פורום הישרדות

n l m

New member
מה אכפת לך?

מי שכותב פה נשאר פה ומי שמתייחס לסדרה ברצינות נשאר פה דווקא יהיה נחמד אם יהיה מקום לאחרים לכתוב בו שלא יהיו פה שרשורים "הפרק הראשון של העונה ה-14-שמתי עיין על ההוא החתיך, נראה לי שיהיה טוב" שונא את זה שיהיה סדר חוץ מזה גם לאפרנטיס היה פורום שנסגר אחריי שבוע

maya567

New member
בטח שאכפת לנו

ונועם - גם לך צריך להיות אכפת. תלך תציץ באנשים שכותבים שם - אז זה אולי נחמד בהתחלה לחשוב שוואללה לפחות הילדודס והפקאצות ידונו שם מי יותר ש!!ה סטפני או יול (כי חס וחלילה שהם יכירו דמויות כמו קאת'י או ריצ'ארד האש - כמו שמנהל הפורום הלא-ידוע שלהם קורא לו), ואיזו עונה מדאימה עונה 14 כי יש שם מלא חתיכים כמו אדגרדו ואלכס - אבל עדיין, לנו אמור להיות אכפת מהפורום שלנו, והחלטה כזו יכולה רק להרע לו. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות, זה להמשיך ולהיות פעילים בפורום שלנו. ולא לשתף פעולה עם השטות הזו ולעבור לפורומים החדשים האלה. מעכשיו - כל סידרת ריאליטי שאנחנו רואים צריכה לקבל שרשור משלה. אנחנו עושים את זה עם ANTM, אבל הפסקנו עם American Idol בגלל הפורום שנפתח להם. לא עוד! יותר אין דיבורים במסרים, במירק, באייסי או במסנג'ר על ריאליטי. הכל על גבי הפורום.

n l m

New member
היה אכפת לי

אם הייתי חושב שהפורום ההוא מאיים אבל אני ממש לא חושב כך אנחנו קיימים כבר שנים אנחנו מהפורומים הכי פופולאריים שיש בתפוז מי שבאמת יתייחס ברצינות לסדרה יימצא אותנו יודעים שאנחנו פורום השרדות האמיתי אני מבין את הפגיעה אבל לא מבין את הדאגה מהפורום ההוא פורום אמריקן איידול ישר כשהוא נפתח נכנסתי וראיתי איזה 4 דפים של דיונים ענייניים על התכנית פה זה ממש לא ככה אי אפשר להשוות

adi007

New member
../images/Emo45.gif

אבל תשאירי את המירק.

maya567

New member
תפוז האלה... זה פשוט לא יאומן

איך תפוז עושה כזה דבר?? הרי הפורום הזה התחיל בתור פורום הישרדות... כנראה התחלפו שם כל כך הרבה אנשים שכבר אין להם מושג מה הולך בפורומים שלהם. זה יריקה בפרצוף של משתתפי הפורום. פורום שכבר הפך לקהילה (ותפוז אוהבים להשתמש במילה הזו). אז תפוז יוכלו להוסיף עוד פורום אחד למספר האינסופי של הפורומים שנפתחים פה, אבל הם איבדו את השמץ האחרון של כבוד שהיה לי לחברה הזו. ומי שחושב שאני מגזימה - מוזמן לעבור לפורום הישרדות ה"אמיתי".

LOVEtheMcMAHONS

New member
עמדתי בתור מנהל הפורום

לא מאפשרת לי לצאת בצורה פומבית נגד החלטת הנהלת תפוז. יחד עם זאת ממש מפריע לי לקרוא (בשניה וחצי שנכנסתי - וזה לא יקרה שוב- לראות מי ומה קורה בפורום החדש) שאנשים פתאום שמחים ש"סוף סוף" קם פורום הישרדות וש"החזירו" את פורום הישרדות.

n l m

New member
אל תהרגו אותי אבל אני באמת לא מבין מה הסיפור

מי שמעריץ את הסדרה וראה את כל העונות מעונה 1 ומתייחס לסדרה ברצינות יודע שהפורום הוא פה זה ידוע האם אכפת לך שמישהו שצפה מעונה 13 וזה נראה לו מגניב כל האתגרים וכל החתיכים יחשוב שהפורום לא פה? למי אכפת? הריי ראית את הפורום, ראית את התוכן, נראה לך שהוא עומד להשתנות?, לא נראה לי אז איך בדיוק זה מאיים אני לא יודע זה בדיוק כמו כל קומונה שיכולה לקום פה חוץ מזה אני דיי בטוח שאם תנסו לברר תגלו שהפורום ההוא נפתח בגלל השרדות ערוץ 10 שעומדים לבוא בקרוב הריי תפוז עושים פורום לכל תכנית ישראלית כמעט שצצה וגם אם זה לא תוכנן אני בטוח שישר כשיתחיל הם יספחו את הפורום ההוא לתכנית ההיא מה עדיף? שהפורום ההוא יסופח לתכנית או הפורום שלנו? הריי לא רוצים לחזור שוב לתקופת YESREAL

מצטערת

מאיפה שאני רואה את זה, יש פורום סדרות מציאות, יש קומונה של הישרדות ואין את הדבר האמיתי. אני לא יודעת מה הבעיה בקצת תחרות ויפה שנתנו לזה במה שם. קרוב לוודאי שזו תהיה אחת מההודעות האחרונות שלי פה בפורום בכל מה שקשור להישרדות אז נותר לי לאחל לכם הרבה בהצלחה !!!!

Euroziv

New member
בושה לתפוז

לפי דעתי אם כבר עושים פורום בתפוז להישרדות מן הסתם המנהלים של הקומונה של הישרדות צריכים להיות המנהלים של זה כיאלו נטע מנהלת פורום בתפוז?בושה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני לא מבין מה הבעיה שלכם

הפורום הזה רחוק מלהיות פורום השרדות. אז יכול להיות שהוא התחיל ככה,אבל אין פה שום שרשורים והודעות חוץ מהפרק היומי. יש לכם בעיה עם האנשים שכותבים שם?אף אחד לא הכריח אותכם לכתוב שם. אם הפורום הז היה עוסק בשרשורים ונושאים חוץ מנושא הפרק השבועי,זה היה משהו אחר.אתם לא עושים שום דבר חוץ מזה,אין לכם מה להתלונן.

Oukami Kun

New member
אולי זה רק בגלל הגרסה הישראלית...

הרי לכל דבר שיוצא או עומד לצאת לשידור בארץ פותחים כאן פורום, במיוחד אם הוא ישראלי... אז מה הריגוש? נמשיך לכתוב כןא, כי שם הדיונים יגיעו לרמה של בטטות. ופה לא. תחשבו שאנחנו כמו פורום אומנות בעוגות והם אומנות בעוגות למתחילים. הגיון פשוט.

למעלה