פורום זוגיות חוגג ב
אנשים

Lillith Dirge

New member
ביקורת מעולה :]

תודה. לא פגעת. אני הייתי צריכה ביקורת בונה כזאת. כמו שאמרתי זה רק ההתחלה, ואני כותבת את זה תוך כדי שיעור. פסיקים וכאלה אני שוכחת לפעמים להוסיף, אבל בסוף כשאני מעבדת הכל.. אני שמה איפה שצריך. אז לגבי זה אין מה לדאוג. זה רק טיוטה. וזה רק ההתחלה, יש לי כבר ספר באורך 150 דפים אם לא יותר. ואני עדיין עובדת עליו. וכל הזמן מכניסה דברים ועוד תיאורים ומשנה דברים שאני כותבת. לא מנסה לכתוב בשפה גבוהה. זה פשוט ככה, מנסה שאנשים יכנסו לתוך הסיפור. אם איכזבתי אותך, צר לי. רציתי לעניין :]

lacrimosa girl

New member
סבבה, הכל כמובן זו התרשמות אישית שלי

ויכול להיות [רוב הסיכויים] שהיא מוטעית לחלוטין. אבל... אני עברתי תהליך ארוך של ללמוד ~איך~ לכתוב, ואני משתפת אותך. D: את מוזמנת ל"קחת" אם את רוצה
ואם זו ההתחלה, אני מצטערת. משום מה חשבתי שזה סיפור בפני עצמו X_X ובקשר לשפה... אני לא אכריח אותך לשנות [סאבטקסט: דווקא כן!
] אבל לדעתי, כתיבה וקריאה שתיהן הרבה יותר זורמות כשהן נעשות כמו חשביה, פעולה טבעית לחלוטין, ומה שאני הרגשתי מהטקסט זה שהכתיבה לא היתה ממש חלקה, ולפעמים קצת מאולצת. אז שוב זאת רק ההתרשמות שלי, ואולי ככה את כותבת בטבעי, אבל בכ"ז- זאת בערך העצה הכי טובה שאני יכולה לתת D: ודבר אחרון- עודף של תיאורים זה מהשטן!!

Lillith Dirge

New member
חחח

אני לא נעלבתי מהביקורת. תאמיני לי שאני לוקחת הכל לצומת ליבי. אני כותבת כבר כמה שנים טובות, ואם רק היה לי כסף.. הייתי הולכת לקורסים של כתיבה. כתיבה זה חלק ממני. ולא, זה לא סיפור בפני עצמו. זה התחלה -פרולוג?- של סיפור... והתיאורים והקטע של לספר מי היא... זה לתת מושג כללי עלייה. כמובן שלא הכל סיפרתי. אגב, הכתיבה שלי כן באה בטבעיות, שום דבר לא היה מאולץ כאן. ככה אני כותבת בדר"כ. שאלי את שירה היא קראה את הספר השני שלי :p עודף תיאורים זה מהשטן, כן. אבל לפעמים צריך לתאר.. כדי להכניס את הקורא לאווירה וכאלה... אני מנסה להמעיט בזה. חוץ מזה :p מי אמר שהסיפור הזה לא קשור לשטן? XD

lacrimosa girl

New member
מואהאהאהאה ../images/Emo123.gif

עשיתי לפני כמה שנים קורס כתיבה יוצרת דרך נוער שוחר מדע [XD באתי לכתוב שוחר מד"א.
] והוא לא ממש עזר, אבל זה נותן לך חתיכת פידבק
ואממ שוב- זה מה שאני הרגשתי מהטקסט. מצד שני, אני כרגע קופאת כאן כי המזגן בחדר מחשבים על 15 מעלות [יותר נמוך מהתחנה! >___<] אז אני קצת קהת חושים
הומ, ודבר אחרון- לא פסקאות תאוריות!! אז את רוצה לתת פרטים והכל אבל פסקאות תאוריות זה מלוציפר
החוכמה בכתיבה טובה זה לפרט תיאורים ולתת מידע תוך כדי הטקסט, אחרת יש האכלה בכפית ורוב הקוראים אינטיליגנטים מדי בשביל זה

Lillith Dirge

New member
אני רציתי ללכת לאנשהו אחר.

למתא"ן כתיבה. אבל אין כסף ואין מלגה ואין זמן קשה קשה. לי נעים פלוס מול מאוורר מקרטע משנות הפלמ"ח. אני צריכה לעבוד על להכניס תיאורים תוך כדי... אבל זה קשה.. ולפי מה שראיתי עשיתי רק פסקה תיאורית אחת, של רקע כללי עלייה. בדר"כ אני משלבת את התיאור בתוך הטקסט. לפי מה שאמרו לי המעבר שלי מהקטע שלה ושל אמא שלה. לקטע של הבנים. הוא מעבר טוב >< אבל מה אני יודעת :p

e b 2 2

New member
אי במתאן כתיבה

קיבלתי מלגה של 50% כי גם לי אין הרבה כסף...ולפעמים אני קצת עובד בשבילם...כדי לכסות חלק מהחוב מתאן זה מקום מדהים עזרו לי כל כך הרבה שם...את פשוט חייבת לנסות להתקבל לשם ולקבל מלגה או משהו זה פשוט ישפר לך את הכתיבה ב500% מינימום!!!

e b 2 2

New member
עודף תיאורים זה לא מהשטן!!!

עודף תיאורים זה דבר מדהים(כשיודעים לעשות את זה כמו שצריך)

e b 2 2

New member
האאא

אל תישאי את שם טולקין לשווא...הוא הסופר הטוב ביותר במאה ה20(לפני קפקא) שר הטבעות שליטה!!

e b 2 2

New member
הוא לא נכשל בזה

איפה הוא נכשל בזה? כשאת קוראת את שר הטבעות או הסילימלריון את פשוט יכולה להבין כל דבר...את יכולה לראות את התמונה במלואה ממש כל פרט ופרט...טולקין הצליח בגדול בקטע של התיאורים

lacrimosa girl

New member
בטח שהוא נכשל בזה [לדעתי]

הוא פירט יותר מדי והפך את הקריאה למוסבכת ומתישה. וחבל, כי זה אחד הספרים הכי טובים שנכתבו אי פעם, אבל הוא מלא בתיאורים משמימים משהו ודי מיותרים לטעמי. =/

e b 2 2

New member
נראה לי שהגזמת

הקטע עם התיאור שלה ממש טוב...זה ממש מכניס לאווירה...בכלל הקטע של הבוקר מעולה אני ממש אהבתי אותו... דרך אגב זה פנטזיה...היא אמורה להיכתב בשפה כזו...אף פעם לא תמצאו פנטזיה כתובה ככה:אז הלכתי לעלפים..יעני לקפוץ אליהם לבקר אותם" זה פנטזיה היא אמורה לתת הרגשה של עולם דימיוני עצום מימדים לתת לרגשות להתפזר על כל הדף...פשוט לכתוב את כל מה שאתם רוצים להיות... וזהוי גם רק ההתחלה של הסיפור...אני מאמין שתוכלי ליצור כאן רומן פנטזיה מעולה עם עלילה מדהימה...

Lillith Dirge

New member
תודה ^__^

התגובות שלכם באמת חשובות לי. הייתי הולכת למתא"ן. אבל יש סיכוי לקבל מלגה מלאה? ואני כבר ביב'. אז יש בכלל טעם להצטרף? ואם כן. איפה אני יכולה להגיש בקשה?..

Lillith Dirge

New member
שאלה לא קשורה.

קיבלתי מרשם לויטמין B12 למישהו יש מושג מה זה גורם כשיש חוסר?

למעלה