פורום זווווווווזז

dilan angel

New member
פורום זווווווווזז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתם כדי להכיר אחד ת'שני יותר טוב
איך קוראים לכם? אתם אוהבים תשם? אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? איך יקראו לילד שלך? התאהבת פעם? כמה ילדים יהיו לך? מה את/ה לובש/ת ברגע זה? החלום שלך? מעשן/ת סיגריות? סמים? פעם חשבת להתאבד? מצב חברתי? החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יש לך חברים הומואים/לסביות? החלום שלך? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? למה דווקא שם? קר לך או חם לך? משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת: השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: תוכנית: מסנג'ר: אייסיקיו: מילה שעולה לך בראש: התאהבת בידיד? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אם כן קרה לך?: הסרט האחרון שראית: היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? מי האיש האחרון שראיתם? מי בא לכם לראות? מאמינ/ה באלוהים? מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עשית פעם סיאנס? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישו? איך היה הסקר? מסר לאומה: ולסיום תוסיפו תמונה של עצמכם

popit

New member
../images/Emo29.gifראשונה!

איך קוראים לכם?שרון אתם אוהבים תשם?כן, נראה לי... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אולי נועה... בת/בן כמה את/ה?14.5 איך יקראו לילד שלך?לבן נראה לי תומר, לבת נועה/נטע/נוגה. התאהבת פעם?מאוהבת, אבל בשחקן קולנוע...
כמה ילדים יהיו לך?3... מה את/ה לובש/ת ברגע זה?עדיין בפיג'מה. החלום שלך?להיות שחקנית.להתחתן עם השחקן הזה... מעשן/ת סיגריות?לא. סמים?לא. פעם חשבת להתאבד?לא. מצב חברתי?סביר בכיתה, גרוע בשכבה. החברים הכי טובים?אתם לא מכירים, למה לכתוב שמות? הקול האחרון ששמעת?איש צורח בטלוויזיה. המקום האחרון שהיית בו?הבית של דודה שלי... האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא שלי... התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?ממש לאאא!!! יש לך חברים הומואים/לסביות?אני בת 14!!! החלום שלך?שאלתם את זה כבר... איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?זכרון יעקב?מקום יפה...וקרוב לת''א! למה דווקא שם?זכרון-כי מהמם שם, או קרוב לת''א-קניון!!! קר לך או חם לך?פושר. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:רגישות יתר? באיזה גיל תתחתנ/י?מאיפה לי? הפחד:לא להגשים את מה שאני רוצה לעשות, נראה לי... את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את ההורים והמשפחה שלי... עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם חברות בבריכה... השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת, משהו ברדיו אתמול... השיר שנדבק לך:לאקי של בריטני...(עזבו, הייתי צריכה להקליט משהו...סיפור ארוך...) שיקרת פעם?ברור!אבל לא הרבה בכלל. מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא יצא לי עוד... הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:ערוץ 3... תוכנית:מופע שנות ה70, השיר שלנו... מסנג'ר:אין לי כוח לכתוב.... אייסיקיו:292064138 מילה שעולה לך בראש:תות. התאהבת בידיד?לא. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:לא. אם כן קרה לך?:לא. הסרט האחרון שראית:הארי פוטר וחדר הסודות. היה יפה?כן. בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויז'ן. אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא. מי האיש האחרון שראיתם?אבא שלי. מי בא לכם לראות?אמא שלי?היא בעבודה, מבינים? מאמינ/ה באלוהים?כן. מה לדעתך קורה אחרי שמתים?גן עדן או גיהנום... עשית פעם סיאנס?לא, ולא אעשה. אתם אוהבים את איך שאתם נראים?חלקית. תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?רגישה מדי!אמרתי לכם כבר... אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?דהה! היית פעם בחו"ל?כן. הרביצו לך?בגן. הרבצת למישו?חלקית. איך היה הסקר?נחמד. מסר לאומה:עוד 5 שנים אני בטלוויזיה.תזכרו.תודה.

-ME-

איך קוראים לכם? אוראל. אתם רשאים לקרוא לי גם ריילי. אתם אוהבים תשם? אוראל לא, ריילי כן. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ריילי! בת/בן כמה את/ה? 14 וחודש. :] איך יקראו לילד שלך? ילד? טראוויס או סתיו. ילדה : קלואי או ניצן או אשלי. התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? לא יודעת, 2 או 3. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה ורודה כהה. :] החלום שלך? להיות שחקנית וזמרת. מעשן/ת סיגריות? לא. סמים? לא. פעם חשבת להתאבד? בלע. לא יותר. מצב חברתי? רגיל. החברים הכי טובים? לא יעזור פה שמות. הקול האחרון ששמעת? אמא. המקום האחרון שהיית בו? במטבח. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נטע. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. החלום שלך? שאלו את זה כבר. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אני רוצה בכפר בארה"ב. מי יודע. למה דווקא שם? כי זה החלום שלי. קר לך או חם לך? באמצע. נעים. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לא יודעת. באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת. הפחד: בגידה משמעותית. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את סבא וסבתא. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לבד. השיר האחרון ששמעת: לד זפלין- stairway to heaven. השיר שנדבק לך: seal - kiss from a rose. שיקרת פעם? ברור. מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 3. ערוץ הבידור. ואמטיוי. תוכנית: חברים, ושנות ה-70. מסנג'ר: ? זו התוכנה האהובה עליי. אייסיקיו: סתם תוכנה מפגרת.. מילה שעולה לך בראש: זונה. התאהבת בידיד? כן. זה נורא. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן. אם כן קרה לך?: לא. הסרט האחרון שראית: איש על הירח. ואחריו עוד סרט אוסטרלי מדהים, אבל שכחתי איך קוראים לו. היה יפה? כן. בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא. מי בא לכם לראות? אף אחד. מאמינ/ה באלוהים? כן. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עולים לגן עדן או לגיהנום. עשית פעם סיאנס? לא. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא כל כך. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנות יתר. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אכן. היית פעם בחו"ל? כן. הרביצו לך? לא. הרבצת למישו? כן. איך היה הסקר? משעמם במיוחד. :/ מסר לאומה: ? תנו לחיות בשקט! אוהבת -

popit

New member
לצערי, זה חסוי כרגע...אולי מתישהו

אני אספר לכם.אבל הוא חמוד בצורה בלתי נורמלית.באמת.

dilan angel

New member
../images/Emo36.gifאני../images/Emo26.gif

איך קוראים לכם?שיר
אתם אוהבים תשם?מסתדרת
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?ג'סיקה,ג'ניפר,מנדי
בת/בן כמה את/ה?עוד מעט 15
איך יקראו לילד שלך?בובו חחחח
התאהבת פעם?לא
כמה ילדים יהיו לך?2
מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס שחור וחולצה אפורה-אוקצור פיג'מה
החלום שלך? אווו
לחיות בניו יורק בדירת סטודיו מגניבה עם כלב קטן , וחבר חתיך! חחח סתם , לא חייב להיות חתיך, שיהיה חמות
מעשן/ת סיגריות? חלילה
סמים?חלילה 2
פעם חשבת להתאבד?לאאאאאאאא , לייף איז טו גוד
מצב חברתי? טוב
החברים הכי טובים?אין הכייייי, יש טובים, ושמות לא יעזרו פה
הקול האחרון ששמעת?את מאמא שיר
המקום האחרון שהיית בו? בגינה שלי
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שירעעעעע מייי פרנד
התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לאאאא
לא התנשקתי בכלל
יש לך חברים הומואים/לסביות? כן
איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?ניו יורק LIKE DDDUUUU
למה דווקא שם?למה דווקא שם?!?! ניו יורק
ה-עיר
בירת העולם
קר לך או חם לך?קריר לי
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:כן, פיטמה שלישית. חחח סתאם.אממממ על הכל
באיזה גיל תתחתנ/י?ת'אמת , לא בא לי להתחתן...נראה משעמממםםם
הפחד:שלא תהייה לי אהבה
את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המוזיקה
את הכלב שלי
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אממממ עם המורה למתמטיקה,לדפוק לה מאפרה בראש על העבודה הענקית שנתנה לנו לחופש
השיר האחרון ששמעת: החדש של אלישה קיז
השיר שנדבק לך: החדש של אנסטסיה,של אלישה קיז ,דירטי פופ של אן סינק ,והחדש של פינק
שיקרת פעם?יאפ
מה הדבר הכי מטורף שעשית?קודם צריכים להיות לי חיים מרתקים ואז אני יעשה משהו מטורף...אמממ צרבתי דיסק
איזה מטורפת אני
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:MTV
תוכנית:חברים
אייסיקיו:277200090
מילה שעולה לך בראש:פוץ!
התאהבת בידיד?אמממ לא
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:הכי לא שבעולם
הסרט האחרון שראית: לקחת חיים
היה יפה?כן,לא כזה מהמם..אבל אנג'לינה ג'ולי הופיעה בו
והופנטתי כרגיל ברגעים שהיא שיחקה
אז היה שווה
וגם איתן הוק החתיך שיחק שם
בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע
אתם שומעים עכשיו מוזיקה?ב-ר-ו-ר
מי האיש האחרון שראיתם?אחי
מי בא לכם לראות?את המורה למתמטיקה...כבר אמרתי?!
מאמינ/ה באלוהים?לפעמים
מה לדעתך קורה אחרי שמתים?או גלגול נשמות או רוחות
עשית פעם סיאנס?סתם סיאנס לא משהו מיוחד...העלנו אני וחברות את עפרה חזה ובחייי
הכוס זזה
אתם אוהבים את איך שאתם נראים?נואפ
תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?ביישנות יתר
אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן...לטריי
(ולא,זה לא החבר , זה הכלב)
היית פעם בחו"ל?יאפ..הרבה
הרביצו לך?כן, רק אחים וחברה אחת ..חחח
הרבצת למישו?כן, לאחים שלי ולחברה ההיא חחח (אבל הכל בצחוק)
איך היה הסקר?מעאפןןן
למה שמתי אותו בכלל?!? איזו מנהלת רעה אני
מתעללת בכם ככה סתם
מסר לאומה: מדינה יקרה
דיייייייייי לשמוע מזרחית
דייי
בבקשההה
תמונה שלי כמו שהובטח

°AmandA°

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך קוראים לכם
קרן
אתם אוהבים תשם
אממ... כן... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך
אמממ... שם במתחיל ב-לי... ליאת, ליאן, ליאל, ליטל.... בת/בן כמה את/ה? עוד חודש 15
איך יקראו לילד שלך? אמממ... בת - ליאן ובן - לא חשבתי עדיין... התאהבת פעם? להתאהב ממש עוד לא קרה לי
כמה ילדים יהיו לך? 2 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס קורדרוי כחול וחולצה כחולה
החלום שלך? להיות זמרת
ולהצליח בחו"ל
מעשן/ת סיגריות
סמים
פעם חשבת להתאבד
לא מצב חברתי
סביר
החברים הכי טובים
NO NAMES הקול האחרון ששמעת
אמא
המקום האחרון שהיית בו
בשיעור פיתוח קול
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון
עם אמא לפני שחזרתי מהשיעור
התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת
לאאא יש לך חברים הומואים/לסביות
לא איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה
ספרינגפילד - עיר קטנה בניו ג'רזי
למה דווקא שם
כי זה מקום מקסים
יש שם מלא עצים
יש שם מלא סנאים וארנבים שמסתובבים חופשי
חחח וגם כי זה 20 דקות מניו יורק
קר לך או חם לך
נעים... משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אמממ.. החוסר ביטחון עצמי שלי...
באיזה גיל תתחתנ/י
לא לפני 23 הפחד: מוות... את מי אתם הכי אוהבים בעולם
המשפחה
והכלבה שלי
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו
עכשיו... עם אף אחד.. השיר האחרון ששמעת: גידי - שרון ליפשיץ - אני שרה אותו בפיתוח קול... השיר שנדבק לך: daniela herrero - demasiado שיקרת פעם
כן... אבל לא שקרים רציניים... מה הדבר הכי מטורף שעשית
אמממ... אני משעממת...אני לא עושה דברים מטורפים...
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: MTV, E, ערוץ 3 תוכנית: the o.c, one tree hill ודוסון קריק
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 337423491 מילה שעולה לך בראש: ראש
התאהבת בידיד
לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אמממ... לא יודעת... הסרט האחרון שראית: הארי פוטר וחדר הסודות היה יפה
אמממ... נחמד... בקולנוע או בטלוויזיה
טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה
כן מי האיש האחרון שראיתם
אבא
מי בא לכם לראות
אף אחד... מאמינ/ה באלוהים
כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים
לא יודעת... וגם לא רוצה לדעת... עשית פעם סיאנס
לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים
לא כל כך... תכונה שאתם שונאים בעצמכם
ביטחון עצמי נמוך אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת
תמיד כשאני אומרת אני מתכוונת