, להרוגם ולנצלם? ליאור, לבעלי-החיים יש זכויות, במובן הפוליטי ביותר של המילה. את הזכויות האלה מפרים באופן בוטה, כל שנה, יממה, שעה ודקה. הדבר המינימלי ביותר שאני יכול לעשות הוא לשכנע אנשים לזנוח את הסוּגֵנוּת שלהם ולהפסיק לממן את הפגיעה בבעלי-החיים. בקיצור, אחרי הדיון המרתק, לצערי אנשים כאן באמת לא מחבבים אותי. וחבל. כי פעם היה פה באמת נחמד../images/Emo13.gif

כשאני אומרת פנאט

זה בדרך כלל בצחוק זאת מילה שאני אוהבת להשתמש בה ורציתי בעצם לומר שאתה מאוד מאוד דבק ברעיון. כשאני חושבת על זה אתה באמת לא ממש פגעת בכבודם של אנשים אלא להפך,הדיונים סביבך היו מאוד אגרסיביים ולכן אולי היה נדמה לי שזה בא מיוזמתך אבל כשאני חושבת על זה יכול מאוד להיות שאחרים הם אלו שהתנהגו כמו נבלות כלפייך . התכוונתי לכך שבעת פרסום קישור ללא הזהרה כאן אתה פוגע בכבוד אדם. לרגע לא טענתי שלחיות אין זכויות אני אומרת שלבני האדם לרוב אין יכולת להתגבר על יצרים שהם בעצם טבעיים. יש מה שנקרא אוכלי בשר אינטנסיבי ,כל חובבי הארגנטינאי וכו שבשבילם בשר זה ערך עליון וזה קצת בוא נגיד גובל בחזירות וזה עצוב שסביב זה יש תעשייה שלמה ויש את אלו שאוכלים בשר בעדינות כלומר במידה ובצער,אמנם מודעים לרצח שמאחורי הסטייק אבל מודעים למציאות שביננו אי אפשר לשנות אותה...אני כזאת ורוב האנשים הם כאלה...ולבוא ולעשות ריגשי זה פשוט לא יעזור זה סתם יעצבן ...אתה לא תוכל להפסיק את פעולתה של תעשיית הבשר לעולם...אולי להשפיע פה ושם על תהליכים ועל כן תבורך..אבל מעבר זה חסר טעם לדעתי

One Echoe

New member
תגובה

1. אני אכן דבק ברעיון ../images/Emo13.gif 2. אני ממש שמח שהגעת למסקנה הזאת. הדיונים היו מאוד אגרסיביים ופנו נגדי, אישית, בהרבה מקרים. כשאני בסך הכל הצגתי את דעתי, ולאנשים היה קשה להתמודד עם הדיסוננס שלהם, או משהו כזה. אני שמח שהבנת שאנשים התנהגו כמו נבלות כלפיי. 3. ליאור, אני תמיד מזהיר לפני שאני שם קישור, ואם אני שוכח אני מתנצל. בכל מקרה אני לא חושב שזה פגיעה בכבוד האדם לשים קישור בלי להזהיר - אני נוהג להזהיר כי אני חושב שזה הוגן ופרודקטיבי יותר; אבל אני לא חושב שלשים קישור שבסך הכל מראה סרטון עובדתי זו פגיעה בכבוד האדם. 4. אכילת בשר היא לא יצר טבעי, היא עניין של בחירה. רוב האנשים שאוכלים "בעדינות" אינם מודעים לסבל הקשה שבעילי-חיים עוברים, ולרצח הקשה שלהם. יש עוד שלל סיבות, חלקן תרבותיות, שמביאות אנשים לאכול בשר; זה לא שאנשים בוחרים לאכול בשר כי הם מודעים לרצח אבל בכל זאת רוצים להמשיך לעשות זאת. זה עניין הרבה יותר מורכב. אם את רוצה להיכנס לעובי הקורה, אני ממליץ לך על "שחרור בעלי-החיים" של פיטר סינגר. ספר נהדר שיכול לענות לך על הרבה שאלות. 5. דבר אחרון: אני מודע לכך שמחר כל התעשייה לא תיסגר, אבל שימי לב שכל אדם אחד שבוחר להפסיק לאכול בשר מציל 4,000 בעלי-חיים מחיים של סבל ומוות אכזרי. יותר אנשים עוברים לצמחונות ולטבעונות, ואף אם נשכנע רק מעט אנשים עדיין הצלנו אלפי בעלי-חיים. זה מאבק ממושך, כמו מאבקים אחרים בהיסטוריה, אבל ליאור, האם בגלל שהמאבק הוא קשה צריך להיכנע? תחשבי כמה זמן לקח לשחורים להפסיק את העבדות שלהם, זה לא אומר שהמאבק שלכם לא מוצדק; להיפך! בקיצור, אני מקווה שתחשבי על זה ברצינות ושתביני שבעלי-חיים הם לא סחורה, או מוצר. הם יצורים רגישים לסבל שמגיעות להם את כל הזכויות שמגיעות לבני האדם. שבוע נעים ../images/Emo13.gif

חמדונה

New member
קודם כל,

זה שאנשים עוזבים זה לאו דווקא שלילי, ברוב המקרים זה אפילו חיובי. אם הפורום לא היה משתנה בכלל, נתקע באותו מקום, זה היה קצת עצוב- לפעמים לא לכולם מתאימים השינויים, וטוב שהם יכולים לזהות את זה ולעזוב. אחרת הם סתם מעיקים ומתעלקים פה. ואם הפורום שטותי בעינייך, יש X בפינה העליונה הימנית. אף אחד לא כובל אותך באזיקים לכתוב פה, באמת. דבר שני, הפורום תמיד היה קצת שטותי, וזה מה שכיף בו. כשאני הגעתי, לפני יותר משנתיים, הפורום היה מוצף ב"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קברתתתתתתתתתתתת אישפזתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחח". ואת יודעת מה? זה מקסים. כי לכל פורום יש את השטויות שלו, ואלו שטויות מתחלפות וזה נהדר. דבר שלישי, אם את חושב שיש לך מה לתרום לפורום- את מוזמנת. אבל לבקר אנשים אחרים על הנסיונות שלהם לתרום- זה כבר לא לעניין. כן, גם לדעתי יש כאן יותר משחקים. אז? אני לא חייבת להשתתף בכולם, וגם את לא. דבר רביעי, להכליל לפי פורום באינטרנט ולקבוע מי הקהל של אביב (אלפי אנשים, אלפי), זה מעשה דבילי ונלעג.

12אני12

New member
------

לא אמרתי שזה שאנשים עוזבים את הפורום זה שלילי... תקראי מה כתבתי למעלה.. אני פשוט חושבת שהסיבה לכך היא כל המשחקים והשטויות שרצות פה... היותר מדי משחקים ושטויות. זה נחמד שיש סקר פעם בשבוע וכל זה אבל בכל עמוד יש לפחות 2 משחקים וזה מעיק ולא כיף. ועל זה חבל. וכן, אני יודעת שיש X למעלה. ודבר אחרון, לא יודעת איך הסקת מהמילים שלי שלפי הפורום קבעתי מי הקהל של אביב. אמרתי את זה בלי קשר לפורום.. שזה פשוט הקהל של אביב כיום

bobit marely

New member
היי..אממ אני מסכימה איתך

אני מסכימה איתך לגמרי. באמת נהיה פה קצת גנון ובגלל זה חשוב לדעת לסנן. יש אנשים שאת לא חייבת לקרוא את התגובה שלהם או נושאים שאת לא חייבת להשתתף בהם. אני לא אומרת את זה בקטע של לתקוף סתם עצה ../images/Emo13.gif לילה טוב../images/Emo29.gif

למעלה