לא מאמינה ש...
אני עונה על כל זה, אבל נו טוב.... ואני משקיעה
איך קוראים לכם?נעמה
אתם אוהבים תשם?לא ממש אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?תמר בת/בן כמה את/ה?14 וחצי בדיוק איך יקראו לילד שלך?בן >>> אלון (אבל השם הזה כבר תפוס על ידי אח שלי!) בת >>> אָיה/רונה/איילת התאהבת פעם?כן
כמה ילדים יהיו לך?3 או 4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס אפור מקסטרו וטי שירט אפורה החלום שלך?יש המון מעשן/ת סיגריות?לא
סמים?ממש לא פעם חשבת להתאבד?אולי מצב חברתי?סביר החברים הכי טובים?יש שתיים הקול האחרון ששמעת?יללה של חתול המקום האחרון שהיית בו?הגג שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חבר של אבא שלי חחח התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?כן החלום שלך?לא היינו בשאלה הזו?! איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לא בארץ, ואם כן אז בקיבוץ למה דווקא שם?כי ככה אני אוהבת קר לך או חם לך?עכשיו? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:בצפר?
באיזה גיל תתחתנ/י?25-30 הפחד:לטבוע, להיחטף את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את החתוליםםם שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?כריסטינה אגילרה?
השיר האחרון ששמעת:אתם באמת רוצים לדעת? נו טוב... Beautiful של Christina aguilera הופתעתם נכון?
השיר שנדבק לך:"...It's wonderful it's superpharm..."
שיקרת פעם?חח כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא עולה לי לראש הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:ערוץ 3,ערוץ E,ערוץ ביפ תוכנית:המורדים,האקדמיה לצחוק,חברים,כולם אוהבים את ריימונד...וואי יש המון מסנג'ר:מעדיפה לא לפרסם בפורום אייסיקיו:זה אפשר לפרסם- 306634840
מילה שעולה לך בראש:חופש, מעניין למה התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן אם כן קרה לך?:נראה לי
הסרט האחרון שראית:אמממ...שחקי אותה בקהאם היה יפה?כן בקולנוע או בטלוויזיה?הום סינמה- טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא מי האיש האחרון שראיתם?אמא שלי מי בא לכם לראות?כריסטינה?
מאמינ/ה באלוהים?ממש לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?העולם חרב עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?בערך תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לפעמים אני יהירה מדי, אומרת דברים ואחר כך קצת מתחרטת אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?כן
הרביצו לך?דחיפות לא נחשבות, אז לא הרבצת למישו?לא משהו רציני איך היה הסקר?מייגע מסר לאומה:Live, and let live ולסיום תוסיפו תמונה של עצמכם:לא שלי, של כריסטינה, האחת והיחידה!!!!! פאקקקקקקק מחר בצפר
אני עונה על כל זה, אבל נו טוב.... ואני משקיעה