פורום הישרדות

Woogyman

New member
הניחוש שלי - ../images/Emo110.gif

מי שיודע לאיית נכון את השמות של המתמודדים (והם לא ממש חזקים בזה שם, כפי הנראה).

willo

New member
קצת הגזמנו לא?

אני אישית לא מבין מה ההתרגשות, נכון שהפורום הפך לחלק מחבריו לקהילה אבל אולי זו הבעיה (שיש חלק מלא מרגיש שייך). אני זוכר כשהתחלתי לכתוב (אי שם בתחילת עונה 9 של הישרדות) הפורום היה הרבה יותר פעיל, ומאז הפעילות ירדה למחתרת המירק ודומיו. בהחלט ניתן להבחין שיש כאן קבוצה מאוד מגובשת עם קודים וקשרים טובים שמהווה את הבסיס של הפורום הזה, ואם נחזור לבית הספר היסודי (אצלי מדובר על לפני יותר מ23 שנה...) שם הם כונו ה"מקובלים" ואני בטוח שיש כאלו שדבר כזה מרתיע אנשים להצטרף ואז הם מחליטים לפתוח להם פורומים חדשים. שלא יבינו אותי לא נכון, אישית אני לא מרגיש כך, ואיני חושב שיש צורך לעשות מפגשים בעזריאלי לצורך מסעות גיבוש בין פוקס למה שיש שם (זה לא המקום האהוב עלי), אבל כשאנשים חדשים נכנסים להודעות וכל מה שהם רואים זה קודים ותכתובות פרטיות מבלי להתייחס לתוכניות המשודרות הם לא מתחברים למה שכתוב כאן. אז אם יש כאלו שחושבים שיש מקום לפורום נפרד להישרדות, ואם זה יצליח להם אז שיהנו (ואם זה יפחית את התמונות של סטפני באתר רק נרוויח), לדעתי זה עדיין פורום שכיף להיכנס אליו וההתייחסות שלו לכל התוכניות מבורכת ואני לא רואה צורך בפורום שייתיחס לסדרה אחת, שיש לה עונה מוגבלת (ולגבי העונה הנוכחית לא צריך להוסיף). לפחות כהישרדות תתחיל בערוץ 10 אפשר יהיה להימנע מהודעות של בנות 12 שרואות בנים שמנים ושעירים בלי חולצה או בנים שרואים בנות בבגדי ים ומאבדים את הצפון. בכל מקרה אם אנשים לא ימשיכו לכתוב בפורום הזה ברור שהוא יגווע (ללא קשר לפורום השרדות כזה או אחר), אז אם המהלך הזה גרם לפתיחת עוד שרשור - הרווחנו.

Tarantelle

New member
ביג דיל../images/Emo103.gif

יחזיק בערך עד סוף העונה ואז יסגרו אותו... ומישהו ראה מה הולך בפורום טופ מודל? איחס... בנות 14 עם פול אייקונים שאי אפשר לקרוא (ותוכן ההודעות מלא בשגיאות מעצבנות). שיהיה פורום הישרדות שהפקאצות יתלהבו, ושיתלהבו מהגרסה הישראלית... מה שחשוב זה שמי שנאמן לפורום הזה ישאר כאן ואז אין סיבה אפילו שנרגיש שיש פורום נפרד להישרדות. -ליאור-

למעלה