פורום זווווווווזז

NoWords

New member
לא מאמינה ש...

אני עונה על כל זה, אבל נו טוב.... ואני משקיעה
איך קוראים לכם?נעמה
אתם אוהבים תשם?לא ממש אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?תמר בת/בן כמה את/ה?14 וחצי בדיוק איך יקראו לילד שלך?בן >>> אלון (אבל השם הזה כבר תפוס על ידי אח שלי!) בת >>> אָיה/רונה/איילת התאהבת פעם?כן
כמה ילדים יהיו לך?3 או 4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס אפור מקסטרו וטי שירט אפורה החלום שלך?יש המון מעשן/ת סיגריות?לא
סמים?ממש לא פעם חשבת להתאבד?אולי מצב חברתי?סביר החברים הכי טובים?יש שתיים הקול האחרון ששמעת?יללה של חתול המקום האחרון שהיית בו?הגג שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חבר של אבא שלי חחח התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?כן החלום שלך?לא היינו בשאלה הזו?! איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לא בארץ, ואם כן אז בקיבוץ למה דווקא שם?כי ככה אני אוהבת קר לך או חם לך?עכשיו? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:בצפר?
באיזה גיל תתחתנ/י?25-30 הפחד:לטבוע, להיחטף את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את החתוליםםם שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?כריסטינה אגילרה?
השיר האחרון ששמעת:אתם באמת רוצים לדעת? נו טוב... Beautiful של Christina aguilera הופתעתם נכון?
השיר שנדבק לך:"...It's wonderful it's superpharm..."
שיקרת פעם?חח כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא עולה לי לראש הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:ערוץ 3,ערוץ E,ערוץ ביפ תוכנית:המורדים,האקדמיה לצחוק,חברים,כולם אוהבים את ריימונד...וואי יש המון מסנג'ר:מעדיפה לא לפרסם בפורום אייסיקיו:זה אפשר לפרסם- 306634840
מילה שעולה לך בראש:חופש, מעניין למה התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן אם כן קרה לך?:נראה לי
הסרט האחרון שראית:אמממ...שחקי אותה בקהאם היה יפה?כן בקולנוע או בטלוויזיה?הום סינמה- טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא מי האיש האחרון שראיתם?אמא שלי מי בא לכם לראות?כריסטינה?
מאמינ/ה באלוהים?ממש לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?העולם חרב עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?בערך תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לפעמים אני יהירה מדי, אומרת דברים ואחר כך קצת מתחרטת אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?כן
הרביצו לך?דחיפות לא נחשבות, אז לא הרבצת למישו?לא משהו רציני איך היה הסקר?מייגע מסר לאומה:Live, and let live ולסיום תוסיפו תמונה של עצמכם:לא שלי, של כריסטינה, האחת והיחידה!!!!! פאקקקקקקק מחר בצפר

dilan angel

New member
אחת הזמרות../images/Emo99.gif

פשוט אין עליה
אני בכלל מכורה לאלבום האחרון שלה

°AmandA°

New member
כנ"ל../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

האלבום האחרון שלה אחד הטובים ששמעתי

freakdangel

New member
Let me get mine you get yours

איך קוראים לכם? Dina אתם אוהבים תשם?Yes אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? 12.5 איך יקראו לילד שלך? התאהבת פעם? כמה ילדים יהיו לך? 2 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? jeans and a strriped shirt החלום שלך?be a star מעשן/ת סיגריות?No סמים?No פעם חשבת להתאבד?No מצב חברתי?Nice (I'm a wierdo ) החברים הכי טובים?Mona , malak , malak הקול האחרון ששמעת?Ninet's המקום האחרון שהיית בו?School האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?Mom התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?No יש לך חברים הומואים/לסביות?Yes החלום שלך?Be a star איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?Amsterdam למה דווקא שם?It's hot there ... קר לך או חם לך? I'm caught up in the middle משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: Nothin' באיזה גיל תתחתנ/י? 25 הפחד: Death את מי אתם הכי אוהבים בעולם? My boyfriend עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?My boyfriend השיר האחרון ששמעת:Try - nelly fourtando השיר שנדבק לך:Stuck - stacie orrico שיקרת פעם?Yes מה הדבר הכי מטורף שעשית? kissed a guy ? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 13 , MTV תוכנית: Hasher shelanu מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: Non מילה שעולה לך בראש:Goodbye התאהבת בידיד? No מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:Yes אם כן קרה לך?:Yes הסרט האחרון שראית:Rvak plus yeled היה יפה?Yes בקולנוע או בטלוויזיה?T.V אתם שומעים עכשיו מוזיקה?Yes מי האיש האחרון שראיתם?Schoolmate מי בא לכם לראות?Christina Aguilera מאמינ/ה באלוהים?Yes מה לדעתך קורה אחרי שמתים?Another Life עשית פעם סיאנס?No אתם אוהבים את איך שאתם נראים?Yes תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?simpathic אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? yes היית פעם בחו"ל?I was born there הרביצו לך? yes הרבצת למישו?yes איך היה הסקר? Nice מסר לאומה: You're beautiful no matter what they say words can't bring you down you're beautiful in every singal way

freakdangel

New member
Sorry , this too

אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? Courtney , mary איך יקראו לילד שלך? Rose

baby fey

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

איך קוראים לכם?מירית אתם אוהבים תשם?אממ... לא כל כך אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא יודעת אולי ירדן בת/בן כמה את/ה?14.5 איך יקראו לילד שלך?יובל או ירדן נראה לי התאהבת פעם?לא כמה ילדים יהיו לך?2 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סתם לבוש בבית כזה החלום שלך?קשה לי להגיד מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד?לא מצב חברתי?חביב למדי החברים הכי טובים?הדר,רוני,שירן,תום,יובל,ירדן וכ"ו הקול האחרון ששמעת?של אח שלי המקום האחרון שהיית בו?אצל חברה שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?לא החלום שלך?היה כבר איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לונדון אפקורס אבל לא לתקופה ארוכה למה דווקא שם?כי זאת עיר אדירה! ואני חולה על המקום קר לך או חם לך?עכשיו דווקא פושר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:? אני אחשוב על זה קשה ל להגיד באיזה גיל תתחתנ/י?אין לי מושג איזה שיבוא אבל לא מאוחר הפחד:כרישים בעיקר את מי אתם הכי אוהבים בעולם?עוברת עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?איתו השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת אבל נראה לי פילינג דיס של בלינק השיר שנדבק לך:טוקסידו המעצבן הזה של בריטני גררר שיקרת פעם?כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?חיחי אני אחשוב הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:3? תוכנית:קשה לי אני אוהבת הרבה מסנג'ר:אואואואו לא זוכרת אני זוכרת את האימייל [email protected] ויש עוד אחד אאבל קחו את זה אייסיקיו:243747600 מילה שעולה לך בראש:אוף התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:אמ תלוי אם כן קרה לך?:לא הסרט האחרון שראית:בקולנוע? אחי הדב בוידיאו שרה"ט פעם שלישית ת'2 היה יפה?מאודדדד בקולנוע או בטלוויזיה?למעלה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?יאפ מי האיש האחרון שראיתם?עכשיו בחדר אח שלי מי בא לכם לראות?את ידיד שלי מאמינ/ה באלוהים?לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?שאלה שעוד לא הצלחתי לענות עליה עשית פעם סיאנס?לא כמעט עשיתי אבל ברגע האחרון לא יכולנו להמשיך אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן די... תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לא יודעת קשה לי לבחור תכונה אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?לא היית פעם בחו"ל?יאפ אבקורס הרביצו לך?לא הרבצת למישו?לא איך היה הסקר?חביב ביותר מסר לאומה:מוותרת ולסיום תוסיפו תמונה של עצמכם אין לי פה

פזית9

New member
זאת אני....

איך קוראים לכם?עדי אתם אוהבים תשם?לא ממש אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ניקול בת/בן כמה את/ה?14 איך יקראו לילד שלך? ניקול לבת ותום לבן התאהבת פעם?אפשר להגיד שלא כמה ילדים יהיו לך?3 הכי הרבה מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה של קורט קוביין החלום שלך?להקים להקה ולהצליח מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד? כן, מי לא חשב? מצב חברתי?יחסית לחרא שכבה שלי מצויין! החברים הכי טובים?ואווווו יש כל כך הרבה הקול האחרון ששמעת?עכשיו אני שומעת את נו דאוט המקום האחרון שהיית בו?במיטה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עם אמא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?כן אבל אני לא... איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בבאר שבע למה דווקא שם?ההורים לא יסכימו יותר מידי רחוק מהקיבוץ קר לך או חם לך?קר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:על הלהקה הקודמת באיזה גיל תתחתנ/י?24 אם בכלל... הפחד:להיכשל בהכל! את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה, החברים ואת הכלבה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם סבא שלי שנפטר לפני 5 שנים השיר האחרון ששמעת:דונט ספייק- נאו דאוט לפני שתי דקות השיר שנדבק לך:הימים שלנו- היהודים שיקרת פעם?כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?אין משו כזה הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:24, 3 ואם. טי.וי תוכנית:"מיכאלה" מסנג'ר:אין אייסיקיו:335867951 מילה שעולה לך בראש: פיצה התאהבת בידיד?כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:לא אם כן קרה לך?: הסרט האחרון שראית:"אבודות והוזות" היה יפה?מ-ד-ה-י-ם-!, מומלץ בקולנוע או בטלוויזיה?בטלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן מי האיש האחרון שראיתם?אמא מי בא לכם לראות?את חן- חברה שלי מאמינ/ה באלוהים?לא, אבל אני מאמינה שיש כוח עליון מה לדעתך קורה אחרי שמתים?נולדים מחדש בעולם אחר עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?אני לפעמים משקרת לאלה שאני הכי אוהבת אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?כן הרביצו לך?לא הרבצת למישו?כן איך היה הסקר?בסדר גמור מסר לאומה:"אני שונאת לשנוא"

למעלה